Thursday, 09-01-2025, 18:39 | Main | Registration | Login |
|
Deseti plemenski savjet - Forum
Deseti plemenski savjet
| |
GameHost33 | Date: Monday, 03-05-2010, 23:06 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Avatos dobro vece. Knjiga je spala na samo 7 listova . Ocito ste bili iznenadjeni time sto je Lazalaza93 ispao. Da li ce veceras biti neocekivano saznat cemo. Plemenski savjet ce trajati do Utorka u 19:00 Glasate do 18:50 , a u 19:00 cu da citam glasove. Ako neko zeli da iskoristi tajni imunitet poslat ce uz poruku , samo da znate , tajni imunitet se zadnji put moze koristi kada vas na plemenskom savjetu bude 4 . Micili ima imunitet i za nju ne mozete glasati , Biba91 ima dupli glas , dva puta ce da glasa ali i reci ce u roku od 10 minuta , ko pored Micili ima imunitet , to ne moze biti ona Veliko vijece moze da vam postavi po clanu maksimalno 5 pitanje , znaci maksimalno 35 pitanja ako zeli , ali mora sve u jednom komentaru PITANJA PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE VECERAS NAJUGROZENIJE I ZBOG CEGA ??? PITANJE ZA SVE : KOJE OSOBINE TREBA DA IMA POBJEDNIK ??? PITANJE ZA SVE : KOJI TAKMICAR VAM NEDOSTAJE I ZBOG CEGA ??? PITANJE ZA SVE : KOJE PLEME NA KRAJU ISPALO JACE I ZASTO , HATA ILI TROAN ??? PITANJE ZA SVE : DA LI JE MICILI ZASLUZILA IMUNITET I ZBOG CEGA ??? PITANJE ZA TIKSI I BIBA91 : VAS DVIJE STE IZBACILE JEDNA DRUGU , DA LI MISLITE DA JE TO BILO PAMETNO , ZASTO , KAKO I ZBOG CEGA ??? PITANJE ZA SAC : BIO SI JAKO BLIZU , STA MISLIS DA LI SI TI ONAJ KOJI TREBA BITI JEDINI PREZIVJELI ??? PITANJE ZA TROYA : INTERNET JE BIO SPOR , DA LI BI POBJEDIO DA JE INTERNET RADIO I ZBOG CEGA ??? PITANJE ZA MICILI : SVAKA CAST NA IMUNITETU , TEBE CU RECI DA PREPORUCIS DRUGIMA ZBOG CEGA TREBAJU OSTATI U IGRI PITANJE ZA OGI I VELJAS : ZASTO NISTE DOSLI NA IGRU ???
|
|
| |
biba91 | Date: Monday, 03-05-2010, 23:10 | Message # 2 |
Colonel general
Group: Users
| zastiticu troyu
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 03-05-2010, 23:12 | Message # 3 |
Generalissimo
Group: Game Host
| TROYA I MICILI SU BEZBJEDNI , OSTALIH 5 JE UGROZENO , MOZETE KRENUTI SA GLASANJEM
|
|
| |
troya | Date: Monday, 03-05-2010, 23:36 | Message # 4 |
Colonel general
| Quote PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE VECERAS NAJUGROZENIJE I ZBOG CEGA ??? Ja cu ovog puta nabrojati troje, Ogi,Tixi i Veljas. Razlog? Mislim da bi njih troje mogli glasati za mene na nekom od sledecih plemenskih. Quote PITANJE ZA SVE : KOJE OSOBINE TREBA DA IMA POBJEDNIK ??? Treba imati ove dve osobine, snalazljiv u igrama i komunikativan i drustven sa ostalim takmicarima. Quote PITANJE ZA SVE : KOJI TAKMICAR VAM NEDOSTAJE I ZBOG CEGA ??? Nedostaje mi Lazar naravno. Laza je dobar takmicar i bio mi je velika podrska. On je pre svega moj drug, tako da mi je tesko palo njegovo ispadanje. Quote PITANJE ZA SVE : KOJE PLEME NA KRAJU ISPALO JACE I ZASTO , HATA ILI TROAN ??? Pa izgleda da