Friday, 24-01-2025, 17:08Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Prvi plemenski savjet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Prvi plemenski savjet
GameHost33Date: Tuesday, 25-05-2010, 01:25 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Galf sjednite.
Dobrodosli na vas prvi plemenski.
Danas cete morati nekoga izglasati iz Survivora.
Glasate tako sto saljete meni na poruku ime takmicara kojeg zelite izbaciti.
Plemenski savjet traje do Utorka u 19:30.
U 20:00 cemo imati povratak u civilizaciju gdje ce izbaceni takmicar imati javno razgovor sa Tiksi.
Uz glas navedite i objasnjenje zasto bas ta osoba mora ispasti.

PITANJA

PITANJE ZA MANE I BACKO : Niste bili ni na jednoj igri zasto i da li ste zbog toga ugrozeni ???

PITANJE ZA NEMANJA I NIKOLA : Vi ste tu negdje ista godiste , da li je to dobro ili lose ili je to cak prvi klan na pomolu ???

PITANJE ZA MARKONG : Bio si na ostrvu Duhova mozda si i tajni imunitet nasao ???

PITANJE ZA STRALLE I IVANASM : Niste nesto aktivni i da li ste zbog toga ugrozeni ???

PITANJE ZA NEO : Po postupcima se izdvajas od drugih , da li je to dobro ili lose ???

PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE NAJUGROZENIJE I ZASTO ???

ManeDate: Tuesday, 25-05-2010, 08:07 | Message # 2
Major
Group: Users
Awards: 2
Нисам био ни на једној игри пошто био сам на посао, така сам урадио смене за да могу денес бити слободан (као и што требаше да буде почетак данас), и се разбира угрожен сам, али се надам да мое племе, ќе одабрати правилно.

Двоје најугрожених би рекао су ја и баци пошто нисмо стигле на игре, ја од оправданих за баци незнам.

Message edited by Mane - Tuesday, 25-05-2010, 08:12

NemanjaDate: Tuesday, 25-05-2010, 10:15 | Message # 3
Generalissimo
Awards: 4
o клану нисмо причали,a тo штo смо сличних година може да буде само добро по нас,боље се слажемо због година...

мислим да су угрожени они који се нису појављивали на играма.

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

Message edited by Nemanja - Tuesday, 25-05-2010, 10:19

STRALLEDate: Tuesday, 25-05-2010, 12:44 | Message # 4
Major
Awards: 0
STA NISAM AKTIVAN NA PRVOJ IGRI NISAM BIO ZATO STO NISAM BIO OBAVESTEN A NA DRUGOJ SAM TRAZIO I TRAZIO I ONDA SAM MORAO GASITI KOMP . . .

JA NEMISLIM DA SAM UGROZEN ZATO STO IMA NEKIH KOJI NISU BILI NI NA JEDNOJ IGRI .

NAJUGROZENIJI JE SURVIVOR cool

MarkoNGDate: Tuesday, 25-05-2010, 12:58 | Message # 5
Colonel general
Awards: 8
PITANJE ZA MARKONG : Bio si na ostrvu Duhova mozda si i tajni imunitet nasao ???
Da,Mozda,Ne!!!!!Sve je relativno biggrin

PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE NAJUGROZENIJE I ZASTO ???
Ako izuzmemo Maneta i Backa koji su verovatno prezauzeti da dodju,po meni to bi bili IvanaSm i Stralle.

FM 2020

IvanaSMDate: Tuesday, 25-05-2010, 13:39 | Message # 6
Colonel
e sad...verovatno sam ja jedna og ugroženih,ispalila sam ih sinoć na igri i žao mi je ali sam imala svojih obaveza...

najugroženiji smo backo i ja smile

NeoDate: Tuesday, 25-05-2010, 14:25 | Message # 7
Major general
Po postupcima se izdvajas od drugih ? Koje dvoje su najugrozeniji i zasto ?
1. Mislim da se ne izdvajam od drugih, sem ako oni to ne misle ,al rekli bi to! Razlog zasto smo veceras ovde smatram da i nije nasa krivica nekim delom , ne zelim da ulazim u price ponovo ,i obijasnjavam neke stvari , nema teorije zavere nikakve sa tvoje strane surv. al neke stvari nisu regularnei to sam vidis, jos jednom i poslednji put ti napominjem da ne korigujes igre u toku same igre , smisli je jednom i nek tako ostane , jer u suprotnom menjas celu sustinu i dovodis nas u situaciju u kojoj smo se nasli danas, ne zelim da gubim vreme 2 h na nesto da bi posle ti neke stvari izmenio i preokrenuo celu situaciju.
2.Najugrozenijije 2 osobe veceras su osobe koje se nepojavljuju na igrama , postujem ljude koji se bar jave i kazu da su spreceni da dodju jer je to posteno sa njihove strane,sa moje strane je najugrozeniji Backo i naravno ti Surv. zbok loseg ponasanja,neozbiljnosti ,i zato sto neigras po pravilima koje si sam napisao , sta ce ti ako ih nepostujes ti prvi ?! toliko od mene , ja veceras nisam tu , idem na neki party , al poslacu ti sad odma svoj glas ovde ...
Sigurno bi napustio sinoc jos zbok nesuglasica sa adminima i nekorektonog ponasanja, al razlog zasto sam resio ostati jeste nemanja ,nikola , i markong jer ako napustim pleme bi bilo ugrozeno prilicno , jer je manjak ljudi je ocigledan, ne bi izdrzali ni do ujedinjenja , i ne bi bilo ok sa moje strane prema njima, a ne prema surv. jer on ne spada tu, to sam obijasnio u vise navrata zasto al evo jos jednom :neozbiljnost, vredjanje clanova plemena ,krsenje pravila itd...

Be the change you want to see in the world ...

NikolaDate: Tuesday, 25-05-2010, 15:04 | Message # 8
Colonel
Awards: 1
slazem se sa nemanjom

MarkoNGDate: Tuesday, 25-05-2010, 19:43 | Message # 9
Colonel general
Awards: 8
Nemanja,Nikola,ja mislim da je to jedna od mnogobrojnih prozivki koje Surv ume da iznese,cisto da napravi razdor u plemenu biggrin

Ne nasedajte na to biggrin

FM 2020

GameHost33Date: Tuesday, 25-05-2010, 19:52 | Message # 10
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Neka glasaju koji nisu glasali

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »