Sesti plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Monday, 07-06-2010, 00:06 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Nenav sjednite. Rasprava ce trajati do Ponedjeljka u 19:00 Glasati mozete od sada do tada. SLUSAJTE OVO JE VAZNO , UZ GLAS MORATE NAVESTI OBJASNJENJE I NEMOJTE DA BUDE GLUPO. Kao prvo da li ste ocekivati ujedinjenje ??? Sta mislite da li ce stara plemena jos igrati ulogu i ko je ugrozen Ovo je vasa tema i tu cete razgovarati , ovo nisu pitanja , vi sami komunicirajte i pricajte
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 07-06-2010, 00:11 | Message # 2 |
Generalissimo
| Anja ima imunitet i za nju ne mozete glasati , a Laza ima dupli glas i moze dva puta glasati
|
|
| |
AleXandar | Date: Monday, 07-06-2010, 00:14 | Message # 3 |
Pobednik VS 3
Group: Users
| Quote (Survivor) Kao prvo da li ste ocekivati ujedinjenje ??? da Quote (Survivor) Sta mislite da li ce stara plemena jos igrati ulogu i ko je ugrozen ne
Keep hope alive
|
|
| |
Nemanja | Date: Monday, 07-06-2010, 00:16 | Message # 4 |
Generalissimo
| Quote (Survivor) Kao prvo da li ste ocekivati ujedinjenje ??? ne Quote (Survivor) Sta mislite da li ce stara plemena jos igrati ulogu i ko je ugrozen da
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 07-06-2010, 00:24 | Message # 5 |
Generalissimo
| Kao prvo ovo nisu odgovori na pitanja sa da ili ne , opisite i Alex i Nemanja sta ocekujete od ujedinjenja
|
|
| |
AleXandar | Date: Monday, 07-06-2010, 00:25 | Message # 6 |
Pobednik VS 3
| Quote (Survivor) opisite i Alex i Nemanja sta ocekujete od ujedinjenja bolje igre , nove a ne kopirane
Keep hope alive
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 07-06-2010, 00:25 | Message # 7 |
Major general
| 1. pa ocekivao sam ujedinjenje naravno ... 2. ne znam zasto na drugo pitanje ne odgovaraju u potpunosti ...mislim da ce igrati ulogu stara plemena sto je i logicno ..a ugrozeni su oni koji se nisu pojavljivali vec par dana bar kod mene ...
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
Anja | Date: Monday, 07-06-2010, 00:26 | Message # 8 |
Lieutenant general
| Quote (Survivor) Kao prvo da li ste ocekivati ujedinjenje ??? Ne. Uopste. Quote (Survivor) Sta mislite da li ce stara plemena jos igrati ulogu i ko je ugrozen Da, svakako. Ugrozen? Svi sem mene
Goooo Anja :D
|
|
| |
Nemanja | Date: Monday, 07-06-2010, 00:33 | Message # 9 |
Generalissimo
| nisam znao da će baš sa 14 ujedinjenje,ali sam znao da će ubrzo posle onog...znate... normalno da će plemena igrati važnu ulogu u nastavku. ja ću kao i do sada,glasati za slabije od sebe ili za one koji su neaktivni.oni su ugroženi. stojanović je na fox-u kod kesića!
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Monday, 07-06-2010, 00:36 |
|
| |
Anja | Date: Monday, 07-06-2010, 00:35 | Message # 10 |
Lieutenant general
| Ocekujem bolje igre . Ocekujem tajni imunitet koji cemo svi moci da trazimo. Ocekujeem nove klanove. Ocekujeeeem izdaje. Ocekujeeeeem zestoku borbu
Goooo Anja :D
|
|
| |