Virtual Survivor 3:Ireland Reunion Show
|
|
Nemanja | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:08 | Message # 11 |
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
| laza me je razočarao,nemam reči...možete to da nazovete taktikom ili kako god hoćete,ali čovek koji naglašava kako bi i brata rođenog izbacio,kako igra objektivno itd...a ovamo sedi na dve stolice... brate,džaba tebi sve to,ALEX POBEĐUJE,samo si se obrukao...
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:09 | Message # 12 |
Colonel general
| Alex, sram te bilo ! USPEO SI DA PRIDOBIJES PUBLIKU LAZIMA ! NEMAM RECI ZA TEBE, IDES NA CRNU I BLOCK LISTU !
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:10 | Message # 13 |
Colonel general
| Obecao si mi da ces mi pomoci da ne ispadnem to vece,a dao si Imunitet Anji :P Sto bi rekla Tiksina drugarica :"Ja ti VERUJEM!" Added (2010-06-19, 20:10) --------------------------------------------- Nema veze Alex sa ovim Ja sam sve sam video
FM 2020
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:11 | Message # 14 |
Colonel general
| To sam objasnio, ne pada mi na pamet da se svadjam, samo me iznenadjuje "posteni" Alex... Sram te bilo.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:12 | Message # 15 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Posle toga pravim ujedinjenje sa 14 clanovima i prvi na kozi osjeca bol ujedinjenja Stralle ... Nakon Stralleta Kelowac je odlucio odustati , pa sam mu uslisio zelju i jos jednom vratio MarkoNg u igru ... Napravio sam 3 plemena , ali Peil je tu vece bio bjesan , otisli su na plemenski i dokazali da ne mogu jedni bez drugih i napustili igru Nikola,Mane,Neo i Nemanja pa su je u igri ostalo 8 clanova
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:13 | Message # 16 |
Major general
| Dobro vece , odma da kazem da se naslazem sa gore napisanim od strane admina , pogotovo za pocetne igre , smatram da ne bi igra imala taj tok da su neke stvari bile normalnije , al sta je tu je , Laza se pokazao kao dobar takmicar te malopre sam nacuo da je dao Anji imunitet a sa nama pravio dogovor , sto je moram priznati jako pametno i mudro ,dok je nama prodavao pricu da je Aca Krajsnik i da tako gleda , al sve u svemu kapa dole za taj postupak.Sa druge strane je Alex , nepoznajem ga nesto bas dobro , al je ostavio malo bolji utisak na mene i pored toga sto lazu poznajem bolje , na pocetku sam imao par nesuglasica sa njim , al mislim da je dobar momak i da zasluzuje da pobedi isto kao laza ,Samo surv je prljava igra , te ja ipak ne bi prelazio preko ljudskih osobina zarad pobede makar napustio il bio izbacen.Ovo finale takodje ne priznajem zbok odustajanja 4 clana zbok gresaka admina , al da ne ulazim u tu pricu jer nije za ovaj trenutak,cestitam finalistima jer su tu gde su.Od njih dvojce kada bih ja mogao birati sto verovatno interesuje svakog , mozda gresim al bih u ovom trenutku izabrao ALAXA kao pobednika jer je ostavio bolji utisak na mene , odlucan je , i zanimljiv kao osoba i gledao je Bekstvo iz Sosenka ..eto toliko pozdrav za sve prisutne veceras na forumu ...
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:14 | Message # 17 |
Generalissimo
| Zbog neaktivnosti po redu ispadaju Srdjan , IvanaSm i MarkoNg ...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:15 | Message # 18 |
Colonel general
| Nemas ti Lazo sta da objasnjavas,lepo sam te pitao da li ces da mi pomognes da ne ispadnem,rekao si da,a onda tajni kod Anje. Sto nisi priznao da ne zelis da pomognes,ispao bi posteniji,ostao bi onaj Laza koji se proziva kao igrac koji igra posteno.
FM 2020
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:15 | Message # 19 |
Generalissimo
| Odlucio sam da napravim troglavo vijece . Anja,Veljas i Plor su ovim redom ispadali i oni odlucuju o pobjedniku , Lazazalaza93 ili Alexandar. VS 3:IRELAND blizi se kraju
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:16 | Message # 20 |
Colonel general
| Apsololutno mi ne pada na pamet da se pravdam ! Hteo sam da pomognem vama jer ste bili aktivniji od Peila, samo u tom trenutku, jer ste vise zasluzili, a da, igrao sam objektvno, pricajte sta hocete...
|
|
| |