Osmi plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Friday, 11-06-2010, 00:17 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| PEIL ILI STARI GALF , PLEMENSKI TRAJE DO SUTRA U 17:00 GLASATE MENI NA PP , KAKO NEO KAZE GDJE SU NIKOLA I MANE PITANJE JE SAD , MORATE GLASATI ZA KOGA NZM , NEO STA MISLIS ZASTO NE DOLAZE , SAMO GLASAJU I KO JE UGROZEN ??? VI KADA BI BILI AKTIVNI PO MENI DALEKO NAJBOLJI , OVO JE VASA TEMA I TU CETE PRICATI AKO NEKO IMA TAJNI IMUNITET POSLAT CE UZ GLAS DA GA ZELI ISKORISTITI
|
|
| |
Neo | Date: Friday, 11-06-2010, 00:32 | Message # 2 |
Major general
Group: Users
| ne zelim nista da komentarisem i odgovaram dok traje raspravka na cetu...ovo ne vodi nikud ...ja ne zelim da gubim vreme . znaci danas cekam alexa da odgovori 40 minuta !! da sam ja admin rekao bi ok nisi odgovorio ja cu ti dodeliti najlosijeg i cao !!! sta mu ja mogu sto mu neradi net ....vecerasnju igru tek necu da komentarisem jer nakon maratonskog cekanja , ti si postavio igru tad kad tebi odgovara ... ma vazi !!! to sto je bilo u usa surv. ne zanima me ..mada to o cemu pricas se desilo samo u pojedinim sezonama ne u svim !! jer ako nakon citanja glasova , ti nju pitas ok jer imas skriveni ..kaze on pa da ..i to je to ...da si ti rekao pre citanja svima , da niko ne zna ko je ugrozen sem tebe , ovako je ona direktno znala da je ugrozena ,,teoretski sa 3 skrivena mozes otici u finale ...tako da su sve to gluposti ...toliko od mene ..i ne zelim da glasam , hocu da mene izglasaju ! hvala svima na razumevanju
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
Nemanja | Date: Friday, 11-06-2010, 00:49 | Message # 3 |
Generalissimo
| ја нећу да гласам,ово вечерас није имало никаквог смисла,не знам за остале,али што се мене тиче слободно угаси ово племе... ја више немам намеру да се сељачим овде и да ме други праве глупим. ти лепо настави са својом игром.
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Mane | Date: Friday, 11-06-2010, 01:02 | Message # 4 |
Major
| Nisam uopste aktivni ne zasluzujem da odem dajle.. ali ovo sto vidim , sta se desava.. mislim da treba GALF da se ugasi..
|
|
| |
Neo | Date: Friday, 11-06-2010, 01:02 | Message # 5 |
Major general
| mislim da je realno u ovakvim situacijama da se ugasi pleme , ja ne znam ni kako smo dosli ovde ..agonija se nastavlja ..tako da treba staviti tacku ..ugasi slobodno ovo pleme ...nek ostali nastave sa "zanimljivom" igrom sa 8 jebenih tajnih imuniteta
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 11-06-2010, 01:04 | Message # 6 |
Generalissimo
Group: Game Host
| U igri nema uopste toliko tajnih ne mogu reci koliko ih ima mozda vise nema niti jedan , jer bili su teski zadaci na OD
|
|
| |
Neo | Date: Friday, 11-06-2010, 01:13 | Message # 7 |
Major general
| Bio sam na OD te znam koje je pitanje bilo ,,i znam kako ga je anja nasla ostavila na fb u grupi survivor ..jer znate ko je ova osoba i postavila sliku ...Ova plemena i raspodela i + anjin skriveni imunitet ..koji je nakon procitanih glasova rekla da ima ..jos cekanje alexa 40 minuta ..ti nisi nikako reagovao tj ne zanima te ...jos vecerasnja igra je postavljena izgleda kad tebi odgovara ...sve se skupilo i preslo granicu ..sa moje strane je surv gotov . pa slobodno postavlja pravila prema usa surv. ..nek igra ko zeli sa 8 tajnih imuniteta i sl. ja ne zelim !!!
|
|
| |
Mane | Date: Friday, 11-06-2010, 01:13 | Message # 8 |
Major
| cenim sta radis surv, i stvarno mislim da je odlicna ideja ovo, lepo si poceo ali.... trebati vise kontrola i organizacija i da pred plemenski se otkriva tko ima skriveni za da ne mora da se glasa za njih.. ovo bilo glupo (ne deka imam nesto protiv anja), kao sto vidime MarkoNG izbacen e, NEO i NEMANJA drze stav, ja nisam aktivni ili ipak podrzujem neo, nemanja.. GALF, tako da mozam da kazam so sigornosti GALF si ode... jel tako GALF?
|
|
| |
Neo | Date: Friday, 11-06-2010, 01:18 | Message # 9 |
Major general
| Tako je Mane ..samo smo sad Peil ....igramo mesec dana 3-4 su izbaceni ...ja ako gubim vreme ovde ..hocu da znam zasto gubim ...Tako da surv eto imas 3 glasa da ugasis ovo nase pleme ...verujem da ce i nikola pristati pa da bude jednoglasno !
|
|
| |
Nemanja | Date: Friday, 11-06-2010, 01:24 | Message # 10 |
Generalissimo
| тако је људи,ако је нешто било занимљиво и добро овде то сте били ви! мане,нео,никола,марко,страле последњи пут: 3...2...1...ГАЛФ!!! ;-)))
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |