Thursday, 09-01-2025, 18:35 | Main | Registration | Login |
|
Deveti plemenski savjet - Forum
Deveti plemenski savjet
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 29-04-2010, 22:48 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Avatos , dobrodosli , ponovo plemenski savjet. Danas ce biti posebno , jer vas je 8 , a sutra samo 7 , 6 tajnih imuniteta u igri , zasigurno zanimacija nece nedostajati. Plemenski savjet ce trajati do Petka u 20:00 , u 20:00 cu da procitam glasove , pa ko hoce neka dodje. Uz glas napisite objasnjenje , ali cu vas zamoliti da opisete malo . Mislim da je bolje ovako ,da opisete , nego 4 recenice , ali ako ne ispostujete , vec na iducem plemenskom cemo vratiti na staro. Ako neko zeli da iskoristi tajni imunitet , reci ce uz svoj glas. Mislim da ako zelite biti sigurni , iskoristit cete tajni imunitet Za Ogi ne mozete glasati jer ima tajni imunitet. LazaLaza93 ima dupli glas i dva puta ce glasati. Kelowac je prvi clan velikog vijeca i on ima pravo u jednom komentaru da postavi bilo koje pitanje na koje vi morate odgovoriti. PITANJA Pitanje za sve : Koje dvoje je najugrozenije veceras i zasto ??? Pitanje za sve : Po vama ko je najjaci i najopasniji takmicar i zasto ??? Pitanje za sve : Puno toga se izdesavalo , uostalom 24 dana ste na ostrvu , da li ste ispunili svoj cilj , da li bi bili zadovoljni s tim ako zavrsite u velikom vijecu ??? Pitanje za sve : Da li se ova igra moze igrati individualno ili mora timski , kako i zasto ??? Pitanje za sve : Da li postoji podjela Troan i Hata , pokazite na primjerima ako da i da li ste sretni i zadovoljni zbog toga ??? Pitanje za Ogi : Za tebe su govorili da si glavni u Hati , sada imas imunitet , mislim da jako dobro igras , hmm kako ocekujes ovaj plemenski , ko je tebi prijetnja i zasto ??? Pitanje za Tiksi : Tiksi nekoliko igri ti je za dlaku promaklo , ovu igru nisi igrala , TOP 8 , da li si zadovoljna svojim uspjehom , tebi je bilo jako zao Kelowca , ali pazi ako udjes u finale , imas njegovu podrsku , sta ti mislis o tome ??? Pitanje za Troya : Cim je Inter u finalu i ti si bolje , ali sinoc zbog Intera nisi igrao puno , da li mislis da zbog Intera mozes i ispasti ??? Pitanje za Sac : Sac ti igras mudru igru , kao da si vodja EX-TROAN , ti sve kontroliras i mozes hladno do finala i pobijediti , sta mislis kako drugi na to gledaju ??? Pitanje za Biba91 i Lazalaza93 : Biba i Laza iskoristili ste tajni imunitet na proslom plemenskom savjetu i potrosili ga bezveze , sta mislite da li ste ga trebao/la iskoristiti ??? Pitanje za Veljas : Veljas prva igra na VS , tebe jedinog nema , druga igra nema te , i kada si bio blizu ispadanja eto te , i eto te u TOP 8 , da li si to ocekivao , sta mislis ??? Pitanje za Micili : Micili po meni najneaktivnija , ali ponovo TOP 8 , da li ti mozes bolje odigrati ovu igru i doci do finala i kako ???
|
|
| |
ogi | Date: Thursday, 29-04-2010, 23:02 | Message # 2 |
Colonel
Group: Users
| Code Pitanje za sve : Koje dvoje je najugrozenije veceras i zasto ??? Najugrozeniji su Miclili i jos ne znam ko...mozda Veljas.Sori brate ali nzm koga drugog.Miclili se ne pojavljuje na igrama pa samo zbog toga. Code Pitanje za sve : Po vama ko je najjaci i najopasniji takmicar i zasto ??? Pa mislim da je najopasniji Biba i Troya.Biba je ono...ucestvovala na starom VS i vec je upoznata sa celom igrom. Code Pitanje za sve : Puno toga se izdesavalo , uostalom 24 dana ste na ostrvu , da li ste ispunili svoj cilj , da li bi bili zadovoljni s tim ako zavrsite u velikom vijecu ??? VS je samo igra.Meni je bio samo cilj da udjem u ujedinjenje i to je to. Code Pitanje za sve : Da li se ova igra moze igrati individualno ili mora timski , kako i zasto ??? Naravno ako se igra po starom tj. Hata i Troan mora se igrati timski.Moze se naravno sam igrati ako si sposoban za to i ako verujes da ces pobediti. Code Pitanje za sve : Da li postoji podjela Troan i Hata , pokazite na primjerima ako da i da li ste sretni i zadovoljni zbog toga ??? Pa nzm dal postoji podela.U Troanu verovatno svi suradjuju,u Hati takodje.Sretan sam sto sam bio u plemenu sa jednim od najsposobnjih takmicara,a to je Tiksi koja nama svima jako pomaze i zahvaljujem joj na tome... Code Pitanje za Ogi : Za tebe su govorili da si glavni u Hati , sada imas imunitet , mislim da jako dobro igras , hmm kako ocekujes ovaj plemenski , ko je tebi prijetnja i zasto ??? Meni je pretnja svako iz Troana.U toku proslih plemenskih saveta svi su rekli da sam ja najugrozeniji takmicar.Po tome mislim da mi je ceo Troan pretnja.
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 29-04-2010, 23:21 | Message # 3 |
Colonel general
| Quote Pitanje za sve : Koje dvoje je najugrozenije veceras i zasto ??? Najugrozeniji su Veljas i Micili. Veljasa ne znam dobro a Micili je neaktivna. Quote Pitanje za sve : Po vama ko je najjaci i najopasniji takmicar i zasto ??? Po meni je najaci takmicar Tiksi, do sada je bila velika pretnja u svim igrama koja je igrala. Mislim da ima jaci net, a kako sam pricao sa njom net je njen posao. Tako da je veoma opasna. Quote Pitanje za sve : Puno toga se izdesavalo , uostalom 24 dana ste na ostrvu , da li ste ispunili svoj cilj , da li bi bili zadovoljni s tim ako zavrsite u velikom vijecu ??? Naravno da ne bi bio zadovoljan. Top 8 je za mene malo. Rekao sam ti da idem na pobedu. Quote Pitanje za sve : Da li se ova igra moze igrati individualno ili mora timski , kako i zasto ??? Igra se morati igrati timski. Cist primer je Nikola Kovacevic iz pravog survajvora. Ubedljivo je bio najaci takmicar, ali je bio drustveno slab i 2x izleteo. Quote Pitanje za sve : Da li postoji podjela Troan i Hata , pokazite na primjerima ako da i da li ste sretni i zadovoljni zbog toga ??? Pa postoji. To su 2 plemena. Normalno da se ljudi vise znaju sa ljudima sa kojima su bili 20 dana zajedno. Dal sam srecan i zadovoljan pa nemam pojma, sve mi je jedno. Ja sam dobar sa svima. Quote Pitanje za Troya : Cim je Inter u finalu i ti si bolje , ali sinoc zbog Intera nisi igrao puno , da li mislis da zbog Intera mozes i ispasti ??? Naravno da sam srecan. Ne mislim da mogu ispasti zbog toga. Ako neko hoce da glasa za mene sigurno nece biti to razlog za to.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
