Treci plemeski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Monday, 12-04-2010, 22:32 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Hata i vi cete se druziti malo samnom. Prvo dobro vece , i da vam kazem da ce plemenski savjet trajati do sutra u 20:00 Glasate tako sto meni na pp saljete glas koga izbacujete , sa najmanje 2 recenice objasnjenja, ako ne napisete objasnjenje , taj glas ide protiv vas , takodje morate da napisete odgovore na pitanja.Na svako moje pitanje trebate napisati najmanje 3 recenice PITANJA PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE DANAS IZGUBILI ??? PITANJE ZA SVE : KOJA DVA TAKMICARA SU NAJUGOZENIJI DANAS I ZASTO ?? PITANJE ZA SVE : STA MISLITE SA KOLIKO TAKMICARA CETE UCI U UJEDINJENJE ??? PITANJE ZA SVE : KO JE PO VAMA ZA SADA GLAVNI U PLEMENU I ZASTO ??? PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE SE TAKO LAKO PREDALI DANAS U IGRI ZA INDIVIDUALNI IMUNITET ??? PITANJE ZA KELOWAC I VELJAS : IMALI STE PREPIRKU , ZBOG CEGA ??? PITANJE ZA TIKSI I OGI : NAJAKTIVNIJI STE , DA LI IMATE PRIVILEGIJE U PLEMENU ??? PITANJE ZA MICILI I CESARA : VI STE POVREMENO TU , DA LI CETE BITI TU CESCE , AKO OSTANETE ??? PITANJE ZA DANILO_DUDE I VLADJA : NEMA VAS DVA DANA , MISLIM DA STE U VELIKOJ OPASNOSTI. AKO NEKO IMA TAJNI IMUNITET I ZELI DA GA ISKORISTI NEKA TO UCINI TAKO STO CE UZ SVOJ GLAS NA PP POSLATI DA ZELI DA GA ISKORISTI. MOZETE GLASATI OD SADA PA SVE DO SUTRA U 20:00
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 12-04-2010, 22:55 | Message # 2 |
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
| Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE DANAS IZGUBILI ??? izgubili smo jer nemamo petoro ljudi koji bi u svakom trenutku bili na sajtu, tokom određenog vremenskog perioda. Osim toga vidim da koci ucoz i ljudi se nisu najbolje snasli. Trece, bilo nam je svejedno jer znamo da treba uskoro da izgubimo jer nas je mnogo, a mnogi se ne pojavljuju, a kod njih su ostali redovni. To je moralo da se desi pre ili kasnije. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJA DVA TAKMICARA SU NAJUGOZENIJI DANAS I ZASTO ?? Ugrozeni su Vladja, Cesar i Danilo posto se oni nikada ne pojavljuju. Nema sta vise o tome reci. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : STA MISLITE SA KOLIKO TAKMICARA CETE UCI U UJEDINJENJE ??? Ne razmisljam toliko u napred. Ja se nadam sa 4-5 aktivnih takmicara. Za ovo troje me to ne zanima. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KO JE PO VAMA ZA SADA GLAVNI U PLEMENU I ZASTO ??? Nema glavnih, ali ja mislim da najvise doprinosim igrama usled mog iskustva. I drugi takmicari su sve bolji jer sve vise shvataju koncept ove igre. Mislim na takmicare koji ovo josuvek igraju. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE SE TAKO LAKO PREDALI DANAS U IGRI ZA INDIVIDUALNI IMUNITET ??? Pa zasto da gubimo vreme na traganje, kada mislimo da nismo ugrozeni. Kazem ima takmicara koji ovo uopste ne igraju. Ne verujem da ce se pojaviti ni na ovom plemenskom. Quote (Survivor) PITANJE ZA TIKSI I OGI : NAJAKTIVNIJI STE , DA LI IMATE PRIVILEGIJE U PLEMENU ??? Ne znam uopste na kakve privilegije mislis. Podjednako kao i mi trude se i Veljas i kelowac. Ne mislim da smo nas dvoje najaktivniji.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
kelowac | Date: Monday, 12-04-2010, 22:56 | Message # 3 |
Lieutenant colonel
| 1.Zato sto mi je kocio forum. 2.Vladja i Cesar. 3.5 4.Tiksi zato sto je najstarija i najvise zna. 5.Zato sto nam nije bilo vazno a sutra idemo u skolu pa nemamo vremena. 6.Zato sto je veljko sporo pisao odgovore i poceli da gubimo ali smo se odmah pomirili.
|
|
| |
ogi | Date: Monday, 12-04-2010, 22:59 | Message # 4 |
Colonel
| PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE DANAS IZGUBILI ??? -Danas smo izgubili zbog kocenja foruma.Takodje i zato sto se Micili i Tiksi nisu navreme pojavile.Ali nema veze igra je igra ja im ne zameram.Znam da su bile u obavezama a posebno TIksi zato sto ima cerku... PITANJE ZA SVE : KOJA DVA TAKMICARA SU NAJUGOZENIJI DANAS I ZASTO ?? Pa danas su najugrozeniji Vladja,Danilo i Cesar.Ali prvenstveno Vladja i Cesar.Vladja je ugrozen zato sto se nije pojavljivao vec nekoliko dana,a Cesar takodje... PITANJE ZA SVE : STA MISLITE SA KOLIKO TAKMICARA CETE UCI U UJEDINJENJE ??? Ja mislim da cu uci sa 3 takmicara u ujedinjenje.To su Tiksi,Kelowac i Veljas...I zato mislim da mozemo da pobedimo suprotno pleme i da smo jaci PITANJE ZA SVE : KO JE PO VAMA ZA SADA GLAVNI U PLEMENU I ZASTO ??? Po meni je Tiksi glavna u plemenu.Ona je ipak starija od nas i vise ima znanja.Bez nje bi izgubili onu igru o pitanjima iz Americkog survivora i onu igru sa slikama PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE SE TAKO LAKO PREDALI DANAS U IGRI ZA INDIVIDUALNI IMUNITET ??? Igra je stvarno bila dosadna i jako teska.Dobili smo sliku i sam treba da otkrijemo ko je to stvarno tesko...a i ionako smo se svi dogovorili za koga cemo da glasamo,tako da nema potrebe za licnim imunitetom... PITANJE ZA TIKSI I OGI : NAJAKTIVNIJI STE , DA LI IMATE PRIVILEGIJE U PLEMENU ??? Pa...imam velike sanse da ostanem bar do ujedinjenja.
