Dvanaesti plemenski savjet
|
|
Neo | Date: Monday, 26-07-2010, 00:25 | Message # 11 |
Major general
Group: Users
Status: Offline
| Troya vise licis na Cartmena iz south parka , nego nekog vojskovodju il sl. ne lezi to tebi nikako hahahha :DDD Added (2010-07-25, 23:25) --------------------------------------------- nisam nista ja izmislio , veruj mi to si ti sto sam ti rekao 100 % ...to necu da te vredjam il provociram ..tako ja mislim i takav sam utisak stekao o tebi ...a smesno je to sto si rekao da si stigao duze od mene ? pa jer to neko merilo ??hahahha
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
troya | Date: Monday, 26-07-2010, 00:28 | Message # 12 |
Colonel general
| Ja na Cartmena malo me potsecas na Teu u finalu
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 26-07-2010, 00:29 | Message # 13 |
Major general
| znas kad je djokovic pitao novinara ..jer se secate ko je bio 2 na ATP listi pre 15 godina ? kaze novinar ne znam ! a pita ga djokovic , a jer znate koliko je pre 10 godina neki igrac osvojio titula glem slem ..kaze on znam naravno !! kaze mu djokovic sampioni se pamte ..ovo ti je primer cist ...ti meni kazes da sam pre ispao ??? i ja kazem ok troya al sta ako ti nepobedis ...ko visoko leti nisko pada jbg .....tvoji kometari su smesni i stavovi zaista ..
|
|
| |
troya | Date: Monday, 26-07-2010, 00:31 | Message # 14 |
Colonel general
| ove sezone se sampioni nece pamtiti bar ne kao u ostalim sezonama nazalost
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 26-07-2010, 00:32 | Message # 15 |
Major general
| zaista to ti je pogresan stav i ovde i u zivotu ...niko nepamti one koji ucestvuju , vec one koji trijumfuju ..ma sta to bilo ....
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 26-07-2010, 00:35 | Message # 16 |
Generalissimo
Group: Game Host
| To je istina , sampioni se pamte i imaju privilegije , jedino pobjednici mogu gledati plemenske , users ne mogu
|
|
| |
troya | Date: Monday, 26-07-2010, 00:36 | Message # 17 |
Colonel general
| verujem da ove sezone nece tako biti kad dodjem u vece,prvo sto cu pitati ove "igrace" koliko su izbacivanja kontrolisali do sad. Koliko poteza povukli zanima me sta ce mi odgovoriti
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
merry | Date: Monday, 26-07-2010, 00:38 | Message # 18 |
Major general
| ljobomora je jedna od najlosih osobina koja covjek moze posedovati :P
Don't hate me because i'm perfect,hate me because you're not :)
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 26-07-2010, 00:41 | Message # 19 |
Major general
| ja cu ti odgovoriti kad me budes pitao , da sam ispao samo zato sto nisam bio tu , tj sam sam krivac ..tj net mi nije radio .. a nisam nikog kontrolisao niti sam zeleo to da radim zaista ..nije to moja karakteristika ..ima i drugacijih nacina kako stici do pobede Added (2010-07-25, 23:41) --------------------------------------------- naravno meery slazem se ...tj nije najgora ima i gorih ... ako si mozda to meni uputila ..ni jednog trenutka nisam ljubomoran ni na koga ..troya je vise od mene dogurao , kao sto je rekao i skidam mu kapu na to ...
|
|
| |
troya | Date: Monday, 26-07-2010, 00:41 | Message # 20 |
Colonel general
| sto bi ja tebe pitao bilo sta mi iz veca pitamo preostale... a realno ispao bi i da si dosao to ne brini xD
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |