| Tuesday, 04-11-2025, 18:11 | Main | Registration  | Login | 
 | 
Deseti plemenski savjet - Forum 

| 

Deseti plemenski savjet
				 |   |  

| GameHost33 | Date: Sunday, 18-07-2010, 23:12 | Message # 1 |  

Generalissimo 

Group: Game Host 

Status: Offline 

| Estoy dobro vece   7 vas je , ali posle danas knjiga ce s pasti na 6 listova   Nemanja ima imunitet i za njega ne mozete glasati   SavoBl ce reci ko jos ima imunitet ovde odmah   SavoBl ce dva puta glasati jer ima dupli glas   Plemenski savjet ce trajati do sutra u 17:00 a glasate od 17:00 do 19:00 !!!   Uz glas morate poslati jos 4 recenice objasnjenja,naknadna objasnjenja necu priznavati!!!   Da bi glas vazio morate odgovoriti na pitanja   U slucaju da Steva93 ili Bokili ne glasaju biti ce izbaceni jer ce to biti 2 put za redom da ne glasaju  Imam poneka pitanja   Ko je ugrozen ?   Troya i Nemanja , best friend u plemenima , a sada worst hatred , zasto ??   SavoBl ti dajes imunitet , da li mislis da si ugrozen zbog toga jer je prosli put malo falilo da ispadnes ?   Bokili zasto nisi bila prisutna veceras ?   Suljosa , zanimljivo znas Srdjanovog psa , a ne znas nimalo o sezonama , kako to ?   Tamara vracas se na velike staze u sezoni , da li ce protivnici to shvatiti kao prijetnju ?   Steva93 , sta ti mislis o svojoj igri i ti se polako vracas , kako to gledaju takmicari ?   Po meni se cini po vasim pricama da su na jednoj strani Troya,SavoBl i Bokili a na drugoj Nemanja,Suljosa i Tamara , Steva93 ti si neutralan ili si i ti na nekoj strani?   Kako ostali Vi gledate na ove dilove i da li je to uopste istina?   Ako neko ima tajni imunitet poslat ce uz glas da koristi ili ga daje nekome!!! 

|  
					|   | 
					 |  
				  |  

| Suljosa | Date: Sunday, 18-07-2010, 23:15 | Message # 2 |  

Colonel general 

Group: Users 

| Quote (Survivor) Ko je ugrozen ?     Svi koji nemaju imunitet     Quote (Survivor) Suljosa , zanimljivo znas Srdjanovog psa , a ne znas nimalo o sezonama , kako to ?     Nemogu da stignem da napisem....Nisam gledao prvu sezonu, pitanja su kasnila i tako...

<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
					 |  
					|   | 
					 |  
				  |  

| Tamara | Date: Sunday, 18-07-2010, 23:19 | Message # 3 |  

Pobednica VS 4 

| Ne znam ko je ugrozen   NEka shvate kako hoce,ali ja bi rekla da nije pretnja,nego su mi odgovarale igre   Dilovi.... Nemam nista da kazem na tu temu,nije istina

O:)
					 |  
					|   | 
					 |  
				  |  

| Nemanja | Date: Sunday, 18-07-2010, 23:21 | Message # 4 |  

Generalissimo 

| Quote (Survivor) Ko je ugrozen ?      ugroženi su svi koji nemaju imunitet,tajni ili lični nbt.   Quote (Suljosa) Troya i Nemanja , best friend u plemenima , a sada worst hatred , zasto ??      nismo mi neprijatelji! šta sad,izdao me čovek,ali ok..idemo dalje...   Quote (Survivor) Kako ostali Vi gledate na ove dilove i da li je to uopste istina?      koliko vidim,ne znaš ti ništa o dilovima,miko...  Po meni se cini po vasim pricama da su na jednoj strani Troya,SavoBl i Bokili a na drugoj Nemanja,Suljosa i Tamara , Steva93 ti si neutralan ili si i ti na nekoj strani?   kažem,ne znaš još ništa o dilovima.... ;-) ! 

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

Message edited by Nemanja - Sunday, 18-07-2010, 23:23  |  
					|   | 
					 |  
				  |  

| SavoBL | Date: Sunday, 18-07-2010, 23:25 | Message # 5 |  

Colonel general 

| 1.Imunitet dajem Troyi.   2.Svi ,sem Troye i Nemanje!!!   3.Jest malo falilo da ispadnem,ali mislim da ovaj put nece biti tako!!!   4.Nema ovde klanova samo malih nesuglasica!!  

un montón de gente estúpida en un solo lugar
					 |  
					|   | 
					 |  
				  |  

| Steva93 | Date: Sunday, 18-07-2010, 23:26 | Message # 6 |  

Lieutenant colonel 

| 1.Nisam siguran ko je ugrozen,mozda ja...   2.Ja sam cesto tu,ali imam i problema,raspust je,trenutno sam na putu,ali pokusavam da stizem na igre...trudim se...ne znam kako to oni gledaju...   3.Pa od prilike,vrlo moguce da je tako...relativno sa neutralan i trudim se da,radim onako kako mi karte dodele,i jednostavno pregovaram oko glasanja ili sam odlucim,kako mi odgovara...   4.Ima dilova...gledam relativno ok,jer,se tako svi trude da doguraju sto dalje...   I zeleo bih da kazem,da sam se stvarno potrudio veceras,znao sam skoro sva pitanja,ali kasnilo mi je...nazalost!

|  
					|   | 
					 |  
				  |  

| troya | Date: Sunday, 18-07-2010, 23:40 | Message # 7 |  

Colonel general 

| Quote Troya i Nemanja , best friend u plemenima , a sada worst hatred , zasto?   Kad mi je kupovao lancic nazalost nije znao da ne volim crno nego samo zlatno   salim se naravno, nismo mi neprijatelji, jednostavno igramo trenutno na suprotnim stranama i to je to   ne mrzim ga a ne verujem ni on mene. Bar ne mnogo     Quote Po meni se cini po vasim pricama da su na jednoj strani Troya,SavoBl i Bokili a na drugoj Nemanja,Suljosa i Tamara , Steva93 ti si neutralan ili si i ti na nekoj strani?        Videce se sutra u 19     Quote Kako ostali Vi gledate na ove dilove i da li je to uopste istina?      Kazem videcemo da li je istina, a kako gledam pa sasvim ok. Dilovi su normalni u ovoj igri  

Nisam zadovoljna ^_^
					 |  
					|   | 
					 |  
				  |  

| GameHost33 | Date: Sunday, 18-07-2010, 23:44 | Message # 8 |  

Generalissimo 

Group: Game Host 

| TROYA I NEMANJA IMAJU IMUNITET I ZA NJIH NE MOZETE DA GLASATE SVI OSTALI SU UGROZENI

|  
					|   | 
					 |  
				  |  

| Bokili | Date: Monday, 19-07-2010, 01:52 | Message # 9 |  

Lieutenant colonel 

| Ugrozeni su svi sem Nemanje i Troye.. Danas nisam bila jer nisam mogla da dodjem..Bila sam na Adi,a posle u gradu..Dosla sam kasno   Nisam bas sigurna za ove strane..Ali videcemo...

♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥   PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT 
					 |  
					|   | 
					 |  
				  |  | 
				 |     

| 
  |   |