Friday, 10-01-2025, 03:15Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

FINALNI PLEMENSKI SAVJET - Page 4 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
FINALNI PLEMENSKI SAVJET
NemanjaDate: Friday, 30-07-2010, 23:35 | Message # 31
Generalissimo
Group: Users
Awards: 4
Status: Offline
imao sam dil sa troyom,kako on kaze od 4.dana, a ja znam da je jos ranije...i to za finale,a necu sad o tome....a sa tamarom sam imao dil 2dana pre ujedinjenja,i posle su se priključili sulja,bojana i steva(iako je pričao da je neutralan)...

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

troyaDate: Friday, 30-07-2010, 23:37 | Message # 32
Colonel general
Awards: 22
dil 1 ja tamara,merry da izbacimo nemanju koji se zna sa markom i neom
dil2 nemanja obecava da nije sa njima i pravimo dil estoya nas petoro(merry,pleva,nemanja,tamara i ja)
to je to sto se tice dilova za finale...

naravno ja i merry smo imali dil unutar estoya da nikad ne glasamo jedan za drugog, sto naravno nikad ne bi ni uradio, pre bi glasao za sebe nego za nju, zato sto nju jedinu od svih 18 mogu zvati prijateljem, isto kao i lazu u VS2...

Nisam zadovoljna ^_^

TamaraDate: Friday, 30-07-2010, 23:38 | Message # 33
Pobednica VS 4
Awards: 1
da,steva se povukao i nismo znali na kojoj je strani,nikad se nije slagao sa tim kako da se glasa biggrin

Added (2010-07-30, 22:38)
---------------------------------------------
troya,opet lazes.
Ti si meni rekao da je nemanja U DILU sa markom i neom,a ne DA SE ZNA. velika razlika. ne velika,OGROMNA! tad si nas odvracao od nemanje na sve nacine,ocigledno ti je bio konkurencija

O:)

NemanjaDate: Friday, 30-07-2010, 23:38 | Message # 34
Generalissimo
мери,па да! имали сте ти,троја,тамара и плева да избаците мене,а ја сам мислио да имамо дил сви ми,нас 5из естоја...

а троја вас је убеђивао да сам у дилу са марком и неом,јел да? што није било тачно,питај њих двоје,ја сам им био рекао,да смо у другим племенима и да је тај дил неостварив...

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

Message edited by Nemanja - Friday, 30-07-2010, 23:40

troyaDate: Friday, 30-07-2010, 23:38 | Message # 35
Colonel general
Quote (merry)
sta vise mi nevjerujes ??? :P heart

hehe verujem ti biggrin nego pricam u proslom vremenu hehe :*

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Friday, 30-07-2010, 23:40 | Message # 36
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Steva nije imao dil ni sa kim , lagao je obe strane a glasao kako mu odgovara , znaci manipulirao i lagao da bi zavrsio 3 , e zato me on odusevio , ni za koga ga nije briga , glasao kako njemu odgovara i to je to!

NemanjaDate: Friday, 30-07-2010, 23:41 | Message # 37
Generalissimo
мико,ти не знаш боље од нас,и немој тако са сигурношћу да тврдиш то...

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

TamaraDate: Friday, 30-07-2010, 23:42 | Message # 38
Pobednica VS 4
Awards: 1
miko nisam bas sigurna...:D on samo nije hteo da glasa za savu(ja mislim),a troya je hteo sa mnom u finale kad je video da su on i savo ostali u manjini,i tad je bio u stanju da izbaci i savu koji ga je provukao 3 plemenska,samo da bi dosao u finale..

O:)

GameHost33Date: Friday, 30-07-2010, 23:42 | Message # 39
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Ja znam jer sam sa Stevom pricao dok je bio u Perdido i imao je slicnu taktiku i ja sam ga licno pitao nevezano za survivor zasto glasas malo ovako malo onako i onda smo popricali i rekao mi je sve

troyaDate: Friday, 30-07-2010, 23:43 | Message # 40
Colonel general
Quote (Tamara)
Ti si meni rekao da je nemanja U DILU sa markom i neom,a ne DA SE ZNA. velika razlika. ne velika,OGROMNA! tad si nas odvracao od nemanje na sve nacine,ocigledno ti je bio konkurencija

bio je u kontaktu sa njima svo vreme, tako da...

nije bio u dilu sa markom, zasto onda marko nije izvadio tajni? :D

Quote (Nemanja)
мери,па да! имали сте ти,троја,тамара и плева да избаците мене,а ја сам мислио да имамо дил сви ми,нас 5из естоја...

а троја вац је убеђивао да сам у дилу са марком и неом,јел да? што није било тачно,питај њих двоје,ја сам им био рекао,да смо у другим племенима и да је тај дил неостварив...

pleva ne biggrin nije ni bio aktivan kad smo pricali o tvom izbacivanju.

ti i neo ste zajedno odustali u vs 3, igrali zajedno, isto tako sa markom, bili ste u stalnom kontaktu. Trebao sam se nadati da ces pre glasati za njih nego za nas hehe Pa nisam toliki optimista hehe

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |