Friday, 10-01-2025, 14:17Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Reunion show - komentari - Page 6 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion show - komentari
DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 03:59 | Message # 51
Colonel
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
@erin Da ne pominjem da su ti i WL i Selima zajednickim dogovorom nametale da me izbacis i ti ih poslusala...

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 03:59 | Message # 52
Lieutenant general
Awards: 3
Quote DeMarcus ()
Eto opet dokaza da si racunala na troyu i tvoja losa procena.
Joj bre, nisam ja računala na troyu, nego sam tebi pokušavala da prodam Saca preko troye, jer si ti tvrdio da "Sanju neko čuva, vrv troya", pa nije loše da posredno imamo i tu opciju.
Opet, puno smo pričali, puno smo razmatrali različitih opcija, moguće je da ti je promaklo moje predlaganje Sanje. Ja sam u međuvremenu videla da mi je jedna od poruka od nje bila dve nedelje ranije da će igrati s tobom, ako dođe do mešanja, i skinula sam je sa spiska potencijalnih zamena.
Amila nisam predlagala, jer iako me je izmuljao za WL, ti si bio sigurna u njega.

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 04:00 | Message # 53
Colonel
Aj postavi tu poruku od Sanje ovde pliz, posto meni nikad nije ista slicno rekla, a i glasala je za mene

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 04:10 | Message # 54
Lieutenant general
Quote DeMarcus ()
@erin Da ne pominjem da su ti i WL i Selima zajednickim dogovorom nametale da me izbacis i ti ih poslusala...
To one jesu nametale, ne poričem. I o tome sam te obavestila momentalno. Nisi ispao zbog njih. Ispao si zbog mene... jer ja nisam videla mogućnost spajanja dva saveza koja jesam imala.
Da sam videla tu mogućnost, mogla sam da izbacim nekog drugog. U tom trenutku je najverovatnija meta bio Jason, na osnovu razgovora koje sam imala s tobom.
Nisi ni ti sa mnom bio skroz otvoren po tom pitanju.
Kako se stvari jesu rasplele (skoro sve) na kraju, Jason i Amil su obojica bili 100% s tobom, a ne kako smo ti i ja rezonovali, ili ti pustimo mende da rezonujem, da je Jasnom ubačeni element. I kad su mi one poslale poruke da su "mi ostavile nekog", i to sam ti odmah javila. Znači... moja osnovna greška je tu bila što ti nisam rekla "e izvini, znam da ne podnosiš Džejkobsa, ali ja igram s njim, da li bi mogao da pređeš preko nepodnošenja i da pravimo na tome savez"?

Na nečijoj temi sam ti napisala da u tvojoj igri ima delova koji me potsećaju na Selimu. Tvoji savezi su takvi da svaka linija vodi do tebe. Ja to razumem. U Argentini sam zbog toga ostala bez Rooa, čak i kad sam tražila da budem ja izbačena umesto njega, jer sam ja bila kriva za situaciju u kojoj smo bili. Razumem potrebu da savez sa svakom osobom bude direktan, ali to je onda jedan čovek u centru svega toga, i niko ne možde da mu dovede nekog drugog.

To se videlo kad je ispao YW, koji objektivno nije bio opasnost, čak i da jesmo imali savez. Kao što je Lil rekla da između njega i mene bira mene, tako sam i ja rekla da između nje i njega biram nju.

Mislim, možemo mi sad da pretresamo šta smo mogli i šta nismo mogli, ali činjenično je stanje da smo mogli mnogo drugačije da odigramo mnogo toga, a nismo. Činjenično je stanje da sam ja kriva što si ispao. Činjenično je stanje da je WL sastavila oba plemena.

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 04:14 | Message # 55
Lieutenant general
evo i slike

Attachments: 0575831.jpg (71.8 Kb)

Message edited by ErinNavan - Friday, 08-05-2020, 16:09

DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 04:16 | Message # 56
Colonel
Hahahahaha WL nije sastavila ova plemena, kao sto je i ona sama napisala. Nije WL kriva sto si ti izdala mene i zbog tebe poispadali redom ja, Amil, Ti, Lilake, Sanja, Sac... Ti si kljucni momenat preloma sezone odradila.

Added (08-05-2020, 04:17)
---------------------------------------------
Nemam komentara za Sanju i njene sprdancije.

Added (08-05-2020, 04:18)
Ja sam birao apsolutno sve ljude koje sam i zeleo i to sam dobio. Saca nisam birao, on je kao neizabran zavrsio kod mene.

SacDate: Friday, 08-05-2020, 04:20 | Message # 57
Colonel general
Awards: 13
DM da si izbacio WL umesto YW, mogao bi posle toga da podelis plemena sa Amilom i razdvojis YW i Erin, a i pobednike; i da preuzmete igru.

DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 04:21 | Message # 58
Colonel
Cinjenicno stanje je da je host napisao koji je potez bio najgluplji.

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 04:21 | Message # 59
Lieutenant general
Jbg... ja sam Sanji verovala. Ne znam šta drugo da ti kažem
Ali reći da WL nije sastavila plemena je pa u najmanju ruku smešno.
Ja sve svoje pogrešne poteze priznajem.
Ti si mi sam rekao da ti nikako nije dala troyu. Znači da ste se dogovorili ko će uzeti koga.

Added (08-05-2020, 04:22)

Quote DeMarcus ()
Cinjenicno stanje je da je host napisao koji je potez bio najgluplji.
Meh.

DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 04:23 | Message # 60
Colonel
Hahahahaha kakva glupost, da bas bih mogao da garantujem da Amil tamo nece ispasti. Amilu sam verovao vise nego Leu, a u momentu glasanja sam namirisao da Lilake igra sa Erin i YW tako da tad je bilo prerano da znam na cemu sam i nije mi padalo na pamet da se odvajam od Amila.

Search:

VS |