Osmi plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Thursday, 15-07-2010, 01:07 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Desastre dobro vece! KO CE BITI DESETI IZBACENI TAKMICAR Neko od ovih takmicara ce zauvijek napustiti VS 4:SPAIN Rasprava u ovoj temi ce trajati do Cetvrtka u 17:00 , a glasat cete od 17:00 do 19:00 , ne interesuje me ko ne moze tada doci , glasajte ranije i glas ide protiv vas , nemojte mi govoriti ne mozete doci , u 19:00 citat cu glasove. Ako neko ima tajni imunitet poslat ce uz glas da ga zeli iskoristiti ili ga dati nekome Uz glas morate navesti 4 recenice objasnjenja inace ce glas ici protiv vas Moram da vas pitam nesto??/ Zbog cega ste danas izgubili ? Ko je danas ugrozen ? Neo zasto nisi dosao ? SavoBl da li dolazis ubuduce i zasto ti trebas bas ostati ? Bokili , kako smatras svoju aktivnost otkada nisi sa Troyom i Merry ? Suljosa u zadnje vrijeme si kao vodja , da li te to ugrozava ili pak ne ? Kakav je odnos u plemenu ? OVDE MOZETE PRICATI , NEODGOVORITE NA PITANJA SA OBJASNJENOM I VAS GLAS IDE PROTIV VAS!
|
|
| |
Suljosa | Date: Thursday, 15-07-2010, 01:20 | Message # 2 |
Colonel general
Group: Users
| Izgubili smo jer nam je falio bas Neo.... Mislim da me to sto sam gotovo kao vodja ne ugrozava...Konacno sam postao jedan od najaktivnijih....dolazit cu na svaku igru sigurno....Mislim da smo svi ugrozeni nebih ni ja da izdvajam sad :P....Odnos u plemenu je dobar....iii svi smo trebali napisat 8 rijeci....pa kombinovat ne samo ja
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
Message edited by Suljosa - Thursday, 15-07-2010, 16:31 |
|
| |
Bokili | Date: Thursday, 15-07-2010, 01:24 | Message # 3 |
Lieutenant colonel
| Ok.... Nz zasto smo danas izgubili... Ja sam odg na sva pitanja tj... Napisala sam sve..Nz koliko mi je bilo tacno zato sto nisam bila tu kad si napisao resenje....itd....Dosla sam kad si nas prebacio na plemenski... Ja mislim da sam ja ugrozena..... Moja aktivnost nema nikakve veze sa njima....Ja sam dolazila na sve igre....Iskreno neki nisu.... Propustila sam samo 2 igre.... Dolazim idalje.... Nmg ni ja na svaku da dodjem.... Ali trudim se.... Added (2010-07-15, 00:24) --------------------------------------------- Odnos u plemenu je dobar..
♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥ PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT
|
|
| |
Suljosa | Date: Thursday, 15-07-2010, 01:30 | Message # 4 |
Colonel general
| Fino kazes da ja nisam dolazio na igre :)
|
|
| |
Bokili | Date: Thursday, 15-07-2010, 01:32 | Message # 5 |
Lieutenant colonel
| Nz za tebe..Nisam bila sa tobom u plemenu..... Ali ima onih koji nisu dolazili
♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥ PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT
Message edited by Bokili - Thursday, 15-07-2010, 01:37 |
|
| |
SavoBL | Date: Thursday, 15-07-2010, 03:24 | Message # 6 |
Colonel general
| danas smo izgubili zato sto nam je Neo falio....doolazim u buduce a tu sam i stalno, i od onda nisam ni jednu igru propustio.realno po meni citavo pleme je ugrozeno ne zelim nikog da izdvajam..Odnos u plemenu po meni je dobar
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 15-07-2010, 14:30 | Message # 7 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Sta ocekujete od iducih igara ?
|
|
| |
Suljosa | Date: Thursday, 15-07-2010, 15:21 | Message # 8 |
Colonel general
| Ја очекујем да ће се сви потрудити да побједимо и да ћемо сви долазит на игре.....
|
|
| |
SavoBL | Date: Thursday, 15-07-2010, 17:15 | Message # 9 |
Colonel general
| pa ako nastavimo ovako nista dobro ne ocekujem,ali nadam se da cemo se popraviti
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
Suljosa | Date: Thursday, 15-07-2010, 17:39 | Message # 10 |
Colonel general
| Sinoc smo bili tako blizu pobjede falila su nam 4 boda!!! Koja bi sigurno imali da je Neo odigrao al jbg
|
|
| |