Prvi plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Wednesday, 22-09-2010, 22:06 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Overleve dobrodosli na prvi plemenski savjet. Rasprava u ovoj temi ce trajati od sada do sutra ( Cetvrtak ) u 18:00 , od 18:00 do 20:00 glasate , uz obrazlozenje , zasto bas ta osoba ,a ja cu u 20:30 da citam glasove Znaci ko god glasa ranije njegov glas se nece vaziti Kako sami znate , na ovom plemenskom Galf ce dati jedan glas zajednicki nekome , koji ce svi zajedno u plemenu odluciti jer su imali takvu nagradu. Oni ce biti na plemenskom ali nece moci nista komentarisati Ogi ima imunitet i za njega ne mozete glasati Pa da vam postavim neka pitanja Zbog cega ste izgubili ? Ko je u ovom plemenu ugrozen ? Da li se vide podjele u plemenima ? Da li je ovo slucajno i da li mislite da ce te se ponovo naci na plemenskom savjetu ? Da li je Ogi zasluzio licni imunitet Na pitanja morate odgovoriti , i ovde mozete o svemu pricati
|
|
| |
ogi | Date: Wednesday, 22-09-2010, 22:13 | Message # 2 |
 Colonel
Group: Users
| E Miko ja sutra posle 5 necu biti tu idem negde jel mogu ja da ti sad napisem koga cu da izglasam posto sutra necu moci?
|
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 22-09-2010, 22:14 | Message # 3 |
 Major general
| 1.Izgubili smo iskljucivo zato sto nas nije imalo dovoljno juce i to je to .. 2.Ugrozeni su svi sem ogija 3.Pa na ovo pitanje cu dati kratko obrazlozenje ..ovako kad je bila podela po sesirima ...odma od pocetka nase pleme deluje kao najslabije ..jer kad pogledate druga svi su ujednaceni nekako ...kod nas ima Rene koji je jednom trijumfovao ..a mi ostali boranija vise manje :)) , ocu reci da od podele sam video da smo najlosiji ..jer poznajem ostale igrace i znam kad se udruze da su mnogo jaki ..pogotovo na jucerasnjoj igri ..nase pleme se borilo ok i dostojno al nije bilo dovoljno zbok manjka ljudi 4. Ne znam ,u zavisnosti od igre ...znam da ce mo se boriti ..al kad uzmem u obzir sve cinjenice veoma je moguce da ce se to desiti ... 5. Ne znam zasto postavljas tako glupavo pitanje ??? Ako je covek pobedio u borbi normalno da je zasluzio imunitet ...
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
ogi | Date: Wednesday, 22-09-2010, 22:16 | Message # 4 |
 Colonel
| Zbog cega ste izgubili ?Izgubili smo zbog nedostatka jednog igraca.Jako je bilo glupo nas 4 a 200 pitanja Ko je u ovom plemenu ugrozen ?Ugrozen je po meni Renegado,ne kontam njegovu poentu u ovoj igri.Nece da kaze ime,cuo sam da se lazno predstavlja i tako to nema ni fb Da li se vide podjele u plemenima ?Da. Da li je ovo slucajno i da li mislite da ce te se ponovo naci na plemenskom savjetu ?Pa...mozda.Ne znam da li je slucajno ali stvarno 200 pitanja je glupost.Ko ce na 200 pitanja da odgovori samo mi ludaci xD (bez uvrede).Mislim da se nece ponovo dogoditi.
Message edited by ogi - Wednesday, 22-09-2010, 22:20 |
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 22-09-2010, 22:17 | Message # 5 |
 Major general
| Ako se nedesi neka promena u plemenima uskoro ...sumnajm u kvalitet ove sezone ..jer 4 plemena po 5 igraca je glupo po meni...jer od tih 5 ako nedodje 2 ...dovoljno je kao na jucerasnjoj igri da nema sta da trazite ..zbok manjka ljudi ..sasvim logicno , a da je vise ljudi druga bi se pesma pevala ..ne bi se osetio nedostatak ljudi ...tako da ja nisam veliki fan 4 plemena
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 22-09-2010, 22:20 | Message # 6 |
 Generalissimo
Group: Game Host
| Ogi glasaj
|
|
| |
renegado | Date: Wednesday, 22-09-2010, 22:47 | Message # 7 |
Pobednik VS 1
| Quote (MikoSurvivor) Zbog cega ste izgubili ? Zato što smo bili lošiji u igri. Quote (MikoSurvivor) Ko je u ovom plemenu ugrozen ? Niko nije ugrožen. Rekao sam im pre dva dana da glasaju za mene pošto si me ti ubacio u igru iako sam ti milion puta rekao da nemam na raspolaganju toliko vremena. Igru za lični imunitet znam zašto si dao ovakvu i hvala ti na tome ali žao mi je. Stvarno nemam dovoljno vremena. Quote (MikoSurvivor) Da li se vide podjele u plemenima ? Ne, to je standardna priča. Valjda će neki ljudi konačno da izađu iz svojih malih kutija i upoznaju nekoga drugog. Poenta igre je da upoznaješ ljude. Quote (MikoSurvivor) Da li je ovo slucajno i da li mislite da ce te se ponovo naci na plemenskom savjetu ? Nije ovaj poraz nimalo slučajan. A to da li će se oni ponovo naći na savetu zavisi od toga da li imaju dovoljno dobar dogovor sa drugim plemenom i ako nemaju da li će da ga naprave. Quote (MikoSurvivor) Da li je Ogi zasluzio licni imunitet? Da? Quote (ogi) Nece da kaze ime,cuo sam da se lazno predstavlja i tako to nema ni fb Odakle ova priča? Nema potrebe za demagogijom. I za kraj tebi Miko srećno u nastavku ove sezone. Ja sam hteo da je učinim malo interesantnijom oživljavanjem tihog foruma ali se to tebi nije svidelo i možda si to shvatio lično. Nema dobre sezone bez strasti, a trenutno nema nimalo strasti na ovom forumu. Ništa što sam uradio nije bilo upereno protiv tebe već je učinjeno iz zezanja i u nadi da će ljudi biti pozitivniji i spremniji na druženje. Ko se upoznao sa mnom do sada upoznao. Ko nije zna gde da me nađe. 
