Deveti plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Friday, 16-07-2010, 23:29 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Estoy dobrodosli na prvi ujedinjeni plemenski savjet! Osam vas je , danas cemo doznati drugog clana velikog vijeca!!! Bokili ima imunitet. Nemanja reci odmah kome ide crni glas i ko je pored Bokili zasticen Plemenski savjet ce trajati do Subote u 16:00 , a mozete glasati od 16:00 do 18:00 kada cu citati glasove . Uz glas morate poslati 4 recenice objasnjenja inace glas taj ce ici protiv vas . Morate odgovoriti na sva pitanja da glas ne ide protiv vas Ako neko ima tajni imunitet i zeli ga iskoristiti ili dati nekome poslat ce sutra uz glas Da procaskamo malo ... Ko je ugrozen u ovom plemenu i zasto ? Da li ima dilova ili se izbacuju najslabiji ? Koliko je danas igra vazna bila ? Troya ti si u ovome poslu najiskusniji , kako ti gledas na sve ovo ? SavoBl bio si blizu , zasto nisi pobijedio i da li si pravio glupe greske ? Bokili kako je imati imunitet i biti bezbjedan ? Steva93 zasto se nisi pojavio i da li si zbog toga ugrozen ? Merry zasto nisi dolazila na igre i da li si najugrozenija zbog toga ? Suljosa tebe su izbacili odmah , zasto ? Nemanja znam da nisi mogao doci , imas nekome dati crni i imunitet , da li je to tesko ili lako ?
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 16-07-2010, 23:31 | Message # 2 |
Generalissimo
| Neo je prvi clan velikog vijeca i on vam moze postavljati pitanja !!!
|
|
| |
Suljosa | Date: Friday, 16-07-2010, 23:32 | Message # 3 |
Colonel general
Group: Users
| Ja mislim da sam ugrozen Dilova ima siguran sam Igra je bila bitna jer je imunitet bio u igri Zato sto se oni gotive medjusobno ondje sam bio crna ovca
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Nemanja | Date: Friday, 16-07-2010, 23:43 | Message # 4 |
Generalissimo
| imunitet ide Sulji,crni ide Troyi! ugroženi su oni koji ne dolaze na igre,normalno...dilova ima sigurno,i to dilovi unitar dilova ;-) ! igra je bila važna,ali ja nisam mogao da igram......... teško je mnogo,bilo bi lakše kada bih imao još dva crna i dva imuniteta ;-) ! heehe
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Saturday, 17-07-2010, 11:40 |
|
| |
Suljosa | Date: Friday, 16-07-2010, 23:45 | Message # 5 |
Colonel general
| Hvala Nemanja nisam ocekivao imunitet!!! :D
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
Message edited by Suljosa - Friday, 16-07-2010, 23:46 |
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 16-07-2010, 23:47 | Message # 6 |
Generalissimo
| SULJOSA I BOKILI SU BJELI MEDVJEDI TROYA NE MOZE GLASATE ZNACI UGROZENI SU : SAVOBL,STEVA,TROYA,NEMANJA I MERRY TROYA I TAMARA NE GLASAJU!
|
|
| |
troya | Date: Friday, 16-07-2010, 23:52 | Message # 7 |
Colonel general
| Quote Ko je ugrozen u ovom plemenu i zasto ? Savo je ugrozen.Ja nisam ugrozen, tj. siguran sam kao i na danasnjoj igri za imunitet... Quote Da li ima dilova ili se izbacuju najslabiji ? Ima dilova. Quote Koliko je danas igra vazna bila ? Danasnja igra je bila jako vazna i pokazala je dosta toga Quote Troya ti si u ovome poslu najiskusniji , kako ti gledas na sve ovo ? Ne gledam nikako...
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
SavoBL | Date: Saturday, 17-07-2010, 03:15 | Message # 8 |
Colonel general
| 1.Skoro svi su ugrozeni,al znam ja za koga cu glasati 2.Dilova ima sigurno 3.Danasnja igra je bila jako vaznija,mozda i najvaznija od svih do sada,nazalost bio sam blizu ali nisam bio skoncentrisan u najbitnim trenutcima. 4.Jesam bio sam blizu,nisam pobedio bas zato sto sam pravio greske na lakim pitanjima
un montón de gente estúpida en un solo lugar
Message edited by SavoBL - Saturday, 17-07-2010, 03:44 |
|
| |
Neo | Date: Saturday, 17-07-2010, 11:02 | Message # 9 |
Major general
| ljudi ja se pojavljujem posle dugo vremena , imao sam problema a netom i kompom , vidim da sam izbacen , imam pitanje za sve prisutne ..neka svako kaze ko je uputio meni glas za izbacivanje i nek navede bar jedan razlog zasto ..ovo pitanje je postavljeno svim takmicarima sem troye njegovo misljenje me ne zanima ...u svakom slucaju sam zadovoljan postignutim nisam ni ocekivao da cu ispasti tako rano ...ocekivao sam bar finale ..negovorim pretenciozno nego sta sam ocekivao od sebe , i da sam bio tu verovatno ne bi ispao ...al sta je tu je pozdravim svima jos jednom ....
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 17-07-2010, 11:25 | Message # 10 |
Generalissimo
| neo,ja nisam bio na tom plemenskom.izbačen si dok si bio u desastre sa suljom,savom i bojanom...za njih je pitanje...
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |