Drugi plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Monday, 04-10-2010, 23:59 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Troan dobrodosli Kao prvo , vi ste prvi pred strasnim sudom , 4 vas je a neko ce morati zauvijek da napusti ovu igru. Definitivno vi i Galf ste na svakoj igri sa svim clanovima dok kod Perdida obicno nedostaje 1-2 clana Rasprava ce trajati do sutra ( Utorak ) 17:00 a glasati mozete od 17:00 do 19:55 , ja cu onda citati glasove. Ako neko ima tajni imunitet poslat ce uz glas da ga koristi ili daje ga nekome da ga neko drugi iskoristi. Da li ste trebali izgubiti ? Ko je ugrozen ? Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? Posle plemenskog ce vas ostati 3 , da li cete vas 3 biti dominantni u ostalim plemenima? Ko misli da nije zasluzio da ovako rano ispadne ? Na koga iz ovog plemena gledate kao na konkurenciju ?
|
|
| |
biba91 | Date: Tuesday, 05-10-2010, 00:09 | Message # 2 |
 Colonel general
Group: Users
| Da li ste trebali izgubiti ? Ko je ugrozen ? Sako ko nema tajni je ugrožen. Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? Za Marka znam da ga ima a za Anyu neznam. Posle plemenskog ce vas ostati 3 , da li cete vas 3 biti dominantni u ostalim plemenima? Zašto da budemo dominantni..treba se prilagoditi sredini u koju dodješ. Ko misli da nije zasluzio da ovako rano ispadne ? Svako od nas nije zaslužio, da izpadne, jako smo se trudili svi. Na koga iz ovog plemena gledate kao na konkurenciju ? Na Anyu, Marka i Troyu. Cjelo pleme mi je jako dobro ni jednom se nismo posvadžali...ni jednom nije došlo do svadže. Evo toliko od mene.
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
MarkoNG | Date: Tuesday, 05-10-2010, 00:14 | Message # 3 |
 Colonel general
| Da li ste trebali izgubiti ? Pobogu Miko pa naravno da smo trebali,kako bi sami sebi zakomplikovali situaciju Ko je ugrozen ? Lepo je receno,skoro svi su ugrozeni. Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? Ta tema nije za javnu pricu Posle plemenskog ce vas ostati 3 , da li cete vas 3 biti dominantni u ostalim plemenima? Sve ce zavisiti od sastava plemena Ko misli da nije zasluzio da ovako rano ispadne ? Niko od nas,jer su svi pokazali svoje kvalitete. Na koga iz ovog plemena gledate kao na konkurenciju ? Na sve,ljudska cud je takva 
FM 2020
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 05-10-2010, 00:18 | Message # 4 |
 Colonel general
| Quote Da li ste trebali izgubiti ? Kao i uvek imas dara za postavljanje pitanja. Nismo trebali izgubiti ali je galf uz pomoc klepotare nasao brojeve za onu prvu rundu Svi smo ugrozeni Quote Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? Da Quote Posle plemenskog ce vas ostati 3 , da li cete vas 3 biti dominantni u ostalim plemenima? Kavlitete imamo, ali ne zna se to... Quote Ko misli da nije zasluzio da ovako rano ispadne ? Niko od nas nije zasluzio d aispadne ovako rano. Quote Na koga iz ovog plemena gledate kao na konkurenciju ? Igra je takva da samo jedan moze biti pobednik i onda su automtaski svi konkurencija. Mada ih za sada ne gledam tako, mozda kad ostanemo samo mi
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Anja | Date: Tuesday, 05-10-2010, 00:22 | Message # 5 |
 Lieutenant general
| Quote (MikoSurvivor) Da li ste trebali izgubiti ? Ko je ugrozen ? Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? Posle plemenskog ce vas ostati 3 , da li cete vas 3 biti dominantni u ostalim plemenima? Ko misli da nije zasluzio da ovako rano ispadne ? Na koga iz ovog plemena gledate kao na konkurenciju ? Naravno da ne, i dali smo sve od sebe da se ne nadjemo u ovoj situaciji. Svi, bukvalno svi. Znam da ga Marko ima. Zavisi od toga sa kim cemo se naci u plemenu, nadam se da cemo imati srece. Ali male su sanse da svo troje budemo u istom plemenu. Svi to mislimo. valjda... U ujedinjenju cu ih gledati kao konkurenciju, sada ne mogu  Added (04-10-2010, 23:22) --------------------------------------------- A vi kako 'te? 
Goooo Anja :D
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 05-10-2010, 00:32 | Message # 6 |
 Generalissimo
| Znate da ga Marko ima ? Da li mislite da ce Marko koristiti HI ? