Friday, 24-01-2025, 17:00 | Main | Registration | Login |
|
Treci plemenski savjeti - Forum
Treci plemenski savjeti
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 01-07-2010, 00:01 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Desastre sjednite Neko od vas 7 napustit ce Survivor zauvijek Da li ce to biti Troya , Vuxa , Merry , SavoBl , Steva93 ili mozda Peja Bokili ima licni imunitet i za nju ne mozete glasati. Ako neko ima tajni imunitet i zeli ga iskoristiti to ce uraditi tako sto ce uz svoj glas na pp poslat da zeli ili ako ga nekome zeli dati isto ce to reci na pp PLEMENSKI SAVJET CE TRAJATI DO CETVRTKA U 19:00 Glasati mozete meni na pp ovde na sajtu ni slucajno na FB , pp( privatna poruka ) , u Cetvrtak od 17:00 do 19:00 , ukoliko neko glasa ranije , njegov glas nece vaziti i oduzet ce mu se od zivota , prvo moramo malo raspraviti u ovoj temi a i imamo o cemu Da , kada glasate morate objasniti zasto bas ta osoba mora ispasti , najmanje 4 recenice inace se TAJ GLAS nece vaziti i ici ce protiv vas Kao prvo , u novo pleme Desastre usla su 3 stara clana plemena Estoy i Perdido , ali samo Vuxa iz starog Desastrea , da li i dalje vlada podjela izmedju Perdida i Estoya , pa ce Vuxa sa svojim glasom odluciti ili ste i dalje kao jedno pleme . Troya se ponasa kao vodja plemena Desastre , svi ga slusaju , pleme da li je to tako ?? Bokili je jako dobra i sada je pokazala tako sto ima licni imunitet , ona licni imunitet ne moze nikome pokloniti , znaci jako je aktivna, sta mislite o njoj? Merry , poker player , moze biti namazana , da li mislite vi da je namazana ? Peja nije bas aktivan ali je tu , danas je pogodio i pitanje , da li je on ugrozen? Vuxa je jako aktivan , razumijem danas je bio iznerviran zbog Troyinih greski u igri , ali da li zbog jedne greske za razliku od drugih treba ispasti odnosno da li je ugrozen ? Steva93 je bio na pocetku ali je otisao , zbog cega Steva93 , da li si time ugrozio svoj polazaj i sta drugi misle o tome ? SavoBl bivsi vodja Perdida i najaktivniji njihov clan nije dosao na 2 igre , zbog cega SavoBl , da li si time postao najugrozeniji clan ovog plemena , 2 greske i nemate , sta drugi misle o tome Ko je po vam ugrozen?? Zbog cega bas vi ne biste trebali ispasti
|
|
| |
merry | Date: Thursday, 01-07-2010, 00:12 | Message # 2 |
Major general
Group: Users
| hi
Don't hate me because i'm perfect,hate me because you're not :)
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 01-07-2010, 00:13 | Message # 3 |
Colonel general
| promeni ovo za glasanje glupo je, sta da slucajnio ne mogu tada doci, ili nestane struja ili nestio slicno, daj bar 5 sati minimum...
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Bokili | Date: Thursday, 01-07-2010, 00:14 | Message # 4 |
Lieutenant colonel
| A kako ce mo mi ici na igre ako budemo na plemenskom do cetvrtka???? Imi mi idemo na igre a glasamo tek u cetvrtak???
♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥ PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 01-07-2010, 00:15 | Message # 5 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Kakve igre ??? Danas je Srijeda ,a sutra u Cetvrtak glasate , odnosno za 45 minuta pocinje Cetvrtak a igra je tek u Petak
|
|
| |
Bokili | Date: Thursday, 01-07-2010, 00:16 | Message # 6 |
Lieutenant colonel
| A da..Sorry ..Greska :P Added (2010-06-30, 23:16) --------------------------------------------- Danas sam izgubljena u vremenu i prostoru :P
♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥ PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT
|
|
| |
merry | Date: Thursday, 01-07-2010, 00:24 | Message # 7 |
Major general
| Troya se ponasa kao vodja plemena Desastre , svi ga slusaju , pleme da li je to tako ?? Ne ponasa se nego je vodja.hihihih... ali da ga to svi slusamo...nije bas tako... msm svi prave ono sto hocu ...tj.. da pricam u svoje ime... pravim sta hocu i kako hocu ..
Don't hate me because i'm perfect,hate me because you're not :)
|
|
| | |
troya | Date: Thursday, 01-07-2010, 00:31 | Message # 9 |
Colonel general
| Ja za sada nisam video neku podelu starih plemena i klanove,nadam se da ih nema, mada videcemo ankon glasanja... Pa ne bih se slozio sa tobom, nisam ja nista radio niti trazio da me neko slusa, pogodilo se da ja igram igre i to je to. Dobra je Boka, aktivan igrac i voli da se zeza, steta sto nije mogla da mi ustupi imunitet kao znak ljubavi Za sada Merry nije namazana, ali bi voleo da je vidim premazanu samo cokoladom... Peja je ugrozen kao i svi mi,juce mso se tek svi skupili, vecina je bila na igrama tako da ne znam ko ce za koga glasati i kako.. Vuxu ne kontam uopste, ja se trudim sa sjebanim netom a on samo popuje i na kraju izgubismo zbog njega, da li je zbog toga ugrozen pa nemam pojma. Steva93 bar kod mene nije ugrozio svo polozaj, sigurno ne zbog gubitka neta...ccc O savi necu pisati nista, nije bio moje pleme, nit sam ga video niti smo pricali zasto nije dosao Svi smo ugrozeni osim Bokili Ne bih trebao ispasti zato sto sam jako aktivan, i nisam los u igrama, mislim d aje moj ucinak u pleme dovoljan da me ne izbace
Nisam zadovoljna ^_^
Message edited by troya - Thursday, 01-07-2010, 00:36 |
|
| | |
|
| |