Thursday, 09-01-2025, 18:17Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Cetvrti plemenski savet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Cetvrti plemenski savet
GameHost33Date: Monday, 05-07-2010, 15:37 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Desastre sjednite , 6 vas je ostalo , ali posle ovog plemenskog , knjiga ce pasti na samo 5 listova.
Ko ce ispasti , neko neaktivan ili neko aktivan vidjet cemo.
Da pocnemo .
Rasprava u ovoj temi ce trajati do sutra ( Utorak ) u 16:00 , onda cete da glasate od 16:00 do 19:00.
Znate , ko ne glasa glas ide njemu . SavoBl nije glasao prosli put pa ako ne glasa ovaj put biti ce izbacen , jer se ne smije 2 puta da se ne glasa.
Troya ima imunitet i za njega ne mozete glasati , svi ostali su ugrozeni .
Ovde ce biti vasa tema do sutra , mozete pricati o cemu hocete nevezano za plemenski savjet a mozete i medjusobno postavljati pitanja.
Kada glasate , morate cetiri recenice objasnjenja , ako ne bude objasnjenje 4 recenice ja cu vratiti glas i reci da ponovo napisete , ako ponovo ne napisete glas ce ici protiv vas , pa da pocnem sa pitanjima .
Ako ne odgovorite na pitanja ova vas glas se nece vaziti i ici ce protiv vas

Zbog cega ste ponovo izgubili ?

Koja 2 takmicara su na ovom plemenskom savjetu najugrozenija i zasto i kako oni mogu ostati u plemenu ?

Zbog cega bas vi trebate ostati u plemenu ?

Ko po vama po do sada prikazanom najvise zasluzuje pobjedu u cijeloj igri ?

Da li ovo pleme ima vodju , nekoga ko vas vodi ?

Troya , ti se po malo iskazujes , svi te slusaju , da li je to dobro ili lose i zasto ?

Bokili , ti si bila ako se ne varam na svakoj igri ali uopste tvoj doprinos igrama i nije velik , kako ti na to gledas ?

Merry , nije te bilo 3 dana , a prije toga si bila na skoro svakoj igri , sta je problem , net , kompjuter ili si negdje bila ?

Steva93 , ponovo nisi dosao na igru , i tako sve vise ugrozavas pleme jer se ne pojavljujes , da li si ti ugrozen i da li bi ti mogao ovaj put ispasti ?

SavoBl nije te bilo zbog kompjutera , da li si to sada sredio i da li ces biti aktivan ili to nije dosta za ostanak u plemenu jer te nije bilo ?

Peja , nemas neki doprinos igrama , da li si ugrozen i da li bi ti trebao ostati ?

Peja i Bokili , da li se vi simpatisete ili je bas obrnuto ?

Troya i Merry , vi se dobro slazete , da li je na pomolu ljubav iz koristuljublja ili mozda prava ljubav ?

BokiliDate: Monday, 05-07-2010, 16:07 | Message # 2
Lieutenant colonel
Group: Users
Awards: 2
Ok.... Na pocetku igre bili smo samo Troya i ja.... Kasnije su dosli Peja i Sava.... Bili sporiji... Mislim da je to razlog...
Ja mislim da se ja trudim.... I da doprinosim igrama koliko mogu.... Ako ostali tako nemisle neka mi kazu.....
Izmedju mene i peje nema simpatija...Bar ne sa moje strane.....I zelim da Peja objasni o cemu se radi..Posto nmg da shvatim....
Mislim da bi trebalo ja da ostanem...zato sto sam aktivna,trudim se......
Mislim da smo si ugrozeni sem Troye biggrin Mislim da nemamo vodju..Svi se trudimo i slazemo se ..( vecina) Mozda se Troya malo vise istice...ali nisam primetila da imamo vodju.... :P

♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥

PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT

GameHost33Date: Monday, 05-07-2010, 16:09 | Message # 3
Generalissimo
Ja sam pitao , koje dvoje je najugrozenije i zasto , svi se skrivate iza toga , svi su ugrozeni , ali se uvijek zna da nekima glas nece ici , pa je moje pitanje postavljeno.
Koje dvoje je najugrozenije i zasto

Steva93Date: Monday, 05-07-2010, 16:20 | Message # 4
Lieutenant colonel
Awards: 1
1.Nisam mogao da dodjem na igru,i nisam siguran u cemu je bila greska...
2.Peja,pa Savo i ja smo tu negde...
3.Ipak...ja se sa svima odlicno slazem i cesto sam tu,ali ne mogu uvek biti,mislim da mi jos uvek nije vreme za OUT!
4.Bokili definitivno...
5.Moglo bi se reci Troya u nerku ruku...
6.Ja Miko ne znam zasto toliko mene forsiras da se ne pojavljujem i da ugrozama sebe i pleme,na osnovu ovih pitanja ispada da sam ja najneaktivniji clan ovog plemena,a sigurno nije tako...ovo je ntreca igra od pocetak na kojoj ja nisam dosao,a neki tu nisu bili mnogo vise...i ja sam imao problem sa netom... dry ...
7.Mislim da se nikakva ljubav ne moze desiti preko net-a...meni je to malo bolesno...sve su ovo zezancije...

