Jedanaesti plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Wednesday, 05-05-2010, 23:57 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Avatos sjednite. 6 vas je ostalo , a posle ovoga plemenskog savjeta ce vas pet ostati. 3 tajna imuniteta su nekome u dzepovima , da li ce na ovom plemenskom biti iskoristeni vidjet cemo. Plemenski savjet ce trajati do Cetvrtka u 16:00 Ako neko zeli iskoristiti tajni imunitet to ce uraditi uz glas. Sac ima dupli glas i dva puta ce glasati. Biba91 i Troya imaju imunitet i oni su bezbjedni. Ostalih 4 je ugrozeno. Veliko vijece moze postavljati pitanja ako zeli PITANJA PITANJE ZA SVE : KO JE VECERAS UGROZEN ??? PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA JE VELJAS IZGLASAN ??? PITANJE ZA SVE : KOGA OD IZBACENIH BI VOLJELI DA STE MALO BOLJE UPOZNALI I ZASTO ??? PITANJE ZA SVE : PO KOJEM KRITERIJUMU CETE VECERAS GLASATI ??? PITANJE ZA SAC : TI IMAS DUPLI GLAS , KAKO JE BOLJE GLASATI ZA SAMO JEDNU ILI ZA DVE RAZLICITE OSOBE I ZASTO ??? PITANJE ZA MICILI : TI SI IZ EX HATE , ALI STA MISLIS DA LI SE TI DRZIS EX TROANA , I KAKO ZASTO , AKO NE KAKO ZASTO ??? PITANJE ZA TROYA I BIBA91 : VI STE BEZBJEDNI , TROYA TI SI PROSLI PUT DAO IMUNITET TAJNI BIBI , ALI BEZPOTREBNO , DA LI TI JE ZAO , I BIBA KAKO SI SE TI OSJECALA , OPISI!!! PITANJE ZA OGI I TIKSI : VI STE BILI PO PRICI MEDJU UGROZENIMA , ALI STE SE SACUVALI , HMM KAKO CETE OVOGA PUTA PROCI I ZASTO ???
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 06-05-2010, 00:09 | Message # 2 |
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
| Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KO JE VECERAS UGROZEN ??? Micili i Sac. Vreme je da neko iz njihove ekipe leti.. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA JE VELJAS IZGLASAN ??? Nije mu bilo spasa, na zalost. Bila je varijanta da ja ulozim skriveni i da on ispadne ili da glasam za njega i da opet ispadne, pa smo morali da cuvamo imunitete. Zao mi je Veljasa, bili smo u jako losoj situaciji. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOGA OD IZBACENIH BI VOLJELI DA STE MALO BOLJE UPOZNALI I ZASTO ??? Nezahvalno pitanje ali Kelowca mada sam i sad u kontaktu sa njima. Kako mogu da zelim da se bolje upoznam sa nekim koga nisam ni malo skoro upoznala... Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : PO KOJEM KRITERIJUMU CETE VECERAS GLASATI ??? Zavisno od toga za koga mogu da glasam Gledacu ko je na mene ostavio bolji utisak i kao igrac i po pojavi... Quote (Survivor) PITANJE ZA OGI I TIKSI : VI STE BILI PO PRICI MEDJU UGROZENIMA , ALI STE SE SACUVALI , HMM KAKO CETE OVOGA PUTA PROCI I ZASTO ??? Ovog puta hvala Bogu dobro.... Stedelo se i sada smo sigurni.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
biba91 | Date: Thursday, 06-05-2010, 00:49 | Message # 3 |
Colonel general
| PITANJE ZA SVE : KO JE VECERAS UGROZEN ??? Svi oni koji nemaju imunitet su danas ogroženi. PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA JE VELJAS IZGLASAN ??? Jer je bio opasan igrač. PITANJE ZA SVE : KOGA OD IZBACENIH BI VOLJELI DA STE MALO BOLJE UPOZNALI I ZASTO ??? Sve one koje nisam imala prilike upoznati, to su igrači iz Hate. PITANJE ZA SVE : PO KOJEM KRITERIJUMU CETE VECERAS GLASATI ??? Ja nemem nikakav kriterij. Glasat ču kako ja mislim, da je dobro. PITANJE ZA TROYA I BIBA91 : VI STE BEZBJEDNI , TROYA TI SI PROSLI PUT DAO IMUNITET TAJNI BIBI , ALI BEZPOTREBNO , DA LI TI JE ZAO , I BIBA KAKO SI SE TI OSJECALA , OPISI!!! Bila sam iznenadjena...kad mi je Troya kazao, da mi ga daje kao zapozneli dar za rodjen dan. I ja sam ga za uzvrat zaštitila sa imunitetom.
