Friday, 24-01-2025, 17:16Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Jedanaesti plemenski savjet - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Jedanaesti plemenski savjet
Steva93Date: Wednesday, 21-07-2010, 12:59 | Message # 11
Lieutenant colonel
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
1.Moguce da sam ugrozen ja-iskreno...:)))
2.Pa mislim da ima,ali ne bih nista otkrivao...
3.Kazem,na putu sam,stvarno ne mogu da stignem na igre,ali trudim se...Odrzavam dobru komunikaciju sa svima i mozda i zasluzujem sto sam stigo do ovde..:)
4.Mozda bi trebao da glasas za mene jer sam iskren,posten,trudim se,ne manipulisem,ne foliram...Moja najbolja karakteristika je mozda TRUD i KOMUNIKACIJA,a losa to sto nikad nisam osvojio imunitet ni nagradu..:DDD
5.Postoji ta osoba,necu otkriti koja...:)

SavoBLDate: Wednesday, 21-07-2010, 13:13 | Message # 12
Colonel general
Awards: 1
1.Svi su ugrozeni,ali ja mislim da smo ja i nemanja najugrozeni od svih.
2.Da zamalo sam ispao,mislim da znam od koga sam dobio glasove,i sada sam ugrozen to sam vec naveo gore.Ha,zbog cega?Jednostavno neki su se okrenuli protiv mene .
Odgovor na pitanja od Nea:
1.Najbolja karakteristka jeste ta sto se trudim,i stalno sam na igrama,a lose nemam tongue tongue
2.tako je,pa i oni su mogli da glasaju za mene ali nisu,jer je bilo vise neaktivni ljudi.neo nemozes porediti ovo pleme gde si bio samnom sa onim gde sam ja bio,ovde je bilo vise komlikovana situacija,i ti si kriv sto nisi dosao iz opravdanih razloga naravno,i zato smo te izbacili.
Odgovor na Suljino pitanje
1.Suljo jesam bio druga osoba,al tvoj i Nemanjin dil protiv mene me je natjero da i ja nadjem svoj klan i da se pokusam nekako zastititi,Za sve ove dilove ste ti i Nemanja krivi.

un montón de gente estúpida en un solo lugar

SuljosaDate: Wednesday, 21-07-2010, 13:26 | Message # 13
Colonel general
Awards: 12
ok hvala na odgovoru smile

<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3

BokiliDate: Wednesday, 21-07-2010, 14:28 | Message # 14
Lieutenant colonel
Awards: 2
1.Stv nz ko je ugrozen....
2.Sigurna sam da ima tajnih imuniteta
3.Da ponovo sam osvojila imunitet...Drugi pt u ujedinjenju...A treci put ako racunamo i ono dok smo bili jos podeljeni kad sam dobila licni biggrin Pa nz....Sad imam imunitet,a na sledecem letim tongue
4.ZA NEA: Ovako...Kada si ti ispao stv nisam znala za koga da glasam...Savu poznajem duze i za njega necu siguno..A tebe i sulju poznajem jednako.... A dugi put sam potpuno zaboravila na glasanje i nisam glasala..Da svesna sam da je ovo igra i da nije za pare...ali mislim da je nas malo koji smo toga svesni tongue

♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥

PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT

NemanjaDate: Wednesday, 21-07-2010, 15:06 | Message # 15
Generalissimo
Awards: 4
savo,mi taj dil sigurno nismo napravili protiv tebe!? hahahaa

shvatili smo oboje da je troya imao isti dil sa oboje,i taj dil je protiv njega,a ne protiv tebe,ti si mu se samo pridruzio i stao na suprotnu stranu...

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

troyaDate: Wednesday, 21-07-2010, 15:24 | Message # 16
Colonel general
Awards: 22
Jedno od pitanja je ko je ugrozen , nemojte reci svi smo ugrozeni samo Bokili nije

Ajd da kazem da veceras ispada osoba koja dobije dupli od mene biggrin ugrozeni su tamara i nemanja
Da li naslucujete da li uopste ima tajnog imuniteta u ovoj igri , ako i ima na koga sumnjate da ga ima ?

ima ali necu reci na koga sumnjam tongue
Troya imas dupli glas , da li si ti ugrozen ili pak zbog duplog glasa si siguran

dupli glas ne znaci nista biggrin u kipru sam ispao kad sam osvojio 4 nagrade u jednoj borbi zajedno sa duplim biggrin

Ostao sam bez neta sinoc iznenada biggrin Danas sam potisoa u telenor i kazu da sam prekoracio limit biggrin a na brojacu mi pise 3,4gb potroseno. A provalite dopune 290dinara50mb,690din 200mb i 1290 dinara 2000mb biggrin platicu im al neka im presednu pare tongue drugacije ne mogu zavrsiti sezonu biggrin Da ne bude zabune javljam se od brata sad biggrin ako mi miko odma kaze u kolko je igra mozda veceras odigram od brata ako ne vidimo se u petak ...

P.S miko ako se vecina slozi odlozi igru veceras i da imamo pauzu 2 dana

pozz svima i cujemo se...

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Wednesday, 21-07-2010, 15:30 | Message # 17
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
PAZITE IGRA JE VECERAS , E SAD JA SAM PRICAO SA MARKOM , MOJ OTAC , DA NE DULJIM PRICU KO ZNA ZNA DA JE MOJ OTAC LUDI RIBOLOVAC I NAPRAVILI SU NEKI KAMP ALI NJIH 4 NA 40 DJECE , PA IDEMO MOJ DRUG I JA DA VOLONTIRAMO MALO biggrin , I MI VOLIMO PECANJE , IMATE NA SAJTU SOVJAK IME MOG OCA A IMA NEGDJE I MOJA SLIKA CINI MI SE , PA IMAT CU LAPTOP , JA IDEM U PETAK I OSTAJEM DO NEDJELJE , IMAT CU LAPTOP ZNACI , SAMO KAKO CU VRIJEME USKLADITI NZM , VJEROVATNO CE BITI IGRE JEDAN DAN PETAK I SUBOTA ALI NISTA NE OBECAVAM , VECERAS JE IGRA SIGURNO , SUTRA NEMA ZBOG BORCA I ONDA CEMO VIDJETI , POZZZ

troyaDate: Wednesday, 21-07-2010, 15:36 | Message # 18
Colonel general
Awards: 22
1. pitanje za gospodina troyu , da li si imao dogovor ili klan (kako god) sa Savom jos pre pocetka surv ?

kratko i jasno ne, kasnije jesmo da izbacimo desastre... tj. perdido i estoy da se ujedine
2. Koliko si ljudi u ovoj sezoni izmanipulisao da te poslusaju kad je glasanje u pitanju , znaci konkretno , kome od igraca si nametnuo svoje misljenje da glasa za tog i tog ?

Svako je glasao kako je mislio je najbolje u tom trenutku...
Pitanja za sve takmicare: Koja je vasa najbolja karakteristika da bi glasao bas za vas u finalu , ubedite me da glasam za vas ?! i koja je najlosija karakteristika ?

Iskren sam bio od pocetka, sa svakim sa kojim sam pricao rekao sma mu da sam dosao da pobedim. Nisam glumio laznu skromnost nikad. Sa svima sam ostvario odlican kontakt. Najlosija sto se vezujem za ljude veoma lako i posle dolazim u teske situacije...

I poslednje pitanje za sve takmicare : Ko je po vama od svih ucesnika najkompletniji takmicar da bi odneo titulu pobednika surv a ko najgori takmicar ??, naravno sem vas ,,jer je logicno da ce svako reci za sebe ???

dosta tesko pitanje zaista an emam vremena za opsiran odgovor sad, ali mogu na sledecm detaljno. Marko je dosta jak u igrama ali je drustveno katastrofa biggrin
Jos jedno pitanje za troyu , mozes li mi navesti takmicare koji su glasali za tebe 3 X za redom da ides na OD ...???jer ti ljudi kao da neigraju surv il su glupi il sta je u pitanju ??znaci zelim imena , da bi im postavio posle pitanja ...hvala

merry,tamara,bokili,steva,peja i nemanja mislim jednom biggrin

Ja se izvinjavam ako nisam svima odgovorio detaljno ali sam zasta u skripcu sa vremenom, nadoknadicu vam na iducem. ne zamerite pozz

Nisam zadovoljna ^_^

SuljosaDate: Wednesday, 21-07-2010, 16:24 | Message # 19
Colonel general
Awards: 12
Zanimljivo to sa Desastreom.....Msm da je estoy trebao letit..kako se ja sjecam nekih prica...al ok wink (nevezano za troyu)

<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3

Message edited by Suljosa - Wednesday, 21-07-2010, 16:44

GameHost33Date: Wednesday, 21-07-2010, 17:11 | Message # 20
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
PLEMENSKI SAVJET JE ZAVRSEN!!!
IMATE VREMENA DO 19:00 DA GLASATE!!!
U 20:30 VECERAS JE IGRA

Search:

VS |