Prvi plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Friday, 25-06-2010, 22:21 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Perdido dobrodosli na prvi plemenski savjet u cetvrtoj sezoni . Plemenski savjet ce trajati do Subote u 16:00 , dodjite sutra u 16 kada cu citati glasove ovde pa ce igra biti ponovo sutra Glasate tako sto saljete meni na privatnu poruku ime takmicara za kojeg zelite da ispadne i objasnjenje od minimum 4 recenice , znaci morate objasniti inace ce biti kazne. Ovde cete komunicirati do kraja plemenskog savjeta. PITANJA IMAM NEKA ZA VAS Zbog cega ste izgubili ? Ko je neaktivan u plemenu i ko je ugrozen ? Da li je SavoBl dobar vodja ? Navedite zasto bas vi ne bi trebali biti izglasani , molim da sve objasnite pitanje a ne da odgovorite sa DA I NE
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 25-06-2010, 22:23 | Message # 2 |
Generalissimo
| I DA SAVOBL IMA DUPLI GLAS JER JE VODJA I DVA PUTA CE GLASATI
|
|
| |
Luka | Date: Friday, 25-06-2010, 22:24 | Message # 3 |
Sergeant
Group: Users
| 1.Savo je sam igrao,bokili nije znala,a ja sam zakasnio,ostali nisu dosli 2.Sara i Cvelle,oni su i ugrozeni 3.Da,dobar je vodja Nebi trebalo da me izbace jer sam aktivan,bar ja tako mislim
|
|
| |
Bokili | Date: Friday, 25-06-2010, 22:25 | Message # 4 |
Lieutenant colonel
| Izgubilo smo zato sto nas je bilo malo i zato sto Sava nije mogao sam na svako pitanjeda odg trebala mu je pomoc....Bio je malo sporiji danas..... PA Sara i Cvelle su neaktivni nisu bili ni juce ni danas,zato mislim da su oni najvise ugrozeni. Da,Sava je dbar vodja....... Msm tek nam je drugi dan nmg bas opsrno da pricam o tome videcemo kasnije..... Zato sto sam aktivna...Bila sam i juce i danas... Preko dana posecujem forum i gledam sta ima novo za razliku od nekih .......
♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥ PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 25-06-2010, 22:26 | Message # 5 |
Generalissimo
| Cvelle je tu ali Sary je totalno neaktivna i ja ne znam , Cvelle nzm sto nije dosao , ali Sary se ne javlja danima
|
|
| |
SavoBL | Date: Friday, 25-06-2010, 22:34 | Message # 6 |
Colonel general
| Evo moji saplemenici su rekli zbog cega smo izgubili,tako da nema potrebe da i ja isto pisem. Neaktivni su Cvelle i Sary i ja mislim da su oni ugrozeni . sto se tice mene,ja mislim da dobro obavljam posao,malo sam danas zakazo ali nisam imo pomoci zato sam dosta i kasnijo,.bokili me je bodrila,barem mi je tim pomogla i ako nije znala,ali naravno ne ocekujem od nje da zna ko je najbojli strelac Spanije? Aktivan,bio juce i danas, na forumu sam stalno ...
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 26-06-2010, 01:08 | Message # 7 |
Generalissimo
| Bokili sta mislis da li bi bila dobar vodja i zasto ? Po cemu vi svi mislite da je SavoBl dobar vodja ? SavoBl da li si pogrijesio kada si izabrao Stevu za zamjenika ? Luka zasto danas od pocetka nisi bio tu ? Sary i Cvelle zasto se niste pojavljivali ?
|
|
| |
Bokili | Date: Saturday, 26-06-2010, 01:13 | Message # 8 |
Lieutenant colonel
| Ja msm da ja ne bi bila dobar vodja zato sto nisam sigurna da bi mogla bas u svakoj igri da budem dobra..Kao npr danas...Ja se nerazumem najbolje u fudbal.. Pa nz... Rekla sam to i gore tek je 2 dan nmg jos da pricam o tome,ali za sad je sve super..Lepo se slazemo i trudi se u igrama.
♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥ PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT
|
|
| |
SavoBL | Date: Saturday, 26-06-2010, 01:39 | Message # 9 |
Colonel general
| Nisam pogresio,mozda i jeste bilo boljih izbora,ali nadam se da ce Steva opravdati moje poverenje sto sam mu ja dao.nista,idemo dalje nema predaje cekaju nas nove borbe,i nadam se da ce nas u sledecim igrama biti sto vise!!!!!
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
Steva93 | Date: Saturday, 26-06-2010, 02:25 | Message # 10 |
Lieutenant colonel
| 1.Bilo nas je troje,nismo se najbolje snasli i to je bio razlog zbog kog smo izgubili... 2.Najneatktivnija sary,zatim cvelle i oni su ugrozeni veceras! 3.Da,mislim da je SavoBl odlican vodja... 4.Smatram da veceras ne bi trebao biti izbacen iz nekoliko razloga... Prvi je to sto sam veceras bio na borbi a juce ne,kao i luka(on je juce,a danas nije). Drugi razlog je,mislim da vec ima ugrozenih clanova... Treci je to sto dnevno po nekoliko puta dolazim na foprum,trudim se da budem u toku,snalazim se koliko mogu...i naravno trudim se i trudicu se da doprinesem svoj maksimum za svoje pleme!
|
|
| |