Cetvrta emisija
|
|
GameHost33 | Date: Tuesday, 01-06-2010, 16:14 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Izbaceni takmicar plus dva stara takmicara po jedan iz prve i druge sezone ovu vece ce zaciniti jedva cekamo , temu cu pustiti da gledaju i takmicari ako se slazete
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 02-06-2010, 20:05 | Message # 2 |
Generalissimo
| Ogi , Nauparac i ljupka Tiksi , 20:30 samo na VIRTUAL TV
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 02-06-2010, 21:30 | Message # 3 |
Generalissimo
| Tiksi ima probleme sa konekcijom pa cu ja poceti sa pitanjima ??? za 5 minuta
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 02-06-2010, 21:33 | Message # 4 |
Generalissimo
| Kao prvo dobro vece gledaoci , mozete postavljati pitanja . Nauparac i Ogi udjite. Pocet cu sa Nauparcem , imao si dobru strategiju u prvoj sezoni , blizu si bio , sa svima si bio dobar , da li si pratio drugu sezonu i ko te se dojmio i sta mislis o trecoj sezoni , da li ima napredaka u odnosu na tvoju sezonu ??? Ogi , ti si kao Nauparac zauzeo treco mjesto u svojoj sezoni , kako ti gledas na 1 i 3 sezonu . Sta mislis u trecoj cija igra te na tvoju podsjeca i kako Hata izvukla sa manjim clanovima bolju igru ??? Da li mislis da je ova sezona bolja od tvoje , da li bi voljeo ucestvovati u All Stars sezoni i zasto ??? Koga bi svi voljeli vidjeti u All Stars sezoni
|
|
| |
Naup | Date: Wednesday, 02-06-2010, 21:43 | Message # 5 |
Colonel general
Group: Users
| Dobro vece i tebi i svim gledaocima. Zdravo Ogi :P zelim pre svega da pozdravim renegados-a, sa kojim sam bio u najboljim odnosima i zahvaljujuci njemu sam dogurao do treceg mesta. iskreno, nisam ocekivao da cu dogurati do 3. mesta, iskreno, mislio sam da necu dogurati ni do ujedinjenja... nisam bio neki igrac koji je nesto doprinosio plemenu, ali sam uvek davao maksimum... nazalost, drugu sezonu nisam pratio, ali trecu kad-kad bacim pogled... to sto kazes da sam bio sa svima dobar, nije tacno, jedan igrac me je da kazem izdao, mada to je mal ogruba rec, necu da imenujem tu osobu osim ako publika to ne trazi od mene napredka svakao ima, ova emisija je dokaz toga
|
|
| |
ogi | Date: Wednesday, 02-06-2010, 21:44 | Message # 6 |
Colonel
| Dobro vece!!! Pa 3. sezona mi je ovako bas zanimljiva...pogotovo ovo zamalo odustajanje od igre.U ovoj sezoni ne znam stvarno cija igra me na moju podseca,licno priznajem da bas ne pratim puno pa zato i ne znam.Hata je dobro prosla i trijumfovala,zahvaljujuci Tiksi.Sve vreme je Troan bio bolji ali onaj na kraju ispad kad je Sac presao na nasu stranu to je bila prednost za nas.Ova sezona mislim da je jako bolja od moje zato sto je zanimljiva,pogotovo ovo sad sto se desilo.Za All Stars ne znam da li bi ucestvovao,mozda ali jos cemo videti...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 02-06-2010, 21:51 | Message # 7 |
Generalissimo
| Nauparac interesuje nas ko je bio taj koji te izdao ??? Ako neko iz publike ima pitanja neka pita Od vas dvojice s kim bi voljeli da ste bili u plemenu a niste i zasto ??? Igrali ste neprimjetno i dosli do 3 pozicije , ko bi ovde mogao biti treci i Ogi u tvojoj sezoni je bilo 7 , a u tvojoj Nauparac 1 tajni imunitet , sta mislite jos Renegado nije ni iskoristio tajni imunitet jer nije bilo potrebe , Ogi da li si ljut jer je Sac tebe izbacio a Nauparac zasto nisi isao u finale ???
|
|
| |
ogi | Date: Wednesday, 02-06-2010, 22:00 | Message # 8 |
Colonel
| Sa mojim plemenom sam bio zadovoljan.Pleme je bilo odlicno i ne bi voleo da sam bio sa nekim drugim,uklopio bih se naravno ali bilo proslo...Ponavljam ne pratim redovno igru pa ne znam ko bih mogao biti treci.Nisam ljut na Saca sto me je izbacio posto je i bilo logicno.Em sto je igrao vec mafiju ili sta vec sa Tiksi pa je vec i zna,a isto tako jer sam ja sam "odustao" od ulaska u finale,mogao sam i dalje da igram igru ali problem,cale iskljucio svoj komp pa se meni automatski net iskljucio a i morao sam u krevet...
|
|
| |
AleXandar | Date: Wednesday, 02-06-2010, 22:00 | Message # 9 |
Pobednik VS 3
| SURVIVOR DOLAZI NA CHAT !
Keep hope alive
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 02-06-2010, 22:16 | Message # 10 |
Colonel general
| Pitanje za Nauparca: Pozz, igrali smo zajedno VS Samou ali verujem da me se ne secas zato sto si ispao medju prvima. Da li mislis da je razlog tvog brzog ispadanja bas zbog tvoih dobrih odnosa sa Renegadom, koji je bio suprotno tj. moje pleme?
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |