Thursday, 09-01-2025, 18:11Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Cetvrti plemenski savjet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Cetvrti plemenski savjet
GameHost33Date: Thursday, 15-04-2010, 21:04 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Pleme Hata sjednite.
Ponovo ste samnom na plemenskom savjetu.
10 dana je proslo , hmm svasta se izdesavalo.
Plemenski savjet traje do sutra u 12:00 , ali ako svi ranije glasate objavit cu rezultate.
Prvo glasate meni na pp sa imenom takmicara za kojeg zelite izbaciti , uz objasnjenje minimum 3 recenice , brojat cu recenice ako ne budu 3 , glas ide protiv vas.
Takodje na sva moja pitanja MORATE odgovoriti sa najmanje tri recenice , samo da znate , takodje ako ne odgovorite glas ide protiv vas , vas glas.
Ako neko ima tajni imunitet i zeli ga iskoristiti poslat ce uz svoj glas da ga zeli iskoristiti.

PITANJE ZA SVE : DRUGI PORAZ ZA REDOM , ZBOG CEGA ??? ( OPISI )

PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE VECERAS NAJUGROZENIJE I ZASTO ???

PITANJE ZA SVE : DRUGI PLEMENSKI , KO BI PO VAMA BIO IDEALNI VODJA PLEMENA I ZASTO ???

PITANJE ZA SVE : KO SE IZGUBIO U OVOM SURVIVORU ???

PITANJE ZA SVE : KO IGRU SHVATA PREOZBILJNO ???

PITANJE ZA SVE : DA LI MISLITE POBIJEDITI U IDUCOJ IGRI ???

PITANJE ZA SVE : S KIM STE U NAJLOSIJIM ODNOSIMA ???

PITANJE ZA TIKSI I OGI : VAS DVOJE IGRA PO MENI NAJBOLJE OVU IGRU , DA LI JE TO ZA VAS DOBRO ILI LOSE , OBJASNITE MI !!!

PITANJE ZA KELOWAC I VELJAS : VAS DVOJE IMATE STALNO NEKE KONFLIKTE , NE SLAZETE SE , ALI TO SMETA PLEMENU KAKO GLEDATE NA TO ???

PITANJE ZA KELOWAC : PREVISE SI VULGARAN , TO JE VELIKA MANA , DA LI JE TO DOBRO ILI LOSE ZA PLEME I ZASTO ???

PITANJE ZA DANILO_DUDE I CESAR : VAS NEMA , I STA DA KAZEM , KAKO CETE OPSTATI??

PITANJE ZA MICILI : NA KOM SI MJESTU PO TEBI U PLEMENU ???

miciliDate: Thursday, 15-04-2010, 21:19 | Message # 2
Lieutenant colonel
Group: Users
Awards: 0
1. Pa ne znam, nismo bili dovoljno da odgovorimo na pitanja, ali nema veze, drugi put ce mo se potruditi.
2. Cezar i Danilo zato sto su neaktivni.
3. Kao i u proslom kad sam rekla Tiksi, jer je najvize upoznate s ovim.
4. MIslim da jos uvek nije niko.
5. Po meni to svi shvatamo kao igru, niko preterano ozbiljno.
6. Zavisi, ne bih unapred da odredjujem.
7. Ni sa kim, waljda sam s swima dobra.
8. Pa 4-5

GameHost33Date: Thursday, 15-04-2010, 21:27 | Message # 3
Generalissimo
Micili zbog neobjasnjenja za glas na pp i ovde nisi pisala po 3 recenice kako sam rekao , ovaj glas koji si poslala ide protiv tebe

ogiDate: Thursday, 15-04-2010, 21:29 | Message # 4
Colonel
Awards: 2
Pa...ja juce nisam mogao da dodjem,bila je tu samo Tiksi i valjda Veljas.Meni nije radio internet.Ali jbg nadam se da ce mi pleme oprostiti zbog toga.Uglavnom ima jos igara... biggrin biggrin biggrin

Veceras su najugrozeniji Cesar i Danilo_Dude.Zato sto se nisu pojavili jos od pocetka.Uopste nisu ucestvovali u igrama.

PITANJE ZA SVE : DRUGI PLEMENSKI , KO BI PO VAMA BIO IDEALNI VODJA PLEMENA I ZASTO ???
Prosli put je bilo slicno pitanje...najsposobniji vodja bi bila Tiksi.Ona najvise zna,starija je,iskusnija.Bila bi idealni vodja plemena HATA

Ne razumem pitanje...ali koliko sam dobro protumacio izgubili su se Danilo_Dude i Cesar.Niti igraju igre ko da su se tamo izgubili u Kipru,u kakvu camugu su se sad zavukli...XD sala mala

Pa svi znaju da je ovo sve igra.Ja ne shvatam ozbiljno,ali mislim da jos niko iz mog plemena takodje.A iz plemena troan mislim da shata preozbiljno (po meni) Troya.

PITANJE ZA SVE : DA LI MISLITE POBIJEDITI U IDUCOJ IGRI ???
Naravno.Svaki put hocemo da pobedimo.Ali jbg,nema da se sastanemo najaktivniji iz Hate su Kelowac,Tiksi,Veljas i Ja,a ovi ostale lade ****.

PITANJE ZA SVE : S KIM STE U NAJLOSIJIM ODNOSIMA ??
Ni sa kim.Ne znam ni kakvo je to pitanje.Sa svim sam u dobrim odnosima.

