Thursday, 09-01-2025, 18:02Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Virtual Survivor 2:Cyprus - Iza scene neprikazano - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Virtual Survivor 2:Cyprus - Iza scene neprikazano
lazalaza93Date: Tuesday, 11-05-2010, 21:32 | Message # 11
Colonel general
Group: Users
Awards: 6
Status: Offline
Ok, kako kazes, gotova prica, da ne bude svadje opet biggrin

Ja imam misljenje i to je to wink

SacDate: Tuesday, 11-05-2010, 21:32 | Message # 12
Colonel general
Awards: 13
Lazo ako si ti bilo sta naucio,ja sam onda kraljica skotske... cool

lazalaza93Date: Tuesday, 11-05-2010, 21:33 | Message # 13
Colonel general
Awards: 6
Pa nesto zenskog roda jesi, ali kraljica definitivno ne wink

tiksiDate: Tuesday, 11-05-2010, 21:33 | Message # 14
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Quote (lazalaza93)
Ja imam misljenje i to je to wink

Kakvo god da je tvoje misljenje gresis ako sagledas to i sledece glasanje racionalno.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

GameHost33Date: Tuesday, 11-05-2010, 21:37 | Message # 15
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
4. IGRA ZA NAGRADE , TAJNI IMUNITET JE BIO GLAVNA NAGRADA , I NA KRAJU HATA SA VELIKOM RAZLIKOM POBIJEDJUJE I OSVAJA NAGRADU.KELOWAC JE NASAO TAJNI IMUNITET .

U IGRI ZA IMUNITET , JA SAM DAO 10 PODATAKA , 5 TACNIH , 5 LAZNIH , NAKON 2 SATA TRAZENJA , TROAN UZIMA IMUNITET , I PONOVO SALJE PLEME HATA NA PLEMENSKI SAVJET.

PLEMENSKI SAVJET HATA

MICILI : DANILO_DUDE - Nominujem Danila ( MICILI JE DOBILA UPOZORENJE )
KELOWAC : CESAR - Cesar
Zato sto je neaktivan.Danilo je isto ugrozen ali glasao sam za cesara zato sto je neaktivan.A Danilo je bio bar prva 2 dana.
OGI : DANILO_DUDE - Ja glasam za Danila.Jeste da je moj drug,ali stvarno vise je dosta.Nije ni prepisao odgovore ni ucestvovao u igrama.Nije mu jedno par dana radio net...razumem to ali moj glas ide njemu
VELJAS : CESAR - Izbacujem Cezara...zato sto se nije pojavio ni na jednoj igri do sada osim one jedne sto je samo napiso rezultat...nema dovoljni postova...i zadnja recenica ne treba nam ionako ne igra...
TIKSI : DANILO_DUDE - Glasam da igru napusti Danilo- Dude Nije ucestvovao u igrama. Nije dao nikakav doprinos. Vidim Cesar se pojavio, nadam se da ce proigrati.
DANILO_DUDE – NIJE GLASAO PA JE GLAS ISAO NJEMU
CESAR – NIJE GLASAO PA JE GLAS ISAO NJEMU

DANILO_DUDE : CESAR – 4:3

DANILO_DUDE JE CETVRTI NAPUSTIO IGRU.

GameHost33Date: Tuesday, 11-05-2010, 21:50 | Message # 16
Generalissimo
SVI SE MOGU PRIJAVITI ZA TRECU SEZONU RADI ZABAVE

troyaDate: Tuesday, 11-05-2010, 22:39 | Message # 17
Colonel general
Awards: 22
miko daj jos, sta cekas biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

tiksiDate: Tuesday, 11-05-2010, 23:15 | Message # 18
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Da Miko pozuri malo biggrin biggrin biggrin

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

GameHost33Date: Tuesday, 11-05-2010, 23:34 | Message # 19
Generalissimo
5. MILIJUNAS JE BILA IGRA , 15 PITANJA
HATA JE POBIJEDILA I OSVOJILA NAGRADU.
OGI NALAZI TAJNI IMUNITET.
OGI DOBROVOLJNO DAJE TAJNI IMUNITET VELJASU.
TAKO DA SU TRI CLANA HATE IMALI IMUNITET.
IGRA ZA IMUNITET JE BILA VAZNA I PONOVO AMERICKI SURVIVOR I PONOVO ZA DLAKU TROAN POBIJEDJUJE , HATA JE MORALA TRECI PUT ZA REDOM NA PLEMENSKI SAVJET.

PLEMENSKI SAVJET : HATA

KELOWAC : CESAR - Cesar
Glasam za njega jer je neaktivan ne ucestvuje ni u jednoj igri samo dodje da prepise resenje ako to moze.Nama trebaju samo aktivni takmicari a oni sto nisu aktivni netrebaju nam.I rekao je da mu neradi net pa onda da ga resimo muka da se nemuci da ga pravi
MICILI : CESAR - Nominujem Cezara. Prvo zato sto je neaktivan, jos od pocetka nije dolazio na igrama, nemam neko misljenje o njemu jer ga i ne poznajem dok sam se s ostalima kolko-tolko zdruzila, jedini razlog zato sto je neaktivan to je to.
TIKSI : CESAR - Glasam da pleme napusti Cesar. Razlozi isti kao i do sad za takmicara za koje sam glasala. Covek se ne pojavljuje na igrama. Drugo, nikada sa njim nisam komunicirala, ni ne znam ko je to....Zelim da pleme udje u ujedinjenje u najjacem sastavu.
OGI : CESAR - Ja glasam za Cesara.Glasam za njega zato sto nije dolazio na sve dosadasnje igre.Sto se uopste prijavljivao.Ako nije imao vremena.Jednostavno nemam sta da opisujem detaljno,znas i sam Surv da nije bio na igrama
VRLJAS : CESAR - Glasam za Cezara jer se jos nije pojavio na igrama gde i ja...ima najmanje postova...ne pomaze u igrama...
CESAR – NIJE GLASAO PA JE GLAS ISAO NJEMU

CESAR : - 6 : 0

CESAR JE PETI NAPUSTIO IGRU

6. NOVA IGRA ZA NAGRADU JE NOSILA NOVI TAJNI IMUNITET, KOJI JE SVIMA BIO JAKO VAZAN. TROAN JE OSVOJIO NAGRADU I OSIGURAO NOVI TAJNI IMUNITET.
IMUNITET JE NASLA BIBA91 , ALI GA JE U UJEDINJENJU DOBROVOLJNO DALA TROYI.
IGRA ZA IMUNITET JE BILA ISTA KAO ZA NAGRADU , GRAD GLEDAN IZ SATELITA , KORENOVSK U RUSIJI RIJESENJE DONOSI PLEMENSKI IMUNITET HATI I SALJE TROAN NA PLEMENSKI.ALI KAO STIMULANS ZA IGRU , TAJNI IMUNITET JE BIO PORED PLEMENSKOG IMUNITETA , HATA JE IMALA SANSU DA GA NADJE , KELOWAC GA NALAZI I DAJE TIKSI , TAKO DA SU 4 CLANA HATE IMALA TAJNI IMUNITET

PLEMENSKI SAVJET

BIBA91 – GLASALA , ALI NIJE STAVILA DOVOLJNO OBJASNJENJA PA JE GLAS ISAO NJOJ
SAC : WOLF_NBGD_93 - Glasam za Wolfa.Zato sto se ne pojavljuje u igrama.A kad se pojavi sabotira.Polako ispadaju svi klonovi.
TROYA : WOLF_NBGD_93 - Glasam za Wolf_nbgd93 Poruka: Pa sta da ti kazem druze. Da si hteo da igras i da ucestvujes verovatno bi dolazio cesce. Ovako ti mogu samo reci da nije nista licno ali moram. Zato sto nam nisi bas pouzdan u ujedinjenju. Pozz
WOLF_NBGD_93 : TOMISLAVA - Glasam za Tomislavu...nema je...a i ako ne bih za nju morao bih za sebe!, ipak se pokazala kao najslabija pored mene,zao mi je sto se nisam pojavljivao.
LAZALAZA93 : WOLF_NBGD_93 - Moj glas ide Wolfu, jer je, pored Tomislave, najslabiji takmicar i najneaktivniji. Razmisljao sam za kog da glasam, ali ipak sam se odlucio za Wolfa. Cini mi se da od njega imamo "vise stete nego koristi"
TOMISLAVA – NIJE GLASALA PA JE GLAS ISAO NJOJ