biba91 | Date: Thursday, 29-04-2010, 23:41 | Message # 4 |
Colonel general
| Pitanje za sve : Koje dvoje je najugrozenije veceras i zasto ??? Najugroženi večeras su Veljaš i Micili. Pošto nisu aktivni na igrama. Pitanje za sve : Po vama ko je najjaci i najopasniji takmicar i zasto ??? Najači mi je Ogi. Super igra i uvjek je prisotan na igrama. Pitanje za sve : Puno toga se izdesavalo , uostalom 24 dana ste na ostrvu , da li ste ispunili svoj cilj , da li bi bili zadovoljni s tim ako zavrsite u velikom vijecu ??? Super je bilo dosada i nadam se, da če još biti. Igre postajaju vrlo zanimive. Da prvi cilj mi je izpunjen. Pa jednom se treba pridružiti velikom veču ako ne pobjediš. Pitanje za sve : Da li se ova igra moze igrati individualno ili mora timski , kako i zasto ??? Šteta da se ne družimo na chatu. Svaka igra bi bila drugčija, da si pomognemo ali onda na kraju samo jedan dobije nagradu. Pitanje za sve : Da li postoji podjela Troan i Hata , pokazite na primjerima ako da i da li ste sretni i zadovoljni zbog toga ??? Ja mislim, da podjela ne postoji. Jer sad igramo sami zasebe. Možda postoji al meni se čini, da ne. Pitanje za Biba91 i Lazalaza93 : Biba i Laza iskoristili ste tajni imunitet na proslom plemenskom savjetu i potrosili ga bezveze , sta mislite da li ste ga trebao/la iskoristiti ??? Pa neznam, da sam ga potrošila bez veze, da sam ispala mogla bi sve imunitete nositi sa sobom u veliko veče.
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
Sac | Date: Friday, 30-04-2010, 00:02 | Message # 5 |
Colonel general
| Quote (ogi) Pitanje za sve : Koje dvoje je najugrozenije veceras i zasto ??? Po meni su Valjas i micili i to zato sto su manje aktivni od ostalih. Quote (Survivor) Pitanje za sve : Po vama ko je najjaci i najopasniji takmicar i zasto ??? Ogi je najaci i najopasniji. Quote (Survivor) Pitanje za sve : Puno toga se izdesavalo , uostalom 24 dana ste na ostrvu , da li ste ispunili svoj cilj , da li bi bili zadovoljni s tim ako zavrsite u velikom vijecu ??? Nisam jos uvek i ne bih se zadovoljio velikim vecem. Quote (Survivor) Pitanje za sve : Da li se ova igra moze igrati individualno ili mora timski , kako i zasto ??? Ne moze individualno.Nikako.Pokusao sam i ne moze. Quote (Survivor) Pitanje za sve : Da li postoji podjela Troan i Hata , pokazite na primjerima ako da i da li ste sretni i zadovoljni zbog toga ??? Postoji podela na troan i hata.Primer je glasanje na proslom plemenskom savetu. Quote (Survivor) Pitanje za Sac : Sac ti igras mudru igru , kao da si vodja EX-TROAN , ti sve kontroliras i mozes hladno do finala i pobijediti , sta mislis kako drugi na to gledaju ??? To si ti rekao.Ja sam rekao da mi nismo imali vodju,vec smo nas cetvoro o svemu zajedno odlucivali.To cemo jos videti.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 30-04-2010, 00:04 | Message # 6 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Moram nesto da vam kazem , odnosno imam pitanje , na koje molim svi da mi odgovore Ekipa , u Americkim Survivorima , u finale su obicno dogurali takmicari koji su sklapali nove dilove u ujedinjenju , sta mislite da li je to pametno ???
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Friday, 30-04-2010, 00:10 | Message # 7 |
Colonel general
| Quote (Survivor) Pitanje za sve : Koje dvoje je najugrozenije veceras i zasto ??? Najugrozeniji su (pored Micili) Veljas... I mozda Tiksi... Veljas zato sto nemam nikakav utisak o njemu (nisam ga ni upoznao) a Tiksi, pa ne znam, jaka je takmicarka, ali eto xD Quote (Survivor) Pitanje za sve : Po vama ko je najjaci i najopasniji takmicar i zasto ??? Pa, mozda su to Troya i Tiksi... To se i vidi iz toga sto je dva puta zahvaljujuci meni isla na zasluzeni odmor A Troya je jak takmicar, jos pre ujedinjenja sam to shvatio Naravno, tu su i ostali takmicari, ipak je ovo ujedinjeno pleme Quote (Survivor) Pitanje za sve : Puno toga se izdesavalo , uostalom 24 dana ste na ostrvu , da li ste ispunili svoj cilj , da li bi bili zadovoljni s tim ako zavrsite u velikom vijecu ??? Ne bih bio zadovoljan. Jeste mi bitna zabava, jer je meni ova igra stvarno interesantna, bez obzira na to sto verovatno necu pobediti, ali zelim da igram jos, da Googlujem, vrtim zemaljsku kuglu i sl. Quote (Survivor) Pitanje za sve : Da li se ova igra moze igrati individualno ili mora timski , kako i zasto ??? Iako bi to bilo stvarno najbolje, nije moguce. Tu ce uvek biti neko ko ce "inicirati" pravljenje grupice. I da je zabranjeno, oni ce naci nacina i dogovarati se. Ne svidja mi se to, ali posto toga ima, mislim da je to jedini nacin da pobedis. Quote (Survivor) Pitanje za sve : Da li postoji podjela Troan i Hata , pokazite na primjerima ako da i da li ste sretni i zadovoljni zbog toga ??? Ne. Ocigledno svi teze da izbace nove, da se drze starih, ali podela ne postoji. Quote (Survivor) Pitanje za Biba91 i Lazalaza93 : Biba i Laza iskoristili ste tajni imunitet na proslom plemenskom savjetu i potrosili ga bezveze , sta mislite da li ste ga trebao/la iskoristiti ??? Sta ja znam. Izgleda da nisam trebao koristiti, ali ne kajem se, ok Added (2010-04-29, 23:10) ---------------------------------------------
Quote (Survivor) Ekipa , u Americkim Survivorima , u finale su obicno dogurali takmicari koji su sklapali nove dilove u ujedinjenju , sta mislite da li je to pametno ??? Nisam gledao nijednu americku sezonu Ali ne znam da li je to pametno :/ Ipak mislim da nije... Mada, svakako se moze okrenuti igra xD
|
|
| |
biba91 | Date: Friday, 30-04-2010, 00:10 | Message # 8 |
Colonel general
| Ekipa , u Americkim Survivorima , u finale su obicno dogurali takmicari koji su sklapali nove dilove u ujedinjenju , sta mislite da li je to pametno ??? Lakše je u real survivoru, kdje se takmičari svaki dan vide i možda i popričajo. U ovim VS je teže jer nemamo svi mogučnosti pošto se ne poznajemo medžusobno.
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Friday, 30-04-2010, 00:11 | Message # 9 |
Colonel general
| Quote (biba91) Lakše je u real survivoru, kdje se takmičari svaki dan vide i možda i popričajo. U ovim VS je teže jer nemamo svi mogučnosti pošto se ne poznajemo medžusobno. Moram se nadovezati, a i nismo ovde uvek sigurni da li taj neko sa kim pricamo ustvari prica sa nekim trecim a da vi ne znate, pa da manipulise ! Zato je pravi S mnogo bolji sto se toga tice (:
|
|
| |
Sac | Date: Friday, 30-04-2010, 00:17 | Message # 10 |
Colonel general
| Quote (Survivor) Moram nesto da vam kazem , odnosno imam pitanje , na koje molim svi da mi odgovore Ekipa , u Americkim Survivorima , u finale su obicno dogurali takmicari koji su sklapali nove dilove u ujedinjenju , sta mislite da li je to pametno ??? Iskoristicu reci jednog mudraca:Izmedju takmicara suprotbnih plemena se nalazi Berlinski zid,koji tesko da moze da se srusi.
|
|
| |
|
| |