Dvanaesti plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Sunday, 25-07-2010, 22:30 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Estoy dobrodosli na vas novi plemenski savjet Danas se ponovo gledamo malo Znate kako ide malo price pa glasanje. Glasate sutra od 17:00 do 19:00 kada cu i citati glasove. Do tada veliko vijece postavlja vama pitanja i morate na moja odgovoriti i napisati 4 recenice objasnjenja. Pa da malo caskamo Tamara ce dva puta glasati jer ima dupli glas ali za nju ne mozete glasati jer ima imunitet Pitanje za Troyu je sledece , zbog cega me napadas ? A za sve ostale da mi kazete iskreno , ko je upravu , Troya ili Ja ? Steva93 zasto se nisi pojavio ? Tamara uveliko se vracas u igru , svaka cast!!! Kako mislis doci do finala ? SavoBl , sta mislis da li si ugrozen i zasto ? Bokili lose si otvorila igru , kako zamisljas ovaj plemenski u svoju korist ? Ako neko ima tajni imunitet poslat ce uz glas da zeli iskoristiti ili ga dati nekome OBAVEZNO NA SVA PITANJA VELIKOG VIJECA ODGOVORITI , AKO NE ODGOVORITE GLAS IDE PROTIV VAS PROVJERIT CU I DOBIT CETE DODATNU KAZNU!!
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 25-07-2010, 23:38 | Message # 2 |
Colonel general
Group: Users
| Quote Pitanje za Troyu je sledece , zbog cega me napadas ? Zato sto si po 146 put pogresio, dao losa pravila i ostetio sve ostale. Imunitet je osvojila tamara a nije dala ni jedan odgovor to dosta govori o tvojim pravilima i igri. Nemam nisat licno protiv tamare samo kazem cinjenice...
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 25-07-2010, 23:48 | Message # 3 |
Major general
| Troya takva je igra ... znas onu staru odbarana je nekad najbolji napad ...ja licno mislim da sam bio bar 5 x u troyinoj situaciji a on sam mi je upucivao komentare poput : da ne znam da igram surv..., da ne znam da gubim ...da sam smesan ...znao sam da ce mu se sve vrattiti ..al veceras ne vidim zaista razlog mislim da je mika upravu 100 % , pa sta da kazem na ispitu profesore sto sam dobio najteza pitanja ubedljivo , a drug osnovna neka ...to mi tako deluje Pitanja za Savu i Troyu: Da li mislite da mozda ucestalom prepirkom sa velikim vecem , vise sebi oduzimate, i sta vam to donosi a sta oduzima ? prilicno sam iznanadjen troyinim ponasanjem , jer je on iskusan takmicar ...
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
Steva93 | Date: Sunday, 25-07-2010, 23:55 | Message # 4 |
Lieutenant colonel
| 1.Nisam u toku,ne pratim traceve i svadje izmedju gamehosta i troye...mislim bez veze totalno... 2.Nisam se pojavio,zbog jebenog vremena...i bas tad kada je igra ja ne mogu da igram...net nije hteo da mi se otvori,a ja ceo dan proveravam kad ce u igra u koliko,da vidim da odem kod nekog ili nesto,Miko nista ne pise...uglavnom si pisao dan pre...mislim totalno nepravedno i sa tvoje strane neprofesionalno ali ok...Ovog puta sam bas zeleo da zapnem,ali eto...ne da mi se nikako...ne znam sta da radim stvarno...krivo mi je... P.S-molim te otvori mi chat...i bas sam izner Added (2010-07-25, 22:55) --------------------------------------------- iznerviran zbog ovoga...
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 25-07-2010, 23:57 | Message # 5 |
Major general
| al miko pitas nekog kako misli doci do finala ???? hahahah ja bi ti odgovorio pobijem druge takmicare i eto me u finalu :DDD , koje pitanje jbt .. ni kurir ti ravan nije ;DD ona Dragana Tripic novinarka hahah Added (2010-07-25, 22:57) --------------------------------------------- pitanje za stevu : Da li mislis da si malo zalutao , i da li znas kako igra surv funkcionise u sustini ?
|
|
| |
merry | Date: Monday, 26-07-2010, 00:01 | Message # 6 |
Major general
| Pitanje za stevu: Steva dosad nisi uzeo ni jednu igru..a i nisi redovan na igrama..jel mislis je to opasnost zbog koje mozes biti izbacen???
Don't hate me because i'm perfect,hate me because you're not :)
|
|
| |
troya | Date: Monday, 26-07-2010, 00:01 | Message # 7 |
Colonel general
| Quote (Neo) Troya takva je igra ... znas onu staru odbarana je nekad najbolji napad ...ja licno mislim da sam bio bar 5 x u troyinoj situaciji a on sam mi je upucivao komentare poput : da ne znam da igram surv..., da ne znam da gubim ...da sam smesan ...znao sam da ce mu se sve vrattiti ..al veceras ne vidim zaista razlog mislim da je mika upravu 100 % , pa sta da kazem na ispitu profesore sto sam dobio najteza pitanja ubedljivo , a drug osnovna neka ...to mi tako deluje Pitanja za Savu i Troyu: Da li mislite da mozda ucestalom prepirkom sa velikim vecem , vise sebi oduzimate, i sta vam to donosi a sta oduzima ? prilicno sam iznanadjen troyinim ponasanjem , jer je on iskusan takmicar ... Svako normalan vidi da je miko pogresio u igri. To sto na neki nacin ti pokusavas da se osvetis ili sta mene ne pogadja ni malo. Svadjom sa velikim vecem??? Nisam video da sam se psovadjao sa nekim iz veca. Bar ne od kad su postali vece. Sta ce mi odneti a sta doneti ako se sa nekim psovadjam na chatu? Licno mislim da ne bi trebali nista. Ja se nadam da ce svako iz veca glasati za onog koji je najbolje odigrao. Nadmudrio nekog, izbacio konkurenciju. To je sve igra i ja ne zameram nikom ko je do sada glasao za mene. Nekim zameram druge stvari ali otom potom. Da bi igra uspela svako bi trebao gledati na ovaj nacin. Bar ja kad budem u vecu glasacu da pobedi onaj koji je najbolje odigrao, moji kriterijumi ce biti igra,igra i samo igra. Iznenadjen si mojim ponasanjem hehe vidi se da me ne znas Pitaj stare takmicare, ja sam jako energican takmicar i jako brzo planem kad je neka nepravda u pitanju. Tako da sam ja i sad ja i uvek cu biti ja. I za kraj cu iskoristiti citat Hektora princa i zastitnika Troje: "ni jedan sin Troje nece nikad priznati stranog vladara". Nadam se da je sa ovim sve dosta jasnije...
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 26-07-2010, 00:02 | Message # 8 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Steva otvoris igre za nagradu i imunitet i vidis , stoji od Cetvrtka da je igra danas
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 26-07-2010, 00:10 | Message # 9 |
Major general
| Ne !! jasno je , to je kontra diktorno skroz ...a koga pitam od starih takmicara bolje da negovorim kako su te opisali ..iskreno ... kazes da sam ja ne normalan cim tebi nije po koncu ...ne pokusavam da se osvetim ..nisam osvetoljubiv zaista nikad bio ..samo postavim pitanje a ti me karakterises ... A to ko je igrao najbolje ...mislis da bi tako mozda pridobio neki glas ? a nisi video da si se posvadjao sa nekim iz veca ...ti izvredjas neke i mislis da si najpametniji ...doslovce mislim da si smesan takmicar ...tvrdoglav, samohvalisavac ,planes samo kad tebi ne odgovara nesto ? ispravi me ako sam neku karakteristiku pogresno rekao ?? A kad neko dugi ispravlja pravdu ti ih nazivas smesnim i kaze da ne znaju da igraju ??? zaista sta reci na ovakve konstatacije :)) sem smesno :)))
|
|
| |
troya | Date: Monday, 26-07-2010, 00:23 | Message # 10 |
Colonel general
| Heheh ajd da ti verujem mada ko zna kog si pitao Pa nisi pogodio ni jednu karakteristiku to o samo hvalisavcu si ti izmislio iz dosade verovatno. Smesan takmicar hehe pa stigo sam duze od tebe Bunio sam se 1000x i kad je Miko krao i anju i lazu tako da ti to ne stoji... Tebi sam verovatno neki put rekao da nisi u pravu ali nisi bio 100% inace se ne bi mesao sigurno, ali ne pricamo sad o vs3. A ti ako za nekog neces glasati zato sto te nije podrzao u nekoj levoj sezoni to je vec smesno Quote (Neo) A to ko je igrao najbolje ...mislis da bi tako mozda pridobio neki glas ? Kako drugacije pridobiti neciji glas iz veca osim dobrom igrom i taktikom??? Onaj ko kaze da nije napravio nikakav dil odma mogu da kazemd a laze. A ako zaista igrom slucaja postoji neko takav moj glas ne bi dobio, zato sto bi u finale stigo iskljucivo srecom...
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |