Friday, 10-01-2025, 09:52Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Reunion show - komentari - Page 5 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion show - komentari
DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 03:19 | Message # 41
Colonel
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
Da ali morala je da sabere brojke i skapira koliko gubi ljudi ako Sac ispadne, a koliko postaje meta i otkriva savez sa Sacom pre ujedinjenja svima. Ja sam joj ponudio brojku od 4,5 osoba plus je tu cak bio i Dzejkobs koji je igrao i sa Erin sa mnom. I direktno sam joj rekao da hocu sa Amilom i njom do kraja. Mogla je lako da sacuva Saca, da je forsirala Sanja da ispadne.

Message edited by DeMarcus - Friday, 08-05-2020, 03:20

GameHost33Date: Friday, 08-05-2020, 03:20 | Message # 42
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Sad ću kod Džejkobsa da se dotaknem toga.

Ali mogla je ući u merge sa Amilom, DeMarcusom i Jasonom, plus Džejkobs, plus ti. Ne bi nikakvu šansu imali ovi drugi.

LilakeDate: Friday, 08-05-2020, 03:20 | Message # 43
Colonel
Awards: 2
Mogla je i to bi bilo najbolje za nju, ali tako to izgleda kad srce i poznanstva prevagnu.

Outsider/mediokritet

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 03:21 | Message # 44
Lieutenant general
Awards: 3
Quote DeMarcus ()
Bukvalno ovo. Taj potez je tako wtf, izbacuje osobu koja hoce da je vodi u finale pritom.

Ma slažem se ja i sa tobom i sa Mikom po ovom pitanju. Ali kao što neko (možda isto Miko) reče... ne možeš da igraš villain i ne isključiš emocije.

Ili što bi Sac rekao "meh".

Meni dovoljno dokle sam stigla. Mislim da ne bih izdržala do kraja, i da sam dizala manje prašine.
Još mi se i porota slučajno zalomila.

Added (08-05-2020, 03:22)
---------------------------------------------

Quote DeMarcus ()
otkriva savez sa Sacom pre ujedinjenja

Samo da Erin ponovi još jednom: nije bilo saveza sa Sacom do tog trenutka, kao što se i iz mojih intervjua može videti.

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 03:23 | Message # 45
Colonel
Pa zato sam ti rekao da te ne postujem kao coveka jer si bila puna price da ti poznanstva u igri nisu bitna. Ivana je bila iskrena i rekla mi da niko ne moze Selimu da joj zameni u toj fazi igre, a bile su u savezu. Tkd velicala si sebe kao osobu koja daje sansu i igracu poput mene koga si upoznala u toku ove igre, kad ono...

Added (08-05-2020, 03:26)

Quote ErinNavan ()
Meni dovoljno dokle sam stigla. Mislim da ne bih izdržala do kraja, i da sam dizala manje prašine.
Još mi se i porota slučajno zalomila.

Ovo je tuzno procitati. Kad bi svi tako razmisljali, ne znam cemu poenta igre onda. Udruzivanje sa osobom kojoj je 9. mesto u tri sezone zadovoljavajuc plasman. Mogla si bez mnogo truda u sam kraj.

Added (08-05-2020, 03:30)

Quote ErinNavan ()
Samo da Erin ponovi još jednom: nije bilo saveza sa Sacom do tog trenutka, kao što se i iz mojih intervjua može videti.

I da nije, svakako da ti to niko ne bi poverovao kasnije u igri.

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 03:30 | Message # 46
Lieutenant general
@DM
Pa mislim da nisam veličala sebe uopšte, ali dobro. I nisam ni trepnula kad je YW ispao. I igrala bih s tobom možda i do kraja, da nisam bila sigurna da su tvoji negativni stavovi prema Džejkobsu takvi da vas ne bih mogla spojiti. A to je bio jedan savez koji nisam mogla da izdam.
A Sac... pa ne znam šta mogu da kažem o Sacu osobi koja Saca ne poznaje, a da može da me shvati. Jbg. svako ima Ahilovu petu.

DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 03:30 | Message # 47
Colonel
Pa mozes da mi kazes da nikad nisam imao sanse kod tebe jer Sac igra ovu sezonu haha. Ja sam tebi preneo sve, a ti nisi htela da podelis sa mnom da si bliska sa njim. Prosto, umesto da ujedinis, izbacila si saveznika jednog i ostala sama sa drugim.

Message edited by DeMarcus - Friday, 08-05-2020, 03:32

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 03:32 | Message # 48
Lieutenant general
Quote DeMarcus ()
Ovo je tuzno procitati. Kad bi svi tako razmisljali, ne znam cemu poenta igre onda.
Svako želi nešto od svoje igre. Ja sam želela da budem drugačija nego ranije, želela sam da igram negativca. Stvarno ne znam kako drugačije da objasnim.

Added (08-05-2020, 03:40)
@DM
Pa rekla sam, parafraziram sada:
"Nemojmo Saca, čini mi se da je sa troyom. Možemo to da iskoristimo."
Rekao si "Pa nisam ja baš siguran."

Rekla sam "Ajdemo Jasona, evo sam dobila SS da je delio rešenja sa Durmitorom."
Rekao si "Možda bolje ipak ne."

Rekla sam "Ajdemo Sanju, pobedim je uvek u Slagalici," (što, btw, nije tačno) "nije baš prisutna u igrama, svakako je i kod njih bila za izbacivanje."
Rekao si "Igrao sam s njom na Ostrvu. Fenomenalno igra, a i baš ima dobro mišljenje o tebi." (Što znam da je tačno, u Kambodži je bila jedan od favorita, a i stvarno imam dobar odnos i sa njom... znači ne smeta mi dobar odnos sa nekim da ga izbacim, ovo jeste samo igra.)

Pa kad ja predložim svakog, a Sac je uvek bolja opcija, ja ne znam kako drugo da pokušam da ga sačuvam.

Ali opet... da si mi samo rekao da imaš dogovor i sa Džejkobsom...
Jbg... oboje smo kukali na njega... pretpostavljam da nismo mogli da kažemo jedno drugom da zapravo ne mislimo to što pričamo.

DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 03:47 | Message # 49
Colonel
Za Dzejkobsa mogu da shvatim. Ovo za Sanju nisi predlagala, to si pominjala kakva je u igrama. Ovo sto pominjes troyu mi je tek haos. Eto opet dokaza da si racunala na troyu i tvoja losa procena. Ja sam ti rekao vec da sumnjam na savez pobednika i da nikad ne bih igrao sa troyom jer znam koliko je sposoban da prevesla. Tako da ono sto Sac porice da ste imali savez sa troyom je tacno, jer mozda ti nisi bila u tom savezu ali si ga planirala i izbacila me jer si imala lose planove, kao sto se i videlo. Moja anticipacija je bila na mestu za taj savez pobednika.

LilakeDate: Friday, 08-05-2020, 03:57 | Message # 50
Colonel
Awards: 2
A to je istina, erin nije htjela na troyu nikako :***

Outsider/mediokritet

Search:

VS |