Message edited by ogi - Monday, 12-04-2010, 23:01 |
|
| |
Veljas | Date: Monday, 12-04-2010, 23:09 | Message # 5 |
Lieutenant colonel
| 1.)Zato sto smo se zezali na chatu za pleme...pricali ogi,kelovac i ja i zaboravimo da treba da napisemo,a nekima je kocio net... 2.)Vladja i Danilo-Dude valjda se tako zove...zato sto se ne pojavljuju na igrama i to je sranje...sa njima bi bilo mnogo lakse... 3.)4 takmicara...to ce biti Tiksi,Ogi,Kelowac i mozda ja,ali mislim da ce pre izglasati mene nego Micili... 4.)Tiksi...zato sto zna sve...najpametnija je...i najbolje se snalazi u igrama... 5.)Rekao sam gore...ovo je isto pitanje...skoro...zato sto smo se dopisivali na chatu,a i bilo nas je manje samo kelovac,ogi i ja...tiksi nije mogla da stigne 6.)Zato sto je _ _ _ _ zna on sta sam mu rekao malopre na chatu...hahahahah...ma iznervirao me...oce da kaze da sam spor...a ja cim napisu oni na chatu ja idem copy i postujem tako da mislim da nije trebao a pocinje svadju... 7.)na sedmo pitanje nemam sta da odgovaram Tiksi i Ogi treba da odgovaraju... 8.)Ni na osmo takodje 9.)- l l - l l -Added (2010-04-12, 22:09) --------------------------------------------- 6.0 ispravka nisam dobro razumeo pitanje...moj odgovor je da nas nije briga jer troje ce sigurno sipasti a to su Cezar,Danilo i Vladja...
|
|
| |
micili | Date: Tuesday, 13-04-2010, 14:37 | Message # 6 |
Lieutenant colonel
| 1. Izgubili smo jer nismo dobro organizovani. 2Ugrozeni su Vladja i Cesar jer se ne pojavljuju na forumu. 3.3 ,mada nista nije sugurno 4. Pa Tiksi zato sto je najiskusnija 5.Ma jednostavno nisam znala odgovora i to je to. 6.Pa ja sam u pocetku bila aktivnija, ali sada su obaweze oko skole koje su mi bitnije od owoga,ali kad imam wremena uwek dodjem. PA PA
|
|
| |
Vladja | Date: Tuesday, 13-04-2010, 15:50 | Message # 7 |
First
| PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE DANAS IZGUBILI ??? Iskreno neznam zato sto nisam bio! PITANJE ZA SVE : KOJA DVA TAKMICARA SU NAJUGOZENIJI DANAS I ZASTO ?? Danilo Dude i Cesar zato sto nisu bili na forumu! PITANJE ZA SVE : STA MISLITE SA KOLIKO TAKMICARA CETE UCI U UJEDINJENJE ??? Ne razmisljam unapred! PITANJE ZA SVE : KO JE PO VAMA ZA SADA GLAVNI U PLEMENU I ZASTO ??? Tiksi i Ogi zato sto su stalno na forumu! PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE SE TAKO LAKO PREDALI DANAS U IGRI ZA INDIVIDUALNI IMUNITET ???Igra je stvarno bila dosadna i jako teska.Dobili smo sliku i sam treba da otkrijemo ko je to stvarno tesko...a i ionako smo se svi dogovorili za koga cemo da glasamo,tako da nema potrebe za licnim imunitetom... PITANJE ZA DANILO_DUDE I VLADJA : NEMA VAS DVA DANA , MISLIM DA STE U VELIKOJ OPASNOSTI. Upravu si nisam bio na forumu nekoliko dana zato sto imam neke probleme koje nisam ni znao da cu ih imati!!!!!!
|
|
| |
danilo-dude | Date: Tuesday, 13-04-2010, 15:59 | Message # 8 |
Sergeant
| 1. NIJE RADIO ODZACISKY PROVIDER STOKA! 2. Vladja i Cezar 3. Valjda 3-4 4. TIKSI! :))) 5. Nisam bio tu :P d.dude i vladja. Procitaj odg. br. 1
http://www.lockerz.com bre! Treba poziv? PM mi posaljite! Erepublik http://www.erepublik.com/en/referrer/Filipinac+Jr.+Marinkovic VODITE VIRTUELNI ZIVOT U eSRBIJI!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 13-04-2010, 21:34 | Message # 9 |
Generalissimo
| JEDNOM KADA PROCITAM GLASOVE , ODLUKA CE SE SMATRATI KONACNO , TAKMICAR KOJI DOBIJE NAJVISE GLASOVA MORA ISTOG TRENA DA NAPUSTI PLEMENSKI SAVJET PROCITAT CU GLASOVE !!!!!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 13-04-2010, 21:34 | Message # 10 |
Generalissimo
| PRVI GLAS ...
|
|
| |