Thursday, 09-01-2025, 17:56Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Prva emisija - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Prva emisija
GameHost33Date: Monday, 24-05-2010, 20:29 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
25.5.2010 , Utorak , POVRATAK U CIVILIZACIJU , prva emisija sa voditeljkom Tiksi i sa izbacenim takmicarom i jos jednim iznenadnim gostom , o tome vise budite tu sutra u 20:00

tiksiDate: Tuesday, 25-05-2010, 21:56 | Message # 2
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Awards: 18
Dobrodošli u novu do sada nevidjenu sezonu srpskog virtuelnog survivora! Sa vama jedina i neponovljiva, ne tako kao Ivan Ivanovic debela -tixi biggrin

Sa nama veceras fanovi plemena Peil i Galf, veliki aplauz za njih..:hands:

Gost danasnje emisije bice licnost koja je zasenila svojom pojavom i stavom virtuelnu javnost, neko cije ime se pamti, ko mami uzdahe. Ko je ta osoba saznacete nakon reklama..

Da predjemo na posao. Poznat kao veliki srcolomac i smeker, ljubitelj brze voznje i borilackih vestina, uzgajivac lesnika iz Skoplja,prvi takmicar koji je napustio igru, veceras sa nama neodoljivi Backo.

Pozdrav Backo kako si veceras?imam nekoliko pitanja za tebe..

* Dok su trajale igre ti si bezbrizno tumarao po ostrvu skupljajuci biljke za svoj herbarijum. Da li si zadovoljan novom kolekcijom biljaka i sta misli tvoje pleme o tome?

* Kako i koliko je učešće u Survivoru promenilo tvoj zivot?

* U svojoj biografiji si naveo izdržjivost kao jedan od razloga učešća u Survivoru. Da li si postigao svoj maksimum?

* Titanik ti je omiljeni film. Da li je tvoje učešće u igri, nalik Titaniku?

* Šta bi uradio kada bi imao novu šansu za učešće?

* Kakav je noćni život u Skoplju?

* Da li se u današnje vreme isplati uzgajati lešnike?

Added (2010-05-25, 20:56)
---------------------------------------------
Veceras sa nama ikona nase estrade, gost u Survivoru Phillipines, ucesnik virtuelnog survivora, jedina na estradi koja ima svoj reality- Seka Aleksic..

Molim gromoglasan aplauz...zasluzila je smile

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

SekaDate: Tuesday, 25-05-2010, 22:04 | Message # 3
First
Awards: 0
Dobro vece, drago mi je da sam ponovo gost u emisiji kao vrsni poznavalac i veliki fan survivora..

ja bih iskoristila ovu priliku da podsetim sve da ću gostovati kod gazda Šometa u Brizbernu, za vikend. Subota 29. maj jedina kraljica domaće estrade, ne zaboravite da dodjete i ponesete svoje evre, samo kod gazda Šometa...

I ne zaboravite da mene, moje tasne i markiranu obucu gledate u najgledanijem showu Moja desna noga..

Takodje iskoristila bih priliku da pozdravim sve one koji ucestvuju u VS4:Palau zajedno sa mojim velicanstvom i da ih podsetim da ne postoji dil sa vanzemaljicma i patkom Dacom, tako da uzaludno ne strahuju..

Backo kakvo je tvoje iskustvo bilo na farmi? Dal su ti tesko padali fizički poslovi oko svinja i pranja tanjira?

Dal bi se prijavio za moj reality i bio moja desna noga?

Koja ti je moja pesma omiljena, mislim ima ih puno ne mogu da izdvojim ni jednu? Da li ima neki klub u Skoplju gde bih mogla da odradim tezgu naredni vikend?

Message edited by Seka - Tuesday, 25-05-2010, 22:09

tiksiDate: Tuesday, 25-05-2010, 22:19 | Message # 4
Pobednica VS 2 i VS 5
Hvala Seko na tvom prosvetljujućem izlaganju......bila si i ostala jedina kraljica..

Čekamo na Backa da odgovori na pitanja..usput postavila bih mu jos neko pitanje..

* Sa kim si u svom bivšem plemenu uspostavio najbolji odnos?
* Da li ti je višak kilograma bio od koristi na ostrvu?

Ekskluzivno, produkcija ce ti omogućiti da ostrvo napustis na rentiranom motoru, sreca pa ove godine ima manje pirana nego lane..

Molim fanove plemena Peil i Galf da postave pitanja gostima, ako ih imaju..

GameHost33Date: Tuesday, 25-05-2010, 22:21 | Message # 5
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
svi mogu komentarisati od gostiju i postavljati pitanja

troyaDate: Tuesday, 25-05-2010, 22:29 | Message # 6
Colonel general
Awards: 22
Pitanje za Backa: Na podeli si izabran medju prvima, pretpostavljam da su u tebi videli jakog igraca, cime si ih razocarao pa si i izleteo medju prvima?

Pitanje za Seku: Bila si u pravu, nikad nema aspirina kad ti treba, mislis li da si svojom pesmom ljudima otvorila oci?
I moze li pesma za Petrakondora koji je tvoj veliki fan biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

SekaDate: Wednesday, 26-05-2010, 14:22 | Message # 7
First
Quote (troya)
Pitanje za Seku: Bila si u pravu, nikad nema aspirina kad ti treba, mislis li da si svojom pesmom ljudima otvorila oci?

Naravno, ja sam uvek bila veliki humanitarac...drago mi je da imam prosvetiteljski uticaj na ljude..

Quote (troya)
I moze li pesma za Petrakondora koji je tvoj veliki fan

iskoristila bih priliku da pozdravim sve moje fanove ,posebno petra, neka mi se javi na jednom od mojih nastupa i dobice autogram..

Samo za njega, veliki hit:
http://www.youtube.com/watch?v=28eOkgQsaFo

vidjacemo se ljudi jos na ovim forumima, pozdrav do tada smile I ne zaboravite, jedna je kraljica..

petarkondorDate: Thursday, 27-05-2010, 00:51 | Message # 8
Lieutenant colonel
Quote (Seka)
iskoristila bih priliku da pozdravim sve moje fanove ,posebno petra, neka mi se javi na jednom od mojih nastupa i dobice autogram..

Samo autogram....hm....mislio sam da sam zaslužio mnogo više, mada sam i pesmom prezadovoljan smile

Message edited by petarkondor - Thursday, 27-05-2010, 01:02

tiksiDate: Thursday, 27-05-2010, 00:55 | Message # 9
Pobednica VS 2 i VS 5
Backo je negde zalutao u prevodu smile

petarkondorDate: Thursday, 27-05-2010, 01:03 | Message # 10
Lieutenant colonel
Ukrcao se na Titanik i ...

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

VS |