GameHost33Date: Monday, 05-07-2010, 16:24 | Message # 5
Generalissimo
Pa znam da su zezancije , zato se i zezam , normalno , ljubav preko neta , sansa 1.5%

BokiliDate: Monday, 05-07-2010, 16:31 | Message # 6
Lieutenant colonel
Hehe....Ja samo zelim da Peja objasni o cemu se radi biggrin

PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT

GameHost33Date: Monday, 05-07-2010, 17:07 | Message # 7
Generalissimo
Bokili moras mi odgovoriti na pitanje , koje dvoje je najugrozenije ?

BokiliDate: Monday, 05-07-2010, 17:34 | Message # 8
Lieutenant colonel
Pa mozda Peja i Sava... Savo tebe sam stavila samo zato sto se nisi pojavljivao dugoo :P

Added (2010-07-05, 16:34)
---------------------------------------------
Ali sam sigurna da smo svi ugrozeni i da je moguce da i ja letim....

PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT

SavoBLDate: Monday, 05-07-2010, 17:45 | Message # 9
Colonel general
Awards: 1
!.Izgubili smo zato sto je troji malo kocio net,pa nije stizao na vreme da odg,a mi smo mu malo kocili na chatu.2.Ja mislim da su ugrozeni:peja,ja i steva.3.mislim da bi trebao ostati u plemenu zato sto mogu da doprinesem dosta plemenu u igrama..4.pa ja mislim da se Troja najbojle pokazuje i istice u igrama.5.Ovo pleme dobro funkcjonise ,vodju nemamo,imamo samo Troju on nas vodi u igrama e sad ako se po tom smatra da je vodja...6.da nisam bio zbog kompa,ali tu sam sada stalno,sredio sam komp tako da moje pleme u buduce moce da racuna mene u svakoj igri!!!!

un montón de gente estúpida en un solo lugar

troyaDate: Monday, 05-07-2010, 18:42 | Message # 10
Colonel general
Awards: 22
Zbog cega ste ponovo izgubili ?

Kao glavnog krivca za sinocni poraz krivim sebe. Izgubio sma igru koju sam realno trebao lako dobiti. 1.krivica sto sma uopste prihvatio da igram tu igru, a znam da mi koci komp zadnja 2,3 dana, hard nesto zeza
2.krivica sto nisam ugasio face i msn za vreme igre
3 krivica sto sma s ebrzo iznervirao i tako sam sebe ukocio biggrin
Koja 2 takmicara su na ovom plemenskom savjetu najugrozenija i zasto i kako oni mogu ostati u plemenu ?

Pa po meni su svi ugrozeni osim mene, ja sam se sakrio iza http://resources.survivorphoenix.com/graphics/albums/S19MishMash/S19_Immunity_Idol.jpg tongue ,kako ostati u plemenu ne znam, mozda ubediti ostale da ne glasaju za njih
Zbog cega bas vi trebate ostati u plemenu ?

U korektnim odnosima sam sa svima, i dosta pomazem na igrama, tj. uvek dajem svoj maximum
Ko po vama po do sada prikazanom najvise zasluzuje pobjedu u cijeloj igri ?

Nadam se da ostali nece shvatiti ovaj moj odgovor malo prepotentno biggrin smatram da ja najvise zasluzujem da pobedim, uvek sam tu, i na svim igrama sam pomagao svom plemenu koliko sam mogao
Da li ovo pleme ima vodju , nekoga ko vas vodi ?

Ovo pleme nema vodju biggrin
Troya , ti se po malo iskazujes , svi te slusaju , da li je to dobro ili lose i zasto ?

Ti malo brkas loncice, nisam ja nikog terao nesto, niti me je ko slusao. Ja sam pretstavnik plemena na igrama, ali to nema nikakve veze sa vodjom plemena. Ponekad dam neki svoj predlog i oni ga usvoje ali nisam zbog toga vodja biggrin
Bokili , ti si bila ako se ne varam na svakoj igri ali uopste tvoj doprinos igrama i nije velik , kako ti na to gledas ?

Ne slazem se sa tobom, licno mislim da se Bokili trudi i daje svoj maximum i da je od velike pomoci plemenu.
Troya i Merry , vi se dobro slazete , da li je na pomolu ljubav iz koristuljublja ili mozda prava ljubav ?

Iz koristoljublja naravno...da bi tebe napravio ljubomornim sreco moja hahaha
Da li je to ljubav ili ko zna sta li je... samo cu reci da je Merry jedna od dve meni najbitnije osobe na ostrvu i da mi dosta fali ova tri dana...

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |