Thursday, 09-01-2025, 18:23 | Main | Registration | Login |
|
Sedmi plemenski savjet - Forum
Sedmi plemenski savjet
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 09-06-2010, 22:44 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Nenav dobro vece prije svega. ODMAH DA KAZEM DA MORATE NAVESTI OBJASNJENJE UZ GLAS I TO DOBRO OBJASNJENJE INACE GLAS PONOVO NECE VAZITI , ONI STO NISU GLASALI PROSLI PUT AKO DANAS NE GLASAJU TAKODJE CE BITI IZBACENI. Od iduce igre ko 2 puta za redom ne dodje automatski ce biti izbacen iz igre . Plemenski savjet ce trajati do Cetvrtka u 20:00 Morate opisati ovo sto vas pitam , ovo nisu pitanja za da ili ne , nego objasnite , ako ne objasnite glas ide vama ??? Dobro vece , Neo i Nemanja su zasticeni na ovom plemenskom savjetu. MarkoNg ce dva puta glasati a on uz svoj glas ce reci kome daje crni glas meni na pp , odnosno ja cu to prije glasanja reci kome ide crni glas i taj sto ima crni glas njegov glas se nece vaziti. Ako neko ima tajni imunitet to ce reci KADA SE GLASOVI PROCITAJ OD 20:00 DO 20:30 jer tako se ne moze bezveze potrositi tajni nego trud na OD ce se isplatiti. Kao prvo kako vas se svidja ujedinjeno pleme ? Ko vam nije aktivan u plemenu ? Sta ocekujete od igre i sta su vasi uslovi ? U OVOJ TEMI JOS NESTO NAPISITE JER NEMA KOMENTARA U DRUGIM TEMAMA PUSTIT CU DA GLEDATE DRUGE TEME ALI AKO NEKO KOMENTARISE IMAT CE KAZNU 1 DODATNOG GLASA , OVO SHVATITE OZBILJNO
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 09-06-2010, 22:46 | Message # 2 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Jedino mozete komentarisati u temi LIGA TIPERA
|
|
| |
AleXandar | Date: Wednesday, 09-06-2010, 22:54 | Message # 3 |
Pobednik VS 3
Group: Users
| Quote (Survivor) Kao prvo kako vas se svidja ujedinjeno pleme ? Pa neznam kako da odgovorim na ovo.., svidja mi se. Quote (Survivor) Ko vam nije aktivan u plemenu ? Ima puno neaktivnih : u poslednje vreme ne dolazi nikola, veljas, kelovac, ivana i druge Quote (Survivor) Sta ocekujete od igre i sta su vasi uslovi ? Pa da budu igre na poenima , a ne ko pogodi.. Kao na pr dajes pitanja i ko tacno odgovori na svako pitanje dobija poen i ko prvo skupi 5/7/10 poena. Ili na runde, odgovaras tacno pa prelazis na sledecu rundu/fazu
Keep hope alive
Message edited by AleXandar - Wednesday, 09-06-2010, 22:55 |
|
| |
Mane | Date: Wednesday, 09-06-2010, 22:54 | Message # 4 |
Major
| Pa ovo vrlo dobra ideja je ujedinjenje dosad mi se svidja, svi se slazemo Aktivan nisam ja posto imam obaveza a za drugi neznam... Ocekujem jos zanimlive igre (dosad su bile vrlo zanimlivi) i nemam momentalnije konkretnije uslovi...
|
|
| |
Nemanja | Date: Wednesday, 09-06-2010, 22:57 | Message # 5 |
Generalissimo
| pa lepo NAS se sviđa,hahahaha...zajebao si se! XD s obzirom na to da smo skoro svi ušli u ujedinjenje,ok je...malo je gužva u kampu,pa ja moram da spavam na plaži,jedino mi to smeta...i da,nemamo klimu i ''pola zida'',a u galf-u smo imali :-PpP nisu aktivni srđan,ivana i nikola,nikola je opravdano otsutan,dolazi sutra... očekujem da uzmem i 100000e i navaru,a uslov je...ma samo na vrati pola zida da gledamo sp! ;-))))
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Wednesday, 09-06-2010, 22:58 |
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 09-06-2010, 23:02 | Message # 6 |
Major general
| 1. Pa ujedinjeno pleme je interesantno , al bilo bi jos zanimljivije kad bi bilo vise ljudi na igrama ... 2 .Ko nije aktivan u plemenu ...pa da ne bi nabrajao sad jer ih ima zaista dosta , recimo da od nas 13 ..igra nas 4-5 otprilike ..al shvatam i ljude koji rade i kad dodju sa posla nisu nizasta ..il druge obaveze ... 3. Nisam siguran da razumem bas dobro pitanje ..jer je tako formulisano , za sad nemam uslova ..kad bude recicu ih kao i uvek, a sta ocekujem od igre ? pa ocekujem da pruzim maksimum , al brzina i googlanje su sustina , tako da nema veze ako ste stariji jer sa druge strane moze biti i neko daleko mladji od vas i da brze trazi i pise ...
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Wednesday, 09-06-2010, 23:10 | Message # 7 |
Colonel general
| Kao prvo kako vas se svidja ujedinjeno pleme ? Pre svega dobro jutro,ili vece,kako kome Ne osecam se dobro,ali sam dosao da ovo odradim onako cisto profesionalno. Ujedinjenje je stiglo onako iz neba pa u rebra,jos pokusavam da se naviknem na drugaciji sistem igre Ko vam nije aktivan u plemenu ? Da nisam uzeo proslu nagradu,jedino bih to mogao da kazem za sebe. Koliko mogu da primetim. Sta ocekujete od igre i sta su vasi uslovi ? Ocekujem da budu precizno pojasnjene,kako ne bi dolazilo do ne slaganja oko pravila,kao i sto vece tacnosti pri dolazenju na iste.Naravno,ako je opravdano,onda dobro.
FM 2020
|
|
| |
Anja | Date: Wednesday, 09-06-2010, 23:23 | Message # 8 |
Lieutenant general
| Quote (Survivor) Dobro vece , Neo i Nemanja su zasticeni na ovom plemenskom savjetu. Dobro vece Quote (Survivor) Kao prvo kako vas se svidja ujedinjeno pleme ? Nije lose, ali moglo je biti i bolje Nista specijalno se nije promenilo... Imam utisak da sam i dalje u Peilu i super mi je Quote (Survivor) Ko vam nije aktivan u plemenu ? U Peilu trenutno: Ivana, Veljas, Kelowac, Srki; Quote (Survivor) Sta ocekujete od igre i sta su vasi uslovi ? Ocekujem da se aktiviraju i ostali takmicari, da igre budu malo kasnije (jedva stizem da dodjem u 20.30h), da ubacis tajni koji cemo svi traziti, da ne bude igara na brzinu jer imam problema sa netom , da igre budu zanimljivije i zahtevnije (pohvale za poslednje 3 igre), da izbacis pravilo da ispada onaj ko ne dodje 2 puta uzastopno na igru, da korigujes pravila tako da mozemo da ustupimo licni , da ne preterujes sa nagradama (da nije malo mnogo i crni i dulpi? plus licni )... Mislim da je to sve
Goooo Anja :D
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Wednesday, 09-06-2010, 23:35 | Message # 9 |
Colonel general
| Quote (Survivor) Kao prvo kako vas se svidja ujedinjeno pleme ? Svidja mi se pleme, ali je glupo sto je ujedinjenje nastupilo sa samo 2 izbacena takmicara. Obicno u ujedinjeju bude desetak osoba... Quote (Survivor) Ko vam nije aktivan u plemenu ? Kelowac, Ivana, Veljas, mozda Srdjan, Nikola manje-vise. Quote (Survivor) Sta ocekujete od igre i sta su vasi uslovi ? Od igre ocekujem pravdu i zasluzeno finale najboljih i najkvalitetnijih takmicara bez mnogo taktiziranja. Od sledecih igara ocekujem da budu kasnije, ili (po ko zna koji put napominjem) PONEDELJKOM i SREDOM NE OD 20:15 do 21:30 (ako je moguce !) jer onda nikad necu moci da se pojavim na igri. Moj uslov ? Recimo da uvek nadjes zamenu za igru, da ako ne mozes da dodjes taj neko postavi igru umesto tebe !!!!!! Izviseli smo par puta...
|
|
| |
Veljas | Date: Thursday, 10-06-2010, 01:01 | Message # 10 |
Lieutenant colonel
| 1.Pa ok je sve uredu... 2.Ja nisam aktivan imam obaveze najverovatnije necu ni u petak biti tu... 3.Od igre ocekujem sve sto i laza sve jerekao sto treba..svaka mu cast..
|
|
| |
|
| |