Friday, 24-01-2025, 17:13 | Main | Registration | Login |
|
Jedanaesti plemenski savjet - Forum
Jedanaesti plemenski savjet
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 21-07-2010, 00:51 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Estoy dobrodosli na jedanaesti plemenski savjet Brzo prodje ovaj Survivor Plemenski savjet ce trajati do sutra ( Srijeda ) u 17:00 , a mozete glasati od 17:00 do 19:00 , ako neko ne moze tada sa dobrim razlogom neka glasa ranije , ako vidim tu osobu kasnije na sajtu a glasala je glas ce ici protiv te osobe. Ponavljam uz glas morate navesti 4 recenice objasnjenja , s time da necu primati naknadne glasove ili objasnjenja. Morate odgovoriti i na pitanja ako zelite da glas bude vazeci Kao prvo Bokili ima imunitet i za nju ne mozete glasati. Troya ima dupli glas i on ce dva puta glasati Ako neko ima tajni imunitet poslat ce uz glas da ga koristi ili nekome daje . Pa da vam postavim neka pitanja Jedno od pitanja je ko je ugrozen , nemojte reci svi smo ugrozeni samo Bokili nije Da li naslucujete da li uopste ima tajnog imuniteta u ovoj igri , ako i ima na koga sumnjate da ga ima ? Bokili ponovo osvajas imunitet , ispocetka si se cinila kao glasac takmicar a sada po 2 put osvajas imunitet u ujedinjenju , 2 ili 3 nzm tacno , to ti otvara velike sanse ? Troya imas dupli glas , da li si ti ugrozen ili pak zbog duplog glasa si siguran SavoBl , ti si za malo ispao na proslom plemenskom savjetu , da li sumnjas od koga si dobio glasove i da li si sada ugrozen i zbog cega ? Steva93 , nisi se ponovo pojavio , kako to opravdavas , ali se provlacis , zanimljivo , da li si zasluzeno u top 6 i da li trebas ici u top 5 Tamara kada igras brze igre uvijek si blizu imunitetu ali ga nikako ne osvajas , kako na to gledas ? Nemanja zbog tebe i Tamare je pomjerana igra ali Tamara ni tada nije mogla doci , imao si jako dobru sansu da osvojis imunitet , da si ranije isao gore i onda samo vukao lijevo i osvojio bi imunitet , zasto tako nisi odigrao i da li si sada ugrozen ? Veliko vijece moze postavljati pitanja !!!
|
|
| |
Nemanja | Date: Wednesday, 21-07-2010, 01:03 | Message # 2 |
Generalissimo
Group: Users
| Quote (Survivor) Jedno od pitanja je ko je ugrozen , nemojte reci svi smo ugrozeni samo Bokili nije ja sam jedini ugrozen...do sada nisam,imao sam imunitet,sada po prvi i poslednji put,ugrozen Quote (Survivor) Da li naslucujete da li uopste ima tajnog imuniteta u ovoj igri , ako i ima na koga sumnjate da ga ima ? ima ih vise,nzm kod koga sve,znam gde je jedan ;-) a za ostale nzm... Quote (Survivor) Nemanja zbog tebe i Tamare je pomjerana igra ali Tamara ni tada nije mogla doci , imao si jako dobru sansu da osvojis imunitet , da si ranije isao gore i onda samo vukao lijevo i osvojio bi imunitet , zasto tako nisi odigrao i da li si sada ugrozen ? tamara je dosla,ti si joj rekao da ne moze da igra i cura otisla! nisam imao sliku i nisam znao gde sam,i ne spominji mi tu igru!samo sto ne skocim sa prozora! ocekujem nekoliko glasa sutra...znaci,ugrozen sam! hvala za pomerenu igru!
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Wednesday, 21-07-2010, 01:21 |
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 21-07-2010, 01:39 | Message # 3 |
Major general
| Ovako da pocnemo sa pitanjima : 1. pitanje za gospodina troyu , da li si imao dogovor ili klan (kako god) sa Savom jos pre pocetka surv ? 2. Koliko si ljudi u ovoj sezoni izmanipulisao da te poslusaju kad je glasanje u pitanju , znaci konkretno , kome od igraca si nametnuo svoje misljenje da glasa za tog i tog ? Pitanja za sve takmicare: Koja je vasa najbolja karakteristika da bi glasao bas za vas u finalu , ubedite me da glasam za vas ?! i koja je najlosija karakteristika ? Za Nemanju : Zasto si glasao za marka da ispadne , tj koji je to razlog ? I da li mislis da je greska ili pozitivna stvar to sto si napocetku surovao sa troyom ?I da li smatras da si mi okrenuo ledja na bilo koji nacin ? i ako bi se nasao u finalu ,kako bi me bas ti ubedio da glasam za tebe ? Pitanje za SAVU, rekao si mi da nisam bio tu kad je najbitnije pa si zato glasao za mene ..jer tako ??? Pa pitanje glasi kad si ti bio odsutan da li su tvoji saplemenici trebali isto tako da postupe , kao sto si ti samnom , znaci ne znaimaju me razlozi jer sam i ja imao razloge zasto nisam tu ... Pitanje za bokili : Zasto si se dvoumila prilikom glasanja ,cesto ti se desava da predas prazan listic tj da neglazas ? Zasto to ?svesna si valjda da je ovo surv. igra , a neigra se pritom za pare ? Pitanje za Tamaru : ko je po tebi ove sezone najnamazaniji takmicar ? I da li ocekujes od sebe da ces dati gas i pobediti bar na jednoj igri ?ja mislim da imas kvalitet samo ne znam sta je u pitanju ? I poslednje pitanje za sve takmicare : Ko je po vama od svih ucesnika najkompletniji takmicar da bi odneo titulu pobednika surv a ko najgori takmicar ??, naravno sem vas ,,jer je logicno da ce svako reci za sebe ???Added (2010-07-21, 00:33) --------------------------------------------- Poslednje pitanje se odnosi na sve ucesnike ove sezone .... Added (2010-07-21, 00:39) --------------------------------------------- Jos jedno pitanje za troyu , mozes li mi navesti takmicare koji su glasali za tebe 3 X za redom da ides na OD ...???jer ti ljudi kao da neigraju surv il su glupi il sta je u pitanju ??znaci zelim imena , da bi im postavio posle pitanja ...hvala
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
Tamara | Date: Wednesday, 21-07-2010, 01:42 | Message # 4 |
Pobednica VS 4
| ugrozen... nemam pojma mislim da ima samo ne znam ko ima... kako gledam... pfffff... uvek mi malo treba,jbg... ali nemam pojma sta se desi,uvek krene onog drugog Pa miko bila sam ja ali sam videla da pise da igra paran br i onda sam otisla.. NEO.. najnamazaniji mozda Troya....a kvalitet imam,samo ne znam sta bude,opadne koncentracija.. i poslednje... ne znam
O:)
|
|
| |
Suljosa | Date: Wednesday, 21-07-2010, 01:50 | Message # 5 |
Colonel general
| Savo sto se mene tice bio si druga osoba prije ujedinjenja......Je li tvoj dil sa Troyom utijecao na to da se drugacije ponasas ili odnos pojedinaca prema tebi?? Nemanja zbog ceg se tvoj odnos prema troyi promjenio?? Kakav je bio taj dil sa troyom do kad bi se drzali zajedno?? Jos jednom bi se zahvalio Tamari sto me je izbacila :P ETO TOLIKO OVO MI JE PRVI PUT U VELLIKOM VECU PA IZVINITE AKO SAM NESTO POGRIJESIO ILI TAK TO
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Nemanja | Date: Wednesday, 21-07-2010, 01:53 | Message # 6 |
Generalissimo
| Quote (Neo) Pitanja za sve takmicare: Koja je vasa najbolja karakteristika da bi glasao bas za vas u finalu , ubedite me da glasam za vas ?! i koja je najlosija karakteristika ? najbolja,pa mozda brzina i snalazljivost(u ovom virtuelnom svetu ;-) !) najlosija,brzo se iznerviram i onda nzm sta radim... Quote (Neo) I poslednje pitanje za sve takmicare : Ko je po vama od svih ucesnika najkompletniji takmicar da bi odneo titulu pobednika surv a ko najgori takmicar ??, naravno sem vas ,,jer je logicno da ce svako reci za sebe ??? ovo cu iskreno! troya je najkompletniji,dobra taktika,a na igrama se bas nije bas nesto pokazao,kako se hvalio na pocetku... a najgori,pa ovi koji su ispali na pocetku... Quote (Neo) Za Nemanju : Zasto si glasao za marka da ispadne , tj koji je to razlog ? I da li mislis da je greska ili pozitivna stvar to sto si napocetku surovao sa troyom ?I da li smatras da si mi okrenuo ledja na bilo koji nacin ? i ako bi se nasao u finalu ,kako bi me bas ti ubedio da glasam za tebe ? morao sam da glasam za marka,jer bih sada ja bio na njegovom mestu,tj.8.izbaceni... od pocetka sam sa troyom jer sam jedino tako mogao do ujedinjenja,posle znas kako su tekle stvari... nisam ti okrenuo ledja,bar ja tako mislim,nzm kako ti na to gledas!? tesko da se ja nadjem u finalu,tako da..nemam komentar.......
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Wednesday, 21-07-2010, 01:55 |
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 21-07-2010, 01:53 | Message # 7 |
Generalissimo
Group: Game Host
| AKO NE ODGOVORITE NA PITANJA SVA VELIKOG VIJECA GLAS CE ICI PROTIV VAS ~~~!!!
|
|
| |
Suljosa | Date: Wednesday, 21-07-2010, 01:57 | Message # 8 |
Colonel general
| Evo Nemanja zanimljivo da sam i ja od pocetka sa troyom BIO
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
Message edited by Suljosa - Wednesday, 21-07-2010, 01:57 |
|
| |
Nemanja | Date: Wednesday, 21-07-2010, 02:00 | Message # 9 |
Generalissimo
| Quote (Suljosa) Nemanja zbog ceg se tvoj odnos prema troyi promjenio?? Kakav je bio taj dil sa troyom do kad bi se drzali zajedno?? sutra ja ispadam,pa da se raspricam... troya i ja smo imali dil za finale,ja mu nisam verovao preterano puno,ali sam to koristio da bih usao u ujedinjenje,kada sam saznao za njegove druge klanove,dosao je kraj tom dilu...
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Wednesday, 21-07-2010, 12:04 |
|
| |
Nemanja | Date: Wednesday, 21-07-2010, 12:05 | Message # 10 |
Generalissimo
| Quote (Suljosa) TEBI 2 GLASA..... 2glasa nikada...
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
|
| |