je Troan ispao jace pleme. Pa vise smo nagrada i imuniteta uzeli. Quote PITANJE ZA SVE : DA LI JE MICILI ZASLUZILA IMUNITET I ZBOG CEGA ??? Naravno da je zasluzila. Razbila nas je kao kante hehe Quote PITANJE ZA TROYA : INTERNET JE BIO SPOR , DA LI BI POBJEDIO DA JE INTERNET RADIO I ZBOG CEGA ??? Da internet mi je bio jako spor i jedva sam igrao . Jbn telenor hehe. Pa ne verujem da bi pobedio, bar ne pored Micili koja je prostudirala Kipar.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
biba91 | Date: Monday, 03-05-2010, 23:36 | Message # 5 |
Colonel general
| PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE VECERAS NAJUGROZENIJE I ZBOG CEGA ??? Najugroženi su Ogi, Veljaš, Tiksi. Pošto su jaki u igrama na brzinu, pa i u ostalim igrama su vrlo dobri. PITANJE ZA SVE : KOJE OSOBINE TREBA DA IMA POBJEDNIK ??? Treba, da je jak u igrama, da dolazi na igre u pravi čas i stime poštuje suigrače pa i game hosta. PITANJE ZA SVE : KOJI TAKMICAR VAM NEDOSTAJE I ZBOG CEGA ??? Nedostaje mi Lazalaza bio je super suigrač i veliko puta smo se nasmijali. Vrlo dobar je bio u igrama koje smo skupa igrali PITANJE ZA SVE : KOJE PLEME NA KRAJU ISPALO JACE I ZASTO , HATA ILI TROAN ??? Jače je izpalo pleme Trojan pošto smo ostali skupa. A u Hati je Tiksi morala opet sama igrati. PITANJE ZA SVE : DA LI JE MICILI ZASLUZILA IMUNITET I ZBOG CEGA ??? Da Micili si je zalužila današnju pobjedu i stime dobila imunitet, bila je najbrža i skoro na sva pitanja je odgovorila PITANJE ZA TIKSI I BIBA91 : VAS DVIJE STE IZBACILE JEDNA DRUGU , DA LI MISLITE DA JE TO BILO PAMETNO , ZASTO , KAKO I ZBOG CEGA ??? Mislim, da to nije bio pametan potez. Jer je stime pošto je izbacila mene izbacila i sebe iz igre.
|
|
| |
ogi | Date: Tuesday, 04-05-2010, 00:06 | Message # 6 |
Colonel
| PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE VECERAS NAJUGROZENIJE I ZBOG CEGA ??? Najugrozenisi smo mi iz Hate tj. Tiksi,Veljas i ja.Jedni od najjacih smo pa smo zamo zbog toga. PITANJE ZA SVE : KOJE OSOBINE TREBA DA IMA POBJEDNIK ??? Treba da bude brz,posto ima igara na brzinu.Treba biti snalazljiv i pametan (kao Google xD). PITANJE ZA SVE : KOJI TAKMICAR VAM NEDOSTAJE I ZBOG CEGA ??? Meni nedostaje Kelowac.On je vrlo jak takmicar i moj dobar drug.Stvarno mi je bilo zao kad su ga izbacili em sbog njega i zato sto njegovim izbacajem smo i mi iz Hate postali ugrozeniji. PITANJE ZA SVE : KOJE PLEME NA KRAJU ISPALO JACE I ZASTO , HATA ILI TROAN ??? Ja mislim da je jace pleme Troan.Posto ih vise trenutno ima u ujedinjenju ne racunajuci Micili posto od nje nismo imali nikakve vajde. PITANJE ZA SVE : DA LI JE MICILI ZASLUZILA IMUNITET I ZBOG CEGA ??? Iskreno receno posto nisam bio na igri ni ne znam.Prelistao sam igru i moze se reci da je zasluzila,na sva pitanje je skoro odgovorila. PITANJE ZA OGI I VELJAS : ZASTO NISTE DOSLI NA IGRU ??? Veceras stvarno nisam mogao da dodjem na igru.Danas mi se rodio brat pa sam isao na slavlje.
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 04-05-2010, 00:16 | Message # 7 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE VECERAS NAJUGROZENIJE I ZBOG CEGA ??? naravno neko od nas 3- veljas, ogi, ja. Dal je potrebno da navodim razloge? Drzi se Trojan zajedno sa Micili, a nasi clanovi se ne pojavljuju osim mene. kao sto sam mnogo puta rekla, lose se osecam dok ovo igram, ali eto profesionalac sam pa da odradim Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJE OSOBINE TREBA DA IMA POBJEDNIK ??? Kompletan igrac. Dobar u igrama, simpatican ostalima, da kontrolise situaciju, da ima neke akcije iza sebe.. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJI TAKMICAR VAM NEDOSTAJE I ZBOG CEGA ??? Naravno nedostaje mi kelowac jer je on bio vrlo borben i aktivan i sa njim sam imala najbolju komunikaciju u plemenu... Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJE PLEME NA KRAJU ISPALO JACE I ZASTO , HATA ILI TROAN ??? pa ispalo je naravno jace ono pleme koje je imalo aktivnije takmicare i nekog ko je privukao drugog iz suprotnog plemena.. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : DA LI JE MICILI ZASLUZILA IMUNITET I ZBOG CEGA ??? Naravno da jeste. Apsolutno je dominirala u ovoj igri. Quote (Survivor) PITANJE ZA TIKSI I BIBA91 : VAS DVIJE STE IZBACILE JEDNA DRUGU , DA LI MISLITE DA JE TO BILO PAMETNO , ZASTO , KAKO I ZBOG CEGA ??? Jasno je da sam ja pogresno shvatila onu nagradu od ranije i mislia da ce ona imati drugi deo nagrade samo ako osvoji sada imunitet. U suprtonom nema razloga sto bi isla na nju. Bila sam sama i sta drugo da radim, a oni su me napadali. Koje su moje sanse bile u igri? Ovo je bila timska igra a sada je ujedinjenje i trebali bi individualno da se borimo...
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 04-05-2010, 01:19 | Message # 8 |
Colonel general
| Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE VECERAS NAJUGROZENIJE I ZBOG CEGA ??? Ogi i Veljas.Zato sto se nisu pojavili u igri. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJE OSOBINE TREBA DA IMA POBJEDNIK ??? Treba da bude dobar u igrama,da ima dobru drustvenu igru,da je snalazljiv,... Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJI TAKMICAR VAM NEDOSTAJE I ZBOG CEGA ??? Nedostaje mi Laza zato sto je dobar igrac i supetr smo se druzili,a i jos uvek se druzimo. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJE PLEME NA KRAJU ISPALO JACE I ZASTO , HATA ILI TROAN ??? Troan.Zato sto su bolji i aktivniji i timski igraci. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : DA LI JE MICILI ZASLUZILA IMUNITET I ZBOG CEGA ??? Da,jeste. Quote (Survivor) PITANJE ZA SAC : BIO SI JAKO BLIZU , STA MISLIS DA LI SI TI ONAJ KOJI TREBA BITI JEDINI PREZIVJELI ??? Imao sam problem s netom,tako da jedva sam upisivao postove.Zasto me to isto pitanje pitas iz dana u dan?
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 04-05-2010, 01:35 | Message # 9 |
Colonel general
| ja tek sad video cestitam Ogiju rodjenje malog brata... zelim vam sve najbolje
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
biba91 | Date: Tuesday, 04-05-2010, 02:00 | Message # 10 |
Colonel general
| Ogi i ja ti čestitam za brata.....evo dobili novog VS igrača.
|
|
| |
|
| |