Thursday, 09-01-2025, 17:35Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Druga igra ( za imunitet ) - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Druga igra ( za imunitet )
GameHost33Date: Monday, 24-05-2010, 00:45 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Druga igra ( za imunitet ) pocinje u Ponedjeljak u 21:30

GameHost33Date: Monday, 24-05-2010, 20:37 | Message # 2
Generalissimo
Vec je odredjeno da za Galf ne ucestvuje Mane , a za Peil DaVinci jer je igra 6 na 6.
Danasnja igra je iz 3 dijela
U prvom dijelu ce ucestvovati 3 takmicara , u drugom 2 i u zadnjem dijelu samo jedan takmicar.
Sad cu da vam objasnim sta cete igrati u 21:30.
Prva 3 takmicara ce da traze nesto po forumu , ja cu reci sta veceras , kada to uostalom i popravim na forumu.
Kada prva 3 iz plemena to nadju njihovi idu na iduci zadatak , ostala dvi vide blablaonica galf i peil u svastari na forumu i tu ce zajedno morati upisati 200 komentara , kada to zavrse zadnji ce da dobije zadatak.
Imate vremena do 21:00 da odredite ko ce u kojem dijelu igre ucestvovati u svojim plemenskim temama

GameHost33Date: Monday, 24-05-2010, 22:30 | Message # 3
Generalissimo
Prosla sezona je brzo proletila imam osjecaj da ce i ova , dobro vece.
Vasa druga igra , prva za imunitet.
Igra nema rok.
Ko danas izgubi ide na plemenski savjet veceras i morat ce nekoga izglasati.
Cilj danasnje igre je jednostavan.

Negdje na forumu je editovano danas 5 mojih komentara , gdje to cete naci , to moze bili od 2800 bilo koji moj post na forumu , u editu je napisano ,, vs3 ili VS3 ,,

3 prva takmicara , kod Peil : Anja,Kelowac i Srdjan i kod Galf:Stralle,Nemanja i Nikola.

Kada nadjete gdje to , poslat cete mi na pp svih 5 linkova od stranice , da bi znali koji je link , ako ne znate sta je link to je ono gore sto pise koja je stranica .

Kada sva 3 clana plemena meni na pp posalju linkove , njihovo pleme ide na drugi nivo.
Dva clana plemena imaju u svastari temu blablaonica , kod Peil : Lazalaza93 i Veljas i kod Galf : Backo i IvanaSm moraju da napisu zajedno 200 postova bilo kakvih nebitno , kada dodje 200 ja zakljucavam temu.
Posle toga ide zadnji dio.
Onaj ko bude zadnji za svoj tim u ovom slucaju Plor i Neo ce na svakoj temi otkljucanoj na forumu morati ostavi komentar , ko prvi ostavi komentar pobijedjuje , ako ova dvojica ostave komentar dok ne dodje njihov dio njihovo pleme ce biti diskvalifikovano sretno!!

Sve sto nije jasno pitajte na vasem chatu

GameHost33Date: Tuesday, 25-05-2010, 01:26 | Message # 4
Generalissimo
PEIL OSVAJA IMUNITET

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

VS |