PITANJE ZA TIKSI I OGI : VAS DVOJE IGRA PO MENI NAJBOLJE OVU IGRU , DA LI JE TO ZA VAS DOBRO ILI LOSE , OBJASNITE MI !!!
Pa...naravno da je to za mene dobro.Ali mozda je to za ostale takmicare lose.Ja nzm ovo je moje misljenje.

kelowacDate: Thursday, 15-04-2010, 21:32 | Message # 5
Lieutenant colonel
Awards: 1
1.Bilo nas je malo samo je tiksi resavala odgovore jedino smo ja i tiksi bili uvece na chat roomu nismo imali ideju a ujutru smo svi bili u skoli.Nemam vise sta da kazem.
2.Danilol_dude i Cesar neaktivni su nisu uopste igrali igre pomagali samo su dosli na kraju i prepisali odgovor.
3.Po meni bi trebala Tiksi posto najvise zna i ima iskustva sa ovime,ali mislim da nemamo zasad vodju posto svi podjednako radimo osim ovih ugrozenih.
4.Nije niko za sada ali mislim da ce se neko do kraja "IZGUBITI."
5.NIko svi je dozivljavamo kao igru mozda neko to shvata ozbiljno ali ja ne.
6.Da naravno valjace nam nagrade.
7.Nisakim samo sam imao jednu prepirku sa Veljasem ali je to bilo na kratko sada nisam ni sa kim u losim odnosima.
8.Pa neznam mislim da neutice mnogo na pleme.
9.Nisam vulgaran cini ti se samo mi kad se iznerviram izleti 1-2 ruzne reci i nista vise smile

danilo-dudeDate: Thursday, 15-04-2010, 21:37 | Message # 6
Sergeant
1. nem pojma ni kako igra ide... :P
2. Ja, jer dugo nisam bio, a za ostale nznm
3. tiksi 100%
4. Ja :P
5. odkd znm... veroatno nekome kome treba kinta biggrin
6. Valjda
7. zasad s nikim fala bogu
8. ddude&cezar. net zabagovan, nema se para za gprs, nema sanse da dalje opstanem, kad mi provajder p*der... izvinjavam se...

http://www.lockerz.com bre! Treba poziv? PM mi posaljite!

Erepublik http://www.erepublik.com/en/referrer/Filipinac+Jr.+Marinkovic
VODITE VIRTUELNI ZIVOT U eSRBIJI!

VeljasDate: Thursday, 15-04-2010, 21:59 | Message # 7
Lieutenant colonel
Awards: 1
1. ja nisam igrao ovu igru zato sto nisam bio tu...bio sam na treningu...procitao sam da se radilo opet o americkom survivoru...al nemam pojma sto smo izgubili...nadam se da cemo sledecu pobediti...
2.cezar i danilo...zato sto se nikad ne pojavljuju na igrama...a i ne trebaju nam kad ih nije bilo...oni ispadnu nas manje i jos svi na okuou jos bolje...

Added (2010-04-15, 20:50)
---------------------------------------------
3.pa tiksi ce meni biti uvek najbolji vodja...zato sto je najiskusnija,najstarija i jednom je bila na virtual survivoru...

Added (2010-04-15, 20:52)
4.hahahaha...ko se izgubio...ovako da ti akzem nesto...ja nemam pojma ko se izgubi...majke mi...mozda ovaj cezar,danilo i vladja...ako ne dolaze sto su se prijavljivali...

Added (2010-04-15, 20:53)
5. svi iz naseg plemena shvataju igru ozbiljno a ko preozbiljno to nem pojma...

Added (2010-04-15, 20:59)
6.naravno da ja mislim za ostale takodje mislim da misle da cemo pobediti...
7.hahahaha ni sa kim....
8.kakvi konflikti...ti to jednom video i sad poceo da postavljas pitanja cim vidis da ja njemu nesto ruzno kazem...ali se ja i kelovac zezamo...ja i njegova sestra smo najbolji drugovi...sto bi se ljutio na njega...

miciliDate: Thursday, 15-04-2010, 22:25 | Message # 8
Lieutenant colonel
PA ZABORAWILA SAM, KOJE GLUPOSTI, OMG.

tiksiDate: Thursday, 15-04-2010, 22:34 | Message # 9
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Quote (Survivor)

Sta reci imala sam ovog Ozzy-ja gotovo posle pola sata, nije bilo svrhe da celowac i ja upisujemo a da oni prepisu. Ujutru sam samo ja dosla i opet nije bilo svrhe da upisem Ozzy-ja, nego sam probala sa drugom osobom u slucaju da ono nekom ludom srecom nije tacno. Dakle razlog je definitivno nepojavljivanje takmicara.

Quote (Survivor)

Danilo i Cesar, razlozi od ranije. Nepojavljivanje.

Quote (Survivor)

Ostaje kao i ranije, dosta ja doprinosim kad mogu. Ostali aktivni se trude, ali ne uvek.

Quote (Survivor)

Izgubili su se ovi sto se ne pojavljuju. Nemam sta drugo da kazem.

Quote (Survivor)

Niko. Stavise mislim da smo previse opusteni....

Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : S KIM STE U NAJLOSIJIM ODNOSIMA ???

Nemam konflikt ni sa kim i ne mogu nekog posebno da izdvojim.

Quote (Survivor)

Ne razmisljam ja o tome dal je nesto dobro ili nije. Igram kad god mogu i dajem svoj maksimum, kada mogu da igram, Gde ce nas to dovesti ne znam.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

GameHost33Date: Friday, 16-04-2010, 12:56 | Message # 10
Generalissimo
PROCITAT CU GLASOVE

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

VS |