Friday, 10-01-2025, 03:55Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Reunion show - komentari - Page 9 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion show - komentari
ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 05:36 | Message # 81
Lieutenant general
Group: Users
Awards: 3
Status: Offline
Napomeni me neki dan, kad budem normalna, da ti pošaljem par SSova u kojima se ona pojavljuje.

Added (08-05-2020, 06:06)
---------------------------------------------
@Lil
Evo me Sac potseća da stee u okviru jedne igre završili krečeći zid oprljen putem Moći. Ti i on. Tj. NPC napravljen po tebi i on. biggrin
Kaže - umeš da krečiš. biggrin
I još si usmeravala (Moć) da sušiš krečeno.

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

LilakeDate: Friday, 08-05-2020, 06:18 | Message # 82
Colonel
Awards: 2
#librarianpower  smok

Outsider/mediokritet

YoungWolfDate: Friday, 08-05-2020, 07:20 | Message # 83
Colonel
Awards: 1
KOliko mastermindova na jednom mestu, majko presveta...

Sta smo mogli biti mi... Tj. sta ste mogli biti vi...

biggrin  biggrin  biggrin

Forever young!

JasonDate: Friday, 08-05-2020, 08:04 | Message # 84
Major general
Awards: 0
Evo i mene da vam se obratim i sada kada je tema otključana i kada sam pročitao sve.

Kao prvo čestitke protivnici na pobedi king

Kao drugo hvala svima na glasovima - WL,Sac i lilake love Drago mi je sto sam uspeo od samo jednog sigurnog glasa da dođem bar do tri. Realno takva je bila i cela moja sezona šetnja po ivici ponora ka finalu. Iako vidim da mnogi smatraju da sam dobio finale na poklon nije sve uvek tako kao što izgleda. Kao što sam i sinoć rekao duboku u duši sam se nadao da će ovaj stil igre biti prepoznat kad sam već dogurao ovako daleko ali ipak su i dalje na ceni neke druge vrednosti kako ovde tako i van virtuelnog sveta.

Hvala i hostu na lepim rečima. Iskren da budem oduševio me je i nisam očekivao da sam mu ja bio favorit. U svom postu je objasnio sve ono što niste hteli da vidite i čujete ili jednostavno niste mogli da prihvatite da je tako nesto moguce u mojoj igri. Takođe sve pohvale za njega i trud koji je uložio. Organizovao sam Game of thrones koji je trajao 94 dana pa ga razumem u potpunosti biggrin

Hvala i onima koji nisu glasali za mene. Te glasove svakako i nisam očekivao ali isto tako iskren da budem kao i do sada očekivao sam bolja objašnjenja i još malo iskrenosti u istima . Mislim da sam to zaslužio nakon što ste dobili sve odgovore od mene juče koji svakako nisu mogli ništa da promene.

Hvala i onima koji su mi sinoć čestitali . Jeste da su malobrojni ali kao što sam i ovde rekao najbolje je oko sebe imati mali broj ljudi ali onih koji ce ti pomoći kad ti je pomoć potrebna.

Za kraj da se dotaknem i teme sa Stefanom. Kao što sam i juče rekao , ali očigledno retko ko je sve i pročitao i shvatio, sa njim su menjana rešenja u dve situacije za 3 resenja koja su bila u igrama koja su imala 33 rešenja i to isključivo u korist plemena u kom sam bio. Ja ću sve svoje poruke sa njim objaviti i ovde , naravno ako se on slaže sa tim, a vi se zapitajte da li bi smeli da objavite razgovor sa nekim od ostaih takmičara i šta bi se sve otkrilo a što nije rečeno ovde javno ? Mnogo toga.

Nadam se da će se u budućnosti ako i dalje bude nekog ko će voditi VS pojaviti neki igrač sličan meni i pobediti. Pa makar za 10,20... godina. Za tako nešto je još uvek rano. Ja odoh u zasluženu penziju. Ovaj poraz je za mene pobeda. holiday

Pozdrav svima

Message edited by Jason - Friday, 08-05-2020, 09:51

AmilDate: Friday, 08-05-2020, 10:43 | Message # 85
Major
Awards: 0
ErinNavan, isprika prihvacena

LilakeDate: Friday, 08-05-2020, 11:03 | Message # 86
Colonel
Leo, ne moraš im stavljati nikakve ss-ove kad su ih vidjeli istog trena kako smo mu poslali. Tnx stefane, dušo.

Ali vjerujem kad bi isplivala cijela istina po screenovima, mnogi bi se morali crvenjeti još dugo dugo vremena.

Outsider/mediokritet

YoungWolfDate: Friday, 08-05-2020, 11:21 | Message # 87
Colonel
Quote Lilake ()
Uz tebe mi se obradovao još i Leo, svi ostali su mi rekli da me ne poštuju.

Ako sam te ikada uvredio, izvini... Mada stvarno ne mogu da kazem da sam ikada rekao da te ne postujem.

Forever young!

troyaDate: Friday, 08-05-2020, 11:24 | Message # 88
Colonel general
Awards: 22
Quote DeMarcus ()
Tako da ono sto Sac porice da ste imali savez sa troyom je tacno

Ovo samo da potvrdim, ja sa Erin nisam rec progovorio oko igre tokom cele sezone.

Quote Lilake ()
Troya je najviše utjecao na to da se vratim i ne dam mu "pare"

Ovo si ti umislila, lepo si pitana zelis li da odobris transakciju. Pristala si, kada si trebala da potvrdis predomislila si se i pocela si da se glupiras ocekujuci da te neko moli.

Sto svakako nije bio slucaj, samo si zatvorila sebi vrata.

Quote ErinNavan ()
Nema tu šta da se poštuje i ne poštuje.Okolnosti su se promenile, a ti u različitim okolnostima imaš prava na različit pristup situaciji. I ti i bilo ko.

Kako nema, na sta bi licila igra ako bi svi mi odustajali svaki put kad nam glasanja ne idu u korist? biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

LilakeDate: Friday, 08-05-2020, 12:16 | Message # 89
Colonel
Mladene, nisam mislila na tebe, oprosti na svemu!

Troyo, vrata su mi bila zatvorena puno prije tih tokena!

Outsider/mediokritet

Message edited by Lilake - Friday, 08-05-2020, 13:25

WanderLustDate: Friday, 08-05-2020, 12:58 | Message # 90
Lieutenant general
Dobro jutro.

Koliko ce ovo da traje, zna li neko?

Da napravimo bar jedan dan pauze?  teehee

do no harm, take no shit

Search: