PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE VECERAS IZGUBILI , , KAKO TO OPRAVDAVATE ??? Razlog je to sto imamo dva neaktivna clana plemena (bar za sada), tako da nismo imali nikakve sanse za pobedu u ovoj igri. Za to mi (aktivni) nismo krivi, a da je pravde, tj. da su dosli svi clanovi, pobedili bi mi, sto se vidi po poenima.
PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE NAJUGROZENIJE VECERAS ???
Definitivno Luka i Pedja, jer su neaktivni i nisu ucestvovali do sada ni u kojoj igri, niti su ucestvovali u konverzacijama i dogovorima o pitanjima i odgovorima.
PITANJE ZA SVE : STA MISLITE DA LI JE ODMAH BOLJE IZBACITI KONKURENCIJU ILI SLABIJE IGRACE
Mudrije je i bolje izbaciti prvo konkurenciju, ali ja to NIKAD ne bih uradio jer mislim da sam posten takmicar. NIKADA ne bih nepravedno isao dalje na racun drugih, pa nikada ne bih izbacio konkurenciju ! Kako celo pleme misli ili kako JA licno smatram, tako bih i igrao. U svakom slucaju, posteno.
PITANJE ZA LAZALAZA93 : TI SI ZLATNA SREDINA , DA LI JE TO DOBRO ILI LOSE
Takav sam kakav sam, ako mi se neko ne svidja, kazem mu, ali do sada su mi se zaista svi dopali i cool su za druzenje. To svakako nije dobitna kombinacija za POBEDU, ali bar cu biti ciste savesti i da ispadnem u sred igre, samo da to bude na posten i iskren nacin, od onih koji me izbacuju iz svojih licnih razloga, a ne na neposten, ili zato sto me smatraju za konkurenciju.