FINALNI PLEMENSKI SAVJET
|
|
Nemanja | Date: Friday, 30-07-2010, 23:44 | Message # 41 |
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
| троја,а зашто си 4.дана направио дил самном за финале,а дан пре тога си мене хтео да избациш??
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Tamara | Date: Friday, 30-07-2010, 23:45 | Message # 42 |
Pobednica VS 4
| prvo je rekao ajde sa mnom i savom,pa sam ja rekla necu ja da idem tako pa da budem treca,onda je troya rekao ako budes verna i sve me slusas,biracu tebe a ne savu... nisam htela ovo,ali mislim da savo zasluzuje da zna sa kim je bio u dilu... troya ovo mozes da porices koliko god hoces,ali oboje tacno znamo da je ovako bilo i da se sad ne moze ispraviti to sto si hteo da uradis savi,da ga napravis budalom,a on to nije nikako... Added (2010-07-30, 22:45) --------------------------------------------- marko je meni rekao da nisu bili u dilu,a nije izvadio tajni jer je tad bio najaktivniji u tom plemenu i dosta doprinosio u igrama,pa je mislio da ce ostati... da troya,tako je bilo...
O:)
|
|
| |
Nemanja | Date: Friday, 30-07-2010, 23:45 | Message # 43 |
Generalissimo
| Quote (troya) nije bio u dilu sa markom, zasto onda marko nije izvadio tajni? :D троја глуп си,па да сам био у дилу са марком, ја бих му рекао да се гласа за њега и он би искористио! реално...
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Tamara | Date: Friday, 30-07-2010, 23:51 | Message # 44 |
Pobednica VS 4
| troya pokusava da smisli nove lazi da se odbrani od ovih istinitih optuzbi za savu i ostalo...
|
|
| |
troya | Date: Friday, 30-07-2010, 23:51 | Message # 45 |
Colonel general
| Quote (Nemanja) троја,а зашто си 4.дана направио дил самном за финале,а дан пре тога си мене хтео да избациш?? Mozda si me ubedio da si sa nama, a mozda sam i napravio fol dil da bi te drzao uz mene... Quote (Tamara) prvo je rekao ajde sa mnom i savom,pa sam ja rekla necu ja da idem tako pa da budem treca,onda je troya rekao ako budes verna i sve me slusas,biracu tebe a ne savu... nisam htela ovo,ali mislim da savo zasluzuje da zna sa kim je bio u dilu... troya ovo mozes da porices koliko god hoces,ali oboje tacno znamo da je ovako bilo i da se sad ne moze ispraviti to sto si hteo da uradis savi,da ga napravis budalom,a on to nije nikako... Added (2010-07-30, 22:45) --------------------------------------------- marko je meni rekao da nisu bili u dilu,a nije izvadio tajni jer je tad bio najaktivniji u tom plemenu i dosta doprinosio u igrama,pa je mislio da ce ostati... da troya,tako je bilo... ja i savo smo pricali o tome da cu ti ponuditi nesto, i onako nisam imao sta da izgubim, sta mislis posle svega, u top3 kog bi ispalio tebe ili savu? onda je marko jako naivan... Quote (Nemanja) троја глуп си,па да сам био у дилу са марком, ја бих му рекао да се гласа за њега и он би искористио! реално... mi smo tebe planirali da izbacimo prva 3 dana, to sa markom je bio 15 dan
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Nemanja | Date: Friday, 30-07-2010, 23:51 | Message # 46 |
Generalissimo
| ае,троја,брже размишљај....
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Tamara | Date: Friday, 30-07-2010, 23:54 | Message # 47 |
Pobednica VS 4
| troya ... nuditi nesto,i nuditi 3 dil posle odbijena 2 nije isto... znamo svi sta si radio savi iza ledja,tako da...
|
|
| |
troya | Date: Friday, 30-07-2010, 23:56 | Message # 48 |
Colonel general
| jedino sto Savo nije znao je da je postojao dil Estoya i da je planirano da se drzimo zajedno do kraja...
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Nemanja | Date: Friday, 30-07-2010, 23:56 | Message # 49 |
Generalissimo
| ок,у прва 3 дана,а зашто баш мене?! нисам био ја једини у племену....
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Tamara | Date: Friday, 30-07-2010, 23:57 | Message # 50 |
Pobednica VS 4
| da,da,savo nije znao da je kod tebe upao kao rezervna varijanta i da bi ga izbacio da je bilo potrebno... jedino to,kao da je to nesto....
|
|
| |