GameHost33 | Date: Monday, 24-05-2010, 00:45 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Druga igra ( za imunitet ) pocinje u Ponedjeljak u 21:30
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 24-05-2010, 20:37 | Message # 2 |
Generalissimo
| Vec je odredjeno da za Galf ne ucestvuje Mane , a za Peil DaVinci jer je igra 6 na 6. Danasnja igra je iz 3 dijela U prvom dijelu ce ucestvovati 3 takmicara , u drugom 2 i u zadnjem dijelu samo jedan takmicar. Sad cu da vam objasnim sta cete igrati u 21:30. Prva 3 takmicara ce da traze nesto po forumu , ja cu reci sta veceras , kada to uostalom i popravim na forumu. Kada prva 3 iz plemena to nadju njihovi idu na iduci zadatak , ostala dvi vide blablaonica galf i peil u svastari na forumu i tu ce zajedno morati upisati 200 komentara , kada to zavrse zadnji ce da dobije zadatak. Imate vremena do 21:00 da odredite ko ce u kojem dijelu igre ucestvovati u svojim plemenskim temama
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 24-05-2010, 22:30 | Message # 3 |
Generalissimo
| Prosla sezona je brzo proletila imam osjecaj da ce i ova , dobro vece. Vasa druga igra , prva za imunitet. Igra nema rok. Ko danas izgubi ide na plemenski savjet veceras i morat ce nekoga izglasati. Cilj danasnje igre je jednostavan. Negdje na forumu je editovano danas 5 mojih komentara , gdje to cete naci , to moze bili od 2800 bilo koji moj post na forumu , u editu je napisano ,, vs3 ili VS3 ,, 3 prva takmicara , kod Peil : Anja,Kelowac i Srdjan i kod Galf:Stralle,Nemanja i Nikola. Kada nadjete gdje to , poslat cete mi na pp svih 5 linkova od stranice , da bi znali koji je link , ako ne znate sta je link to je ono gore sto pise koja je stranica . Kada sva 3 clana plemena meni na pp posalju linkove , njihovo pleme ide na drugi nivo. Dva clana plemena imaju u svastari temu blablaonica , kod Peil : Lazalaza93 i Veljas i kod Galf : Backo i IvanaSm moraju da napisu zajedno 200 postova bilo kakvih nebitno , kada dodje 200 ja zakljucavam temu. Posle toga ide zadnji dio. Onaj ko bude zadnji za svoj tim u ovom slucaju Plor i Neo ce na svakoj temi otkljucanoj na forumu morati ostavi komentar , ko prvi ostavi komentar pobijedjuje , ako ova dvojica ostave komentar dok ne dodje njihov dio njihovo pleme ce biti diskvalifikovano sretno!! Sve sto nije jasno pitajte na vasem chatu
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 25-05-2010, 01:26 | Message # 4 |
Generalissimo
| PEIL OSVAJA IMUNITET
|
|
| |