PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE NAJUGROZENIJE DANAS ??? Najugrozeniji su oni najneaktivniji, a to su Wolf i Tomislava.
PITANJE ZA SVE : KO JE KRIV ZA VAS PORAZ ???
KRIV nije niko, jednostavno nas je vise smorilo trazenje grada, i stavio sam neki grad nasumice, a ostali su se slozili sa tim da ne ponistimo plemenski.
PITANJE ZA SVE : KO JE PO VAMA ZA SADA IGRAC BEZ KOJEG NE MOZETE ???
Mislim da smo nas 4 ekipa, tj. pleme, jer ovo dvoje ne dolaze, pa bi mogli da funkiconisemo bez bilo kog takmicara. Ko god da ne dodje, ostali bi se snasli bez njega u igri.
PITANJE ZA SVE : KAKVA JE VASA TAKTIKA ZA UJEDINJENJE ???
Ma kakva taktika ? Bas me briga za taktiku, jednostavno dolazim, izvrsavam zadatke, jedan sam od boljih u plemenu (nadam se) i ako je pravde, stici cu do ujedinjenja, jer mislim da sam zasluzio
PITANJE ZA SVE : DOKLE JE CILJ DA DOGURATE ???
Nemam neki cilj, bitna mi je zabava i igra, par igara posle ujedinjenja bih voleo da odigram, a posle kako bude, mada ipak se nadam pobedi, kao i svi drugi.
PITANJE ZA SVE : DA LI JE PAMETNO SKLAPATI DIL SA DRUGIM PLEMENOM ??
Naravno da je pametno, ukoliko te on ne "za*ebe", mada mislim da je jako tesko to uraditi.
PITANJE ZA LAZALAZA93 : TI SI TU U ZLATNOJ SREDINI , KOJA JE TVOJA TAKTIKA ???
Ne znam cemu opet ovakvo pitanje kad si me vec pitao to. Zlatna sredina ? Jednostavno sam cool sa osobama koje su mi cool, a one koje ne volim samo postujem. Taktiku nemam. Igram igre, aktivan sam, pa ako drugi procene da sam dobar takmicar, nadam se da ostajem sto duze...