Virtual Survivor 2:Cyprus - Iza scene neprikazano
|
|
GameHost33 | Date: Wednesday, 12-05-2010, 12:36 | Message # 41 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Pa dobro to , ja kazem da joj ja nisam nista govorio , a to sta je Sac govorio , to je igra , nije moja stvar .
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 12-05-2010, 12:49 | Message # 42 |
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
| Quote (Survivor) Pa dobro to , ja kazem da joj ja nisam nista govorio , a to sta je Sac govorio , to je igra , nije moja stvar . ahaha Kako ste samo naivni, a sa naivnoscu i dalje nastavljate. Sta je tu cudno ako neko ume da sabira i oduzima? :D Niko mi nije odavao nista oko glasova, a vi nastavite da zivite u vasem iskrivljenom ubedjenju... Ne mogu da verujem da Laza i dalje sumnja da je bilo dojave kada je on ispao... Ogi je imao svoj imunitet i potpuno je logicno bilo da i Veljas i ja ulozimo svoje, da neko od nas ne bi ispao. Evo sledeceg primera. Kada je ispao Veljas, Biba mi je rekla da jedan glas daje meni a jedan Veljasu(za sta me je slagala jer je oba dala meni), Troya mi je rekao da nije glasao za mene(ovde sada povlacim optuzbu da je lagao za tu stvar), Sac ne bi glasao za mene, po mojim ocekivanjima. Plus minus to bi bila bar 2 glasa za Veljasa od vasih 5 . Uz nasa 2 glasa to je 4 glasa za njega sasvim dovoljno da ispadne. Sta je cudno ako neko rizikuje? pa to mi je jedino preostalo i da uradim s obzirom na losu situaciju u igri. Lako sam mogla i da ispadnem. Pa sta? Uostalom pise u svakoj mojoj PP poruci sa glasom da sam znala da postoji mogucnost da i ja ispadnem. Rizik se isplatio. Who risks wins!!! Dodala bih da mi se pored Ogijeve i Sacove igre, dopala i Bibina igra nakon nedavnih otkrica. Nesto pre Veljasove eliminacije imala sam komunikaciju i sa njom oko ove igre i da kazem neku vrstu dila. Ona je lepo balansirala izmedju obe strane, cak je glasala i da Troya ispadne, kada je on ispao. Medjutim nije isla dalje zbog Ogija i toga kakav je on igrac bio, a bio je izuzetan i ja ipak nisam mogla protiv njega. Moja procena oko toga se pokazala kao ispravna, a to je da mi Biba nije 100% lojalna (za razliku od Ogija) sto je pokazalo i ovo sada glasanje i zato je ispala. Kada je Troya ispao dogovorila sam se sa njom i Sacom da joj damo skriveni, ako neko od nas osvoji imunitet, a u igri sa siframa smo joj javljali sifre da bi pobedila . Ali vi ni za to niste znali sve dok vam evo sada nisam rekla. Kako si naivan Troya
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Wednesday, 12-05-2010, 13:01 |
|
| |
troya | Date: Wednesday, 12-05-2010, 13:03 | Message # 43 |
Colonel general
| Lazino izbacivanje smo se mi ispalili, ali sta je bilo sa Wolfom, Veljasom(ja sam ti rekao oko 18:00, plemenski trajao do 18;30,ogi je vec bio glasao, znaci vec je bio dogovor da se glasa za njega),pa micili dogovorili bi ste se i za mene ali nije bilo potrebno hehe Added (2010-05-12, 12:03) --------------------------------------------- @tiksi sto bi ste joj vi da li tajni kad sam joj ja obecao imunitet hehe a za sifre sam znao dobio sam neke sifre od nje
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 12-05-2010, 13:07 | Message # 44 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Wolf? to nije bilo cak ni rizikovanje. 100% je bilo jasno da imate sa njim probleme i da mozda ocekujete da ce taj neko preci na nasu stranu, osim toga vasi blefovi na plemenskim su bili previse ocigledni..Svi smo mi skontali da je blef u pitanju, ne samo ja... Quote (troya) Veljasom(ja sam ti rekao oko 18:00, plemenski trajao do 18;30,ogi je vec bio glasao, znaci vec je bio dogovor da se glasa za njega) Za Veljasa sam ti vec objasnila, da je to bio rizik jer mi je bila slava i nisam znala dal cu moci da igram sledecu igru za imunitet. Sa Ogijem se jesam dogovorila da idemo na njega mnogo ranije, a ja sam glasala negde pred kraj jer sam se lomila(kao sto znas i sam) dal da ulazem skriveni ili ne..i cekala Ogijevu potvrdu da je glasao za Veljasa. Da sam imala dojavu o tacnom broju glasova sigurno ne bi lomila glavu sta cu sa skrivenim imunitetom da radim... Micili? pa i to sam ti rekla. Sac mi je rekao da ce za nju da glasa(prvi put u ovoj igri sam imala dojavu), verovala sam mu i glasala sam za Micili. Valjda se covek uplasio da cemo i Ogi i ja da izvadimo skrivene i da glasamo za njega. To je to.
Message edited by tiksi - Wednesday, 12-05-2010, 13:10 |
|
| |
troya | Date: Wednesday, 12-05-2010, 13:09 | Message # 45 |
Colonel general
| jedan blef je prosao i ispao je kelowac i bas tad Sacu nije radio net i nije bio online pa ti vidi hehe
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 12-05-2010, 13:13 | Message # 46 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (troya) jedan blef je prosao i ispao je kelowac i bas tad Sacu nije radio net i nije bio online pa ti vidi hehe Kelowac je ispao svojom greskom, a izgleda da je tako i hteo. On kaze da je zaboravio da ulozi skriveni uz PP, desilo mu se i cim je poslao PP shvatio je sta je uradio. Mi se nista u okviru plemena oko tog glasanja nismo dogovarali jer niko nije bio na netu i komunikacija nam je zatajila te ga niko nije podsetio kako se ulaze skriveni imunitet... Uopste ne kontam da neko ne razume da neko moze da ima neke pretpostavke o ovoj igri i to nekoliko koraka u napred, vec sve to pripisuje nekim teskim podvalama. Stvarno naivno To cete morati da promenite u svojoj igri. Promenila sam svoje misljenje o Troyi i povlacim ono sto sam navodno rekla da je manipulator. On jeste ispirac mozga , ali nije manipulator, ne radi to sa namerom. On je samo mnogo energican i naivan , sto nastavlja da pokazuje svojim komentarima sada.
Message edited by tiksi - Wednesday, 12-05-2010, 13:23 |
|
| |
Rafaelo | Date: Wednesday, 12-05-2010, 13:13 | Message # 47 |
Major
| Ово је индивидулана игра...у којој и у колективном апескту игре преовладава индивидуа...не игра се за побједника племена...или пар људи.....игра свако за себе. Само је један побједник. И у диловима свако игра за себе. Само је разлика у том ко игра боље.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 12-05-2010, 15:00 | Message # 48 |
Major general
| Kako čitam ovo što pišete, čini mi se da je ovo bila sezona sa najviše laži i izakulisnih radnji do sada. Well done.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 12-05-2010, 15:57 | Message # 49 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (troya) @tiksi sto bi ste joj vi da li tajni kad sam joj ja obecao imunitet hehe a za sifre sam znao dobio sam neke sifre od nje e pa to je ta njena dvostruka igra i zato kazem nije lose odigrala. Ona se u tom trenutku obezbedila sa svih strana sto sam i mislila da ce se desiti te je tvoje ispadanje bilo neminovno(sem da si osvojio imunitet sto je bilo skoro nemoguce u onoj igri jer su Sac i Ogi jako dobri igraci igrica)... Biba je imala paralelan dil sa tobom, sa mnom i sa Sacom skontala sam i ja u jednom trenutku da ti ona daje sifre Medjutim ono sto ti ne kontas je da smo mi mozda i hteli da ti uzmes tu igru i njoj das imunitet te smo nastavili da saljemo sifre Zezali smo se samo tako
Message edited by tiksi - Wednesday, 12-05-2010, 16:01 |
|
| |
troya | Date: Wednesday, 12-05-2010, 16:27 | Message # 50 |
Colonel general
| mora da je to kako nisam o tome ranije razmisljao vama je bio cilj da ja uzmem tu igru hehe Sto se imuniteta tice ja sam Sacu i Bibi rekao da nemam sanse da pobedim. Igra mi nikako nije odgovarala, prvenstveno zbog trenutno slabog(#sr#nog) neta. Mika je to znao zato sto je vec jednom odlagao tu igru ali nebitno. Moj net moj problem i nista se ne zalim Tako da cenim vas trud da ja ne osvojim imunitet, ali ja sam znao da letim i rekao sam dan pre toga da mi nagrada nista nece pomoci. Jedina nada je bila da Sac nije izdajnik, i da nije u dilu sa tobom i da mi da tajni. U tom slucaju niko ne bi ispao, ali na sledecem plemenskom bi Troan bio u prednosti. Ali kao sto znate Sac je ipak bio izdajica i ja sam izleteo.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |