Posto je post reply bio iskljucen laza mi je poslao na pp odgovore , sad cu ih iskopirati PITANJE ZA SVE : OD 4 IGRE VI STE IZGUBILI 3 , KAKO TO OPRAVDAVATE ???
Imamo manje aktivnih igraca, ili bar manje se trudimo... Ili, nemamo toliko vremena, kao sto sam ja imao 3 rodjendana od cetvrtka do subote, pa nisam stigao da igram. Sorry zbog toga, pleme.
PITANJE ZA SVE : KAKO MISLITE IGRATI OVU IGRU , IZBACILI STE LUK4 KOJI BI DOLAZIO UBUDUCE JER SAM PRICAO SA NJIM , A OSTAVILI STE NESPOSOBNOG PEDJU , TO MI NIJE JASNO,ZASTO ???
Cekaj, pricao si sa njim ? Pa sta smo mi trebali da radimo ? Da gledamo u karte ? Nisam znao da si pricao sa njim, kasnije sam tek video, inace bih promenio glas u Pedju, ali kada sam video, vec je bio izbacen luka, zbog cega se pomalo kajem. Nesposobnog Pedju ? Brate, aman ! Nismo ti mi ovce za sisanje !
PITANJE ZA SVE : KO JE OSIM PEDJE GRESKA U PLEMENU ???
Niko od preostalih nije greska. Mislili smo da je Luka, ali sada znam da ni on nije jer je objasnio sve.
PITANJE ZA SVE : KO BI SADA BIO IDEALNI VODJA PLEMENA ???
Vodja plemena ? Hm, mozda Sac ili Biba91... Samo zato sto mi se cini da su najiskusniji, i mozda se najvise trude oko zadataka.
PITANJE ZA SVE : IAKO STE ISKUSNIJI OD DRUGOG PLEMENA GUBITE , ZASTO ???
Rekao sam, neki nisu dosli, neki nisu imali vremena (kao sto ja nisam mogao za jednu igru zbog rodjendana, objasnio sam) a i mislim da se vise trude od nas... Takav se sastav pao, oni sa vise slobodnog vremena su tamo...
PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE NAJUGROZENIJE NA PLEMENSKOM SAVJETU ???
Dvoje ? Ne znam... Pedja sigurno, i mozda, ako bih stvarno morao da kazem, Tomislava jer nije bila aktivna bas do sada, mada razumem je... Mozda cak i ja jer nisam uspeo da odigram posledju igru...
PITANJE ZA LAZALAZA93 : TEBE NEMA U NEKIM IGRAMA , HMM KAKO TO OPRAVDAVAS ???
Nema me u jednoj igri, poslednjoj. Opravdao sam, u cetvrtak, petak i subotu sam imao rodjendane, s tim sto sam u subotu imao zaista mnogo obaveza celog dana Zao mi je sto nisam stigao, stvarno !