Deveti plemenski savjet
|
|
Neo | Date: Saturday, 17-07-2010, 11:27 | Message # 11 |
Major general
Group: Users
Status: Offline
| ni ne znam kakva su desavanja ..surv je naravno sklonio sve plemnske samo je ostavio poslednji ...ahahah ako sam sa njima onda je ocekivano sto sam ispao
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
Steva93 | Date: Saturday, 17-07-2010, 11:28 | Message # 12 |
Lieutenant colonel
| Tamara nije ugrozena veceras?Blago njima... Veceras ispadam ja... Ima dilova,ne znam da li se izbacuju najslabiji Veoma vazna.. Nisam mogao da dodjem jer sam bio na putu,ali ugtrozen sam definitivno... Za Nea nisam glasao jer nisam bio u njegovom plemenu i zacudio sam se iskreno kada je ispao...
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 17-07-2010, 11:30 | Message # 13 |
Major general
| ma opusteno stevo
|
|
| |
Bokili | Date: Saturday, 17-07-2010, 12:15 | Message # 14 |
Lieutenant colonel
| Mislim da su ugrozeni svi sem Tamare,Sulje i mene ...Neki manje neki vise.... Verujem da ima dilova.... Igra je bila vrlo vazna..... Evo ja sam drugi put osvojila imunitet Pa sta treba da kazem.. Naravo da je super Neo ja taj dan nisam znala za koga da glasam.. I nisam glasala...Tj...glasala sam za sebe
♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥ PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT
Message edited by Bokili - Saturday, 17-07-2010, 12:17 |
|
| |
Neo | Date: Saturday, 17-07-2010, 12:21 | Message # 15 |
Major general
| meni je ovo bio jedini plemenski savet od pocetka surv ove sezone ...nisam nikad bio na plemnskom ...i ocigledno mi je bio i poslednji ..sa sva 4 glasa racunajuci i suljin koji me nije nesto iznenadio moram priznati ..:) i narano moj koji nisam glasao jbg kad mi nije radio net
|
|
| |
SavoBL | Date: Saturday, 17-07-2010, 14:59 | Message # 16 |
Colonel general
| glasali smo ja i suljo za Nea.neznam koji je Sujlin razlog sto je glaso za tebe.moj razlog zasto sam glaso za tebe Neo je taj sto se nisi pojavio na igri koja je mnogo vazila,posto smo zbog tebe izgubili,tj da si se pojavio i dao 2 tacna odgovora pobedili bi mi i onda bi oni isli na plemenski.a Suljosa i Boka su se trudili na toj igri i realno bilo bi glupo da za njih glasam.Eto brate dao sam ti razlog zbog cega sam glaso za tebe,nadam se da se neljutis pozzz
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 17-07-2010, 15:22 | Message # 17 |
Major general
| neljutim se i hvala na odgovoru :), a sto se tice vaznosti i ne pojavljivanja ja cu dati odgovor na to pitanje kad budem glasao za pobednika solo surv.jer ima ovde prisutnih koji se takodje nisu pojavljivali kad je bilo mnogo bitno , samo sto to olako zaboravljaju ...ovo govorim cisto podsecanja radi da se ne zaborave neke stvari ... a neki ljudi dolaze na igre a igraju isto kao i oni koji ne dolaze , tj bilo je nekoliko ranijih situacija gde igrac vise stete nanosi nego sto doprinosi plemenu ...al kad budem glasao uzimacu sve cinjenice u obzir ...toliko od mene ..pozz
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 17-07-2010, 15:32 | Message # 18 |
Colonel general
| Ja sam za tebe glasao jer sam Troyi htio olaksat i izbacit konkurenciju isto to sam uradio i za Marka.....Moje najvece 2 greske u survivoru su izbacivanje Marka i Nea moglo je biti drugacije :P.....Sad je kasno za sve al bi moj polozaj vjerovatno bio bolji da sam drugacije glasao :P
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
Message edited by Suljosa - Saturday, 17-07-2010, 15:33 |
|
| |
Neo | Date: Saturday, 17-07-2010, 15:37 | Message # 19 |
Major general
| suljo nikad nije kasno ...potrudi se malo vise i neveruj svima , to je moj savet ..i nepredaj se nikad ,nije kasno da i ti pobedis ..otvorila su ti se vrata samo sto treba da ides napred ...meni ne moze niko da zabrani da pomazem nekom na fb ili msn samo ko ce biti ta osoba ne znam
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 17-07-2010, 18:21 | Message # 20 |
Generalissimo
Group: Game Host
| IMATE JOS 40 MINUTA ZA GLASANJE!!!
|
|
| |