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 06-05-2010, 00:55 | Message # 4 |
Colonel general
| Quote PITANJE ZA SVE : KO JE VECERAS UGROZEN ??? Ugrozeni su kao i uvek Tixi i Ogi. Pa sta da kazem, sto vec nisam rekao? Njih dvoje su pretnje u igrama. Mogu glasati za mene na nekom od sledeceih plemenskih. Quote PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA JE VELJAS IZGLASAN ??? Veljas je bio zrtva taktike njegovih saveznika. Mi smo podelili glasove a njegovi su odlucili da njega izdaju da bi sacuvali imunitete. Quote PITANJE ZA SVE : KOGA OD IZBACENIH BI VOLJELI DA STE MALO BOLJE UPOZNALI I ZASTO ??? cesara deluje mi zanimljivo. kakav bi to okrsaj bio Troja protiv rimskog carstva haha Quote PITANJE ZA SVE : PO KOJEM KRITERIJUMU CETE VECERAS GLASATI ??? Pa glasacu kao i uvek za oni koji bi mogli glasati za mene. Quote PITANJE ZA TROYA I BIBA91 : VI STE BEZBJEDNI , TROYA TI SI PROSLI PUT DAO IMUNITET TAJNI BIBI , ALI BEZPOTREBNO , DA LI TI JE ZAO , I BIBA KAKO SI SE TI OSJECALA , OPISI!!! Bezbedan sam ali se ne mogu opustiti, zato sto moji prijatelji nisu bezbedni. Dao sam totalno bespotrebno ali nisam smeo da rizikujem da mi drugarica ispadne. Pa jeste mi malo zao, zato sto bi nam taj imunitet olaksao posao.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Sac | Date: Thursday, 06-05-2010, 01:30 | Message # 5 |
Colonel general
| Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KO JE VECERAS UGROZEN ??? Tiksi i Ogi. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA JE VELJAS IZGLASAN ??? Bio je pretnja. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOGA OD IZBACENIH BI VOLJELI DA STE MALO BOLJE UPOZNALI I ZASTO ??? Kelowca,cini mi se da je super osoba. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : PO KOJEM KRITERIJUMU CETE VECERAS GLASATI ??? Za konkurenciju. Quote (Survivor) PITANJE ZA SAC : TI IMAS DUPLI GLAS , KAKO JE BOLJE GLASATI ZA SAMO JEDNU ILI ZA DVE RAZLICITE OSOBE I ZASTO ??? Ja cu dati oba glasa istoj osobi.
|
|
| |
micili | Date: Thursday, 06-05-2010, 09:08 | Message # 6 |
Lieutenant colonel
| 1. Tiksi i Ogi, kao i razlozi kao i proslog puta, oboje su jaki takmicari, a i zbog konkurencije. 2. Stvarno ne bih znala odgovor na ovom pitanju, verovatno zato sto u zadje vreme nije bio toliko aktivan, po recima drugih. 3. Veljasa, mislim da je dobra osoba. 4. Ne znam, glasacu za onog ko mi najvise odgovara. 5. Da, drzim se Ex Troana, zato sto su tamo meni dragi prijatelji, s njima nalazim bolju komunikaciju, to je to.
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 06-05-2010, 11:59 | Message # 7 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (troya) Veljas je bio zrtva taktike njegovih saveznika. Mi smo podelili glasove a njegovi su odlucili da njega izdaju da bi sacuvali imunitete. troja nemoj da prikazujes stvari kakve nisu. Veljas nije imao skriveni, a znali smo da idete na njega(jer je prosli put ulozio skriveni). Kada se sve sabere on bi ispao u svakom slucaju i da smo Ogi i ja ulozili skrivene. Dakle, izbacili smo ga ne zato sto smo to hteli, daleko od toga, nego je to moralo da se desi. A sto u tom slucaju da ne sacuvamo imunitete i makar mi imamo neku sansu? To je bio nas odlican potez i zbog njega danas ne ispadamo ni Ogi ni ja. U suprotnom neko od nas bi ispao, nakon Veljasa. Danas mi je slava
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Thursday, 06-05-2010, 12:00 |
|
| |
troya | Date: Thursday, 06-05-2010, 13:58 | Message # 8 |
Colonel general
| pa napisala si isto sto i ja samo sa kojom recenicom vise P.S plavuso srecna slava ne zoves?
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
ogi | Date: Thursday, 06-05-2010, 16:01 | Message # 9 |
Colonel
| 1.Kao i uvek ja i Tiksi.Posto ssmo jedni od najjacis 2.Izglasam je zato sto nije dolazio na igreTakoreci bio je neaktivan 3.Nikoga.Moza Laza. 4.E pa nzm.Mozda konkurencija. 5.Verovatno mi letimo...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 06-05-2010, 16:58 | Message # 10 |
Generalissimo
Group: Game Host
| POKUPIT CU GLASOVE
|
|
| |