WOLF_NBGD_93 : TOMISLAVA : BIBA91 – 3:2:1

ALI ZBOG TOMISLAVINOG NEPOJAVLJIVANJA 12 DANA , NISAM MOGAO STUPITI U KONTAKT SA NJOM I MORAO SAM NJU ELIMINISATI IZ IGRE I TAKO JE 10 TAKMICARA STIGLO DO UJEDINJENJA

GameHost33Date: Tuesday, 11-05-2010, 23:38 | Message # 20
Generalissimo
7. UJEDINJENJE KONACNO CEKANO , SA DESET TAKMICARA.

IGRA PITALICA VEZANA ZA SURVIVOR SRBIJA , KO PRVI SKUPI 5 BODOVA OSVAJA NAGRADE , SAC JE POBIJEDIO I ZABRANIO KELOWCU DA UCESTVUJE U IGRI , IGRA ZA IMUNITET , TAKODJE VRLO ZANIMLJIVA NA IZDRZLJIVOST , I TIKSI OSVAJA IMUNITET , I ISLO SE NA PLEMENSKI SAVJET.TIKSI NIJE MOGLA GLASATI ZBOG NAGRADE SACA , ON JOJ JE TO ONEMOGUCIO , ALI JE IMALA IMUNITET

GLASANJE :

KELOWAC : WOLF - WOLF_NBGD_93 glasam za njega jer mislim da je najslabiji u plemenu i treba ga ukloniti.Nezelim da izbacujem najace vec najslabije da bi imao vise konkurencije za finale.Nemam vise razloga
LAZALAZA93 : WOLF - Glasam za Wolfa iz valjda poznatih razloga, najneaktivniji je pored nekih, a i hteo sam da ga izbacim na proslom glasanju... Znas vec...
SAC : WOLF - Glasam za wolfa.Od kad vukovi imaju vise od jednog zivota?Odavno ti je vreme da kupis prnje,ovog puta te nece spasiti ni kisobran od glasova.
BIBA91 : WOLF - Glasam za Wolfa. Nervira me nonšalantan odnos do soigrača. Bilo bi bolje, da se uopšte nije prijavio na VS.
OGI : WOLF - ________________________________________
Ja glasam za Wolf_nbgd.On je po celom plemenu Hata najslabiji u Troanu.I zato imamo taktiku da njega izbacimo.Ne znam koji drugi razlog da navedem ali to je to od mene.
WOLF : KELOWAC - Glasam za Kelowac
Mislim da se nije bas najbolje pokazala u poslednje vreme.Takodje mislim da ce josh neki takmicari glasati za nju....sto znaci da ce mozda ona biti ta koja ce ispasti(ako ja ne ispadnem)
VELJAS : WOLF - ________________________________________
Glasam za Wolfa zato sto smatram da treba da ispadne...zato sto usporava svaku igru,a posledice toga jesu sto se uopste ne pojavljuje u igrama...
TROYA : WOLF - Glasam za Wolf_nbgd93
Poruka: Pa sta da ti kazem druze. Da si hteo da igras i da ucestvujes verovatno bi dolazio cesce. Ovako ti mogu samo reci da nije nista licno ali moram. Zato sto nam nisi bas pouzdan u ujedinjenju. A i sad si upravo rekao da odustajes, tako da ce mi ovo lakse pasti. Pozz
MICILI : WOLF - Glasam za Wolfa. Zbog toga sto nije aktvivan tj. nije se pojavio na igrama, ne znam coveka, tako da ne bih da sudim mnogo i njemu, ali i sam je rekao da zeli da odustane, ja cu samo da mu olaksam posao, zao mi je.

WOLF_NBGD_93 : KELOWAC – 8:1

8. JAKO ZANIMLJIVA IGRA , JEDAN OD BOLJIH , SA BROJEVIMA , NA KRAJU, NAKO VISESATNE BORBE SU OSTALI TIKSI I LAZALAZA93 , ALI SRECA JE BILO NA LAZINOJ STRANI I ZARADIO JE NAGRADE , DUPLI GLAS I JOS NEKE , KAO TRAGOVI DO TAJNOG IMUNITETA , KOJEG JE I NASAO.
IGRA ZA IMUNITET JE BILA IZ VISE DIJELOVA , ALI U FINALU OSTAJU KELOWAC I TROYA , ALI TROYA OSVAJA IMUNITET.

NA PLEMENSKOM SAVJETU LAZALAZA93 I BIBA91 SU ISKORISTILI TAJNI IMUNITET DOK JE KELOWAC POKLONIO TIKSI IMUNITET ZA VRIJEME PLEMENSKOG JOJ JE GURNUO POD SUKNJU DA NIKO NE VIDI JER JE VEC GLASAO PA GA NIJE MOGAO ISKORISTITI A BOJAO SE DA CE ISPASTI TAKO DA JE TIKSI DOBILA I DRUGI TAJNI IMUNITET
GLASANJE

VELJAS : MICILI - Glasam za Micili...zato sto nas je izdala...i zato stooooo nema pojma a igra VS... ee izvini zaboravio sam 4 recenice...one 2...i jos 2 da dodam...zato sto ne igra u VS tako cesto...vecinom nije tu...zato sto me nervira 4. recenica
TROYA : KELOWAC - Moj glas ide Kelowcu
Zasto: Ima dovoljno razloga. Reci cu i da si konkurencija u igrama. Ti si jedan od onih koji su da kazem suprotan tim. Mada posle onog od sinoc sve ovo pada u vodu. Moj glas ide tebi zato sto si bezobrazan. I nemas postovanja prema starijim osobama.
BIBA91 : KELOWAC - Koristim tajni
Glasam za Kelowca jer mi deluje kao razmaženo dete. Možda i grešim ali treba mu dati na znanje, da ovako ponašanje nije primerno. Pa i to moram naglasiti, da nije slab igrač. Ali u ovakvim igrama pa makar je virtualno, se je treba ponašati poštljivo.
MICILI : KELOWAC - Nominujem Kelowac, pa mali ima dugacak jezik, i ponekad mi to ide na ziwce, na ostalo nemam zamerke.
KELOWAC : MICILI - Micili
Nije aktivna na forumu.Izdala je nase pleme sad cemo da joj se osvetimo .I najugrozenija je od svih
TIKSI : MICILI - Glasam da igru napusti Micili
Nije bila aktivna sve do ujedinjenja. Drugi su radili za nju posao, cutala je. Sada u ujedinjenju odjednom igra i to sa ljudima iz suprotnog plemena. Mislim da je to losa taktika za ovako ranu fazu igre. Mnoge iz mog bivseg plemena je zaboleo njen potez. Pripisacu to tome, da ne zna o cemu se radi u ovoj igri i kako se ona igra....mogla je svoju poziciju mnogo bolje da iskoristi, kad smo joj vec za to dali sansu....
OGI : MICILI - Ja glasam za Micili.Glasam za nju prvenstveno zato sto nas je izdala.Nije se u Hati pojavljivala na igrama i samo zato je izglasavam.Stvarno je bezobrazna nije htela da se pojavi u nijednoj igri.Sram je bilo
LAZALAZA93 : VELJAS – KELOWAC - ________________________________________
Prvi glas ide Kelowcu, zato sto ima predugacak jezik i nervira me ! Meni kao prvo niko nece reci da sam glup. Narocito ne jedno derishte ! Drugog razloga nemam...
Drugi glas ide Veljasu. Razlog je to sto nisam bas stekao najbolji utisak o njemu. I sto ga nema dovoljno ovde. To je to
Koristim tajni imunitet !!!!!!!!!
SAC : OGI - glasam za ogija.izvinjavam se sto nisam dao odgovore.omam probleme sa netom.pisem od druga koji ima ogranicen net.

MICILI : KELOWAC : OGI : VELJAS – 4:4:1:1

DESILO SE PONAVLJANJE IZMEDJU MICILI I KELOWAC

LAZALAZA93 : KELOWAC - Dakle, glasam za Kelowca. Nemam nikakvu dopunu, decko me zestooooooooko nervira ! Sve iz prethodne poruke vazi i sad.... E DAJ NE PRETERUJ SA GLUPIM RECENICAMA ! STA DA PISEM ZA GLUPO DERISTE !
Rec. 1: Glasam za Kelowca i u ovom dodatnom glasanju.
Rec. 2: Decko me zeeeeeestooooooooooko nervira i izludjuje !
Rec. 3: Niko nece meni reci da sam "glup" !
Rec. 4: Narocito ne jedno deriste poput Kelowca !
Rec. 5: Iskreno se nadam da on napusta pleme jer me nervira !
SAC : KELOWAC - glasam za kelowca zato sto mislim da je opasan.izvinjavam se sto nisam dao odgovore.imam probleme sa netom.pisem od druga koji ima ogranicen net.jos jednom izvini.pozdrav.i ja se sad diskonektujem s neta,tako da glas po 16. put necu slati.ako ti je do toga da ispadne micili,onda samo napred...
OGI : MICILI - Ja glasam za Micili.Kelowac je jako moj dobar drug.Za Micili glasam zbog toga sto nas je izdala.Nije htela dolaziti na igre i zato smo u vecini igara gubili zbog nje.Od pocetka VS mislio sam da je dobra i aktivna ali razocaro sam se.Sram je bilo.
BIBA91 : KELOWAC - Glasam ponovo za Kelowca jer mi još uvjek deluje kao razmaženo dete. Vidim da ne grešim ali treba mu dati na znanje, da ovako ponašanje nije primerno. Moram naglasiti, da nije slab igrač. Pošto sam prvi put glasala tako, sad ne menjam svoje odluke.
VELJAS : MICILI – VELJAS NIJE HTIO PISATI RECENICE PA JE STAVIO SAM KELOWAC JER SAM REKAO DA CE ICI SUPROTNO I KAKO JE STAVIO KELOWAC BEZ RIJECI , MORAO SAM PROMIJENITI
TROYA : KELOWAC - Moj glas ide Kelowcu
Zasto: Ima dovoljno razloga. Reci cu i da si konkurencija u igrama. Ti si jedan od onih koji su da kazem suprotan tim. Mada posle onog od sinoc sve ovo pada u vodu. Moj glas ide tebi zato sto si bezobrazan. I nemas postovanja prema starijim osobama. Ne znam zasto treba da dopunim jos nesto. Ali evo dopunicu. Kelowac ti si svioju sudbinu zapecatio danas u kamp temi. Trebao si izvaditi tajni. Cao naivcino
TIKSI : MICILI - Glasam da igru napusti Micili
Nije bila aktivna sve do ujedinjenja. Drugi su radili za nju posao, cutala je. Sada u ujedinjenju odjednom igra i to sa ljudima iz suprotnog plemena. Mislim da je to losa taktika za ovako ranu fazu igre. Mnoge iz mog bivseg plemena je zaboleo njen potez. Pripisacu to tome, da ne zna o cemu se radi u ovoj igri i kako se ona igra....mogla je svoju poziciju mnogo bolje da iskoristi, kad smo joj vec za to dali sansu....
Pa naravno, necu valjda za kelowca koji se trudio u ovoj igri....naspram Micili. Laka odluka.
KELOWAC : MICILI – 4:3

KELOWAC JE IMAO TAJNI IMUNITET , ALI VEC JE GLASAO I NIJE GA ISKORISTIO , I KADA JE SKONTAO DA BI MOGAO ISPASTI POKLONIO JE TIKSI TAJNI IMUNITET , I TADA JE BILO STANJE , TIKSI IMA 2 TAJNA IMUNITETA , OGI 1 , VELJAS 1 , TROYA I SAC 1

Search:

VS |