Quote (Survivor)
Pitanje za sve : Koje dvoje je najugrozenije veceras i zasto ???
Micili i Veljas posto su najmanje aktivni i u igrama i u komunikaciji sa ostalima.
Quote (Survivor)
Pitanje za sve : Po vama ko je najjaci i najopasniji takmicar i zasto ???
Najjaci i najopasniji takmicar je po meni Biba. Odlicna je u komunikaciji sa ljudima i jako dobra u igrama. Daleko je dogurala u prvom survivoru.
Quote (Survivor)
Pitanje za sve : Puno toga se izdesavalo , uostalom 24 dana ste na ostrvu , da li ste ispunili svoj cilj , da li bi bili zadovoljni s tim ako zavrsite u velikom vijecu ???
Ja sam kao sto sam rekla, nonsalantno i opusteno usla u ovu igru bez namere da trosim neku ogromnu energiju na teske podvale ostalima. Tako da dokle god stigla, dobro je. Naravno najbolje bi bilo da to bude sam kraj.
Quote (Survivor)
Pitanje za sve : Da li se ova igra moze igrati individualno ili mora timski , kako i zasto ???
Naravno da ne moze individualno, posto ovo nije cist sport vec pre svega drustvena igra. Puno ovde znaci kakav si sa ljudima i kako procenjujes sitacije. Naravno nisam ni za to da se neko veze samo za nekoga i da kroz celu igru to propagira iako mu to nije interes.
Quote (Survivor)
Pitanje za sve : Da li postoji podjela Troan i Hata , pokazite na primjerima ako da i da li ste sretni i zadovoljni zbog toga ???
Naravno da postoji, to je ocigledno i ni malo nisam srecna zbog toga. Cesto se osecam kao da igram sama protiv svih i to nije ni malo zabavno. Ne dopada mi se taj nacin igre, vec sam rekla, jer tu ujedinjenje nikada ne nastupa vec se vodi samo kolektivni rat, pa udri, ko prodje prosao je...To nije Survivor.
Quote (Survivor)
Pitanje za Tiksi : Tiksi nekoliko igri ti je za dlaku promaklo , ovu igru nisi igrala , TOP 8 , da li si zadovoljna svojim uspjehom , tebi je bilo jako zao Kelowca , ali pazi ako udjes u finale , imas njegovu podrsku , sta ti mislis o tome ???
Pa sta ima da mislim...jeste tesko mi je palo njegovo izbacivanje jer je on bio jedan od najaktivnijih clanova bivse Hate i krivo mi je sto je na tako ruzan nacin napustio igru. Dal sam zadovoljna? Iskreno i nisam, jer dobar deo igara nisam ni igrala, a gde je bilo na srecu gubila sam i to u situaciji gde je bilo 50-50 dobijam/gubim...Uglavnom nisam do sada mnogo toga pokazala, ali s druge strane, kao sto rekoh poprilicno sam opustena oko svega...
Added (2010-04-29, 23:28)
---------------------------------------------
Quote (Survivor)
Ekipa , u Americkim Survivorima , u finale su obicno dogurali takmicari koji su sklapali nove dilove u ujedinjenju , sta mislite da li je to pametno ???
To zavisi od ostalih takmicara. Ako oni znaju sta je igra survivor oni ce ceniti neke takticke poteze. Ako celu igru gledaju iskljucivo kroz svoje ucesce u tom slucaju to nije dobro.
Ujedinjenje je. Mi smo zajedno u plemenu. Naravno da moze i da treba da se prica i o igri i sa ostalim takmicarima, a ne samo sa onima koje je odredilo izvlacenje iz sesira, tj nagradna igra.