Thursday, 09-01-2025, 18:08Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Virtual Survivor 2:Cyprus - Iza scene neprikazano - Page 6 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Virtual Survivor 2:Cyprus - Iza scene neprikazano
biba91Date: Wednesday, 12-05-2010, 16:54 | Message # 51
Colonel general
Group: Users
Awards: 5
Status: Offline
Tiksi ja od nikog nisam tražila zaštitu....ti si mi sam kazala da ne brinem...jel taki ili nije?
Kad smo igrali one broje sam slala Sacu i kad pogledaš vidiš ko je pronašao večino brojeva da i Sac mi je slao mislim da dva broja....al sad to nije bitno.....bitno je to, da se ja nikad nisam prvo obratila tebi...jer nisam bila sa tobom u dilu kako se sad sve prikaziva.....Troya je znao, za broje koje sam slala.....
I još to Sac mi je rekao, da je za moje izbacivanje kriv Troya??????? Jer te iznervirao i zato si glasala za mene....ovdje ja ne vidim tvoju odanost Ogiju.....
Jedino što od moje strani do tebe nije bilo istinito je to da sam ti dala dva glasa....evo i zbog toga sam sad lažnjivac. A kao znaš ja sam ti kazala uvjek, da sam glasala za tebe, kad sam....jedini kontakt sam imala sa tobom i to nikad u vezi igre....Jel tako?

Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....

tiksiDate: Wednesday, 12-05-2010, 17:25 | Message # 52
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Biba niko ne kaze da ti lazes a kamoli da si lazljivica, to je sve igra. Ja samo mislim da si dobro odigrala i to je to, cak i to sto si mi rekla tj slagala za glasove je po meni pozitiva smile . Nas odnos u igri mi nikada nije bio jasan. Nisam znala ni da si za te kombinacije niti da si protiv njih. To je sve. Uglavnom zao mi je sto nikada nismo igrale zajedno , mislim da bi se super slagale i to je sve sto imam da kazem na tu temu smile

Troya nema potrebe vise raspravljati. Igra je odavno gotova. Ali jeste tacno je razmisljali smo da bi cak bilo dobro da ti budes taj koji ce da dobije tu igru, ali ne i sledecu.

Ogi od mene nije nikada bio prevaren. Kada je doslo do toga da sac i ja glasamo ja sam rekla da od Ogija necu odustati, cak iako to moze da dovede do moje eliminacije jer vidim da ga je u to vreme neko filovao protiv mene. Uostalom to pise i u mom glasu.

Nema potrebe da vise o bilo cemu raspravljamo i ja se ovde povlacim posto je igra gotova. Sada je vreme za neke lepse stvari smile

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

lazalaza93Date: Wednesday, 12-05-2010, 18:10 | Message # 53
Colonel general
Awards: 6
Bili su se dogovorili kako da podele glasove, 3 za Veljasa 2 za Tiksi (ako se ne varam), a da ti ulozis tajni, kako bi i u najgorem slucaju ostao u igri !

Surv, ne kazem da si ti pricao bilo sta Tiksi, nego sac.

Tiksi, mislim da ti je dojavljivao u toku igre, nemam razloga da ne verujem u to s obzirom da je bio sa tobom u dilu jos od pocetka.

tiksiDate: Wednesday, 12-05-2010, 18:29 | Message # 54
Pobednica VS 2 i VS 5
Ma ok Lazo veruj u sta god hoces, meni i onako svejedno smile . Samo sto mi skidas poteze i rizike kada sam se sama znojila.. cry smile

lazalaza93Date: Wednesday, 12-05-2010, 19:00 | Message # 55
Colonel general
Svejedno je sad :P

Igracemo jos biggrin

SacDate: Wednesday, 12-05-2010, 20:19 | Message # 56
Colonel general
Awards: 13
Lazzzo sad cu pokushati neshto da ti nacwtam.Ti si meni wekao da sam twebao da wam kazhem za tiksi i da bi to bilo kowektno.Da sam twebao da budem iskwen i swe bi bilo ok.E sad je i moje poshteno pleme odluchilo da mi ne kazhe kako ce stwawno gwasati,wec je pokushalo da me pwewawi da ispadne tiksi(jer su mislili da nema tajni),a da ja iskowistim swoj tajni.Znachi ja bi tad ostao pwaznih wuku i mogwi bi da mi wade sta zhele.I sad mi ti weci po chemu se oni wazlikuju od mene.Po tome shto sam uspeo da ih nadmudwim i odem dalje,a oni su ispali i sad mowaju mowalisanjem da se opwawdaju.Ako ti to stwawno mislish onda si jaaaaako gwuuuup dechko,a ako ne mislish tako i pritom to prihas swuda,onda si ono chime mene nazivash - licemew.

Message edited by Sac - Wednesday, 12-05-2010, 20:21

lazalaza93Date: Wednesday, 12-05-2010, 20:33 | Message # 57
Colonel general
Sad sam nasao nesto. Ivan je napisao "Sac, ti dva za ogija, mi 3 za Tixi, ok ?"
Ipak si za ovo bio u pravu...

A ti si napisao: "rizik" a kasnije si rekao da bi Micili ispala ako ovo dvoje izvade imunitete.

Onda smo ti rekli da svakako iskoristis imunitet, za svaki slucaj, a ti si napisao (ko ce uzeti taj imunitet, tj. iskoristiti ga): "ili Micili, ili ja. Ok ".

Dakle, rekao si da uzimas imunitet, ili za sebe ili ga dajes Milici, i NISI NISTA REKAO ZA TIKSI, tj. da glasamo za Ogija a ne za Tiksi (podsecam: NAMA SU ONI BILI JEDNAKI PROTIVNICI, NISI NAM REKAO NISTA O TVOJOJ VEZI SA TIKSI, NITI DA NE ZELIS DA JE IZBACIS TADA) !!!

SacDate: Wednesday, 12-05-2010, 20:38 | Message # 58
Colonel general
Awards: 13
Nisi u pravu,meni je troya rekao da ce uz moja dva glasa ogi dobiti jos jedan...

lazalaza93Date: Wednesday, 12-05-2010, 20:41 | Message # 59
Colonel general
U pravu sam, mozda ti je ovo rekao van nase konverzacije grupne, ali na onoj nije... Imam u istoriji wink

tiksiDate: Wednesday, 12-05-2010, 21:07 | Message # 60
Pobednica VS 2 i VS 5
Like za post 56. Iz njega je sve jasno smile

Search:

VS |