Virtual Survivor 3:Ireland Reunion Show
|
|
Neo | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:20 | Message # 21 |
Major general
Group: Users
Status: Offline
| Surv ja sam odustao zbok tebe i tvojih pravila zaista naglasio sam i nema potrebe da upotrebljav tvoj izbor reci !!! Naravno svako ima pravo na svoje misljenje i ima prava da ga iznese...samo polovina nemaju veze sa vezom al ajde... i da me neko neshvati pogresno nije mi krivo sto sam napustio ni jednog trenutka ,,i glasao bi za nekog iz glafa u dogovoru sa svima ko je najlosiji i ko je tog trenutka resen da napustio sou ..I nemojte da vise govorite da nismo mogli jedni bez drugih ..Ako ja imam dobar odnos sa nekim i dogovaram se sa njim , to upotrebljavate i tumacite drugacije ...tako da surv to sto si rekao ja se apsolutno ne slazem sa tim ...
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:20 | Message # 22 |
Colonel general
| Mozes da se pravdas koliko hoces,Neo moze da mi potvrdi pricu da sam sa tobom vece pre glasanja imao razgovor o tome da treba da glasamo za Anju,i kada sam ti dao razlog zasto oni zele da glasaju za mene,to si iskoristio i glasao si za nju,kako bi potvrdio nase glasove i izbacio mene :P Tu nema sta da se pobija,da se ispravlja nesto,reci da nisam u pravu i ja vise nemam sta sa tobom da pricam vise. Ako si posten bio svo vreme,budi sad pa priznaj!! NAPRED ALEX DO POBEDE!!!!!!
FM 2020
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:23 | Message # 23 |
Colonel general
| Da, vec sam priznao ! Na kraju krajeva, kasnije ce se saznati sve, misli sta hoces.
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:26 | Message # 24 |
Generalissimo
| lazo,i to je tebi pošteno i objektivno!? hahahhahahahahahahahahaha
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:26 | Message # 25 |
Colonel general
| Nemanja,glasao je za neaktivne i slabe,nemoj tako
FM 2020
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:27 | Message # 26 |
Generalissimo
| haha...daaaaaaaaa
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:28 | Message # 27 |
Colonel general
| Ma neee, glasao sam za Nea, Nemanju, Marka, Alexa itd... Da li sam rekao da od ujedinjenja nisam ni sa kim ? Da li sam rekao da glasam za najslabijeg, da mozete i mene izbaciti ako sam najslabiji ???
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:29 | Message # 28 |
Colonel general
| Klasican duel Njegosa i Nemanje Stvarno postoji mogucnost brisanja prijateljstva
FM 2020
|
|
| |