Message edited by renegado - Wednesday, 22-09-2010, 22:48 |
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 22-09-2010, 23:18 | Message # 8 |
 Major general
| Sta misliti o osobi koja koja nema niti ime niti prezime niti ista , tj naravno to nista ne moras reci ,,,al kad si rekao da nemas fb niti ga koristis , a u prici si naveo da koristis MSN , Ove forume za zezanje i upoznavanje ...znas sta ?? ...ja mislim Rene da si ti BOT iskreno ...mislim da igras kao Mika kod tebe pod laznim nikom ...jer nema razloga da se krije niko ovde ...a vidim pritome navodis neke kutije i izlazak ..upravo to mislim za tebe ..izadji iz kutije :))) jer sve je zezanje niko te nece silovati niti zlostavljati ...ja sam dugi niz godina na netu i nikad ne bi dozvolio sebi da se zbok 1 devojke krijem negde i da sumnajm u pojedince ..da nekazem gluposti obicne ...Rekao sam onda da mi je tvoja prica tj razlozi za nekoriscenje fb sumanuti ...Siguran sam i u tebe i u Laru da koristite fb 100 % , a pri tome si izjavio da niti jedan od tvojih prijatelja ne koristi fb ...ja imam prijatelje koji nekoriste ...al recimo da sad svi imaju ..ili bar vecina ..al da kazem da niko nekoristi ...? to je bzw .. Naravno ovo je obican forum i ne treba davati svoje podatke ali naglasavam NITI TREBA UKRASTI OD DRUGIH MIKO !!! Zaista sam se frapirao pri saznanju da si uzimao tudje slike i predstavljao se kao da si ti ...sta reci o tebi miko, da i tebe dokacim jer ste u istom kosu ..:) Znaci zakljucak je doci na forum ne predstvaljati se i igrati se ..tj preslo je to granice igre vise doslo do kompleksa nekih granica kad citate izjave pojedinaca ... Al mika je znao da trazi slike od drugih igraca cak i snimke !!!! a on svoju ukrao ??? nek me neko ispravi il su to Kompleksi ? Toliko od mene ...nisam simpatizer niti Renea niti Mike kao admina ..jer preslo je to sve granice igre odavno ...
|
|
| |
SavoBL | Date: Thursday, 23-09-2010, 00:46 | Message # 9 |
 Colonel general
| 1.Izgubili smo zato sto nas je bilo vrlo malo,u jednom trenutku sam i ja napustio posto mi je nesto hitno iskrlo al sam se vratio pa sam pomogao koliko sam mogao jos!! 2.Pa ima nekih koji su ugrozeni,necu da nabrajam al ima ih!! 3.Nevidi se podjela u pelenima jer je i nema,a neznam gde si ti Miko uspio to da uocis mi funkcjonisemo kao jedno i nema potreb da nas razdvajas i kao pleme idemo do kraja. 4.Slucajan je dobro smo uradili,malo smo negde pogresli,hvalilo nam je malo i koncentracije vise ali bice bojle drugi put. 5.Da Ogi je zasluzio imunitet,i ja mu cestitam na osvojenom imunitetu!!
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
renegado | Date: Thursday, 23-09-2010, 00:49 | Message # 10 |
Pobednik VS 1
| @Neo: Da je malo zanimljive i da imamo više vremea igrali bi smo se ad hominema ali i to treba znati. Ja jesam Miko. To se zna odavno. Samo ne vidim kakve to veze ima sa igrom kad su i Simo i Suljoša, Mikini botovi. Čim Miko ode, eto ga Suljoša i obrnuto. Ja kao Mikin bot sam neizmerno ponosan da sam najaktivniji od svih klonova.
Message edited by renegado - Thursday, 23-09-2010, 00:50 |
|
| |