GameHost33 | Date: Thursday, 09-04-2020, 19:44 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Ovde se mogu komentarisati i predlagati zanimljivi filmovi i serije za gledanje.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Thursday, 09-04-2020, 20:10 | Message # 2 |
Major general
Group: Users
| Pre skoro godinu dana sam poceo da pravim listu svih filmova koje sam ikada odgledao i za sad je skoro 400 ali ima tu sigurno preko 1000 ali ne mogu svih da se setim pa polako ali sigurno kako se setim kog filma stanem i upisem ga na listu.
Ima puno njih koje bih predlozio. Prosla godina je bila fenomenalna sto se tice filmova. Zaista predobri filmovi i netflix je isto napravio prodor sto se i toga tice i filmovi koji su u produkciji Netflixa su jako dobro prosli ove godine na Oskaru.
Film Parasite je dosta postao poznat i rekao bih da svi to trebaju pogledati a nakon sto sam ga odgledao poceo sam da gledam i Korejske serije i mogu da kazem da ni tamo kvalitet ne jenjava. Stvarno su Juzno Korejanci brutalno dobri u onom sto rade.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 09-04-2020, 20:44 | Message # 3 |
Lieutenant general
Group: Users
| Mojih TOP 10 filmova:
1. AVATAR, gledala sam ga u 3D i neverovatan je dozivljaj, kao da si u filmu sa likovima koje gledas, ali i da nije u 3D, bio bi najbolji. Najmanje je SF, vise je prica o borbi nejakih protiv beskrupuloznih, borbi za cistu prirodu protiv onih kojima je vazan samo profit... 2. BEKSTVO IZ SOSENKA, najbolji film o prijateljstvu dva muskarca koji nisu iz istog staleza niti iz istog razloga u zatvoru 3. VELIKO BEKSTVO, najbolji ratni film na mestu u dubokoj pozadini fronta 4. TITANIK, najbolji film katastrofe 5. SINDLEROVA LISTA, najbolja ratna drama, o beskrupuloznom profiteru koji je u ratu postao covek, dok su mnogi drugi imali obrnutu putanju 6. LOV NA CRVENI OKTOBAR, najbolji spijunski film vezan za Hladni rat 7. EIGHT BELOW, najbolja prica o odanosti pasa prema coveku i coveka prema psima 8. IMPERIJA UZVRACA UDARAC, najbolji SW film i najbolji klasican SF film, u kojem ne ide dobroj strani onako kako bi publika zelela 9. LANCANA REAKCIJA, spijunski film posle kojeg se zapitate da li bi tako bilo i u stvarnosti, kada bi neko obnarodovao veliki pronalazak 10 INDIJANA DZONS 3, POSLEDNJI KRSTAS, najbolji avanturisticki film i dva vrhunska glumca u glavnim ulogama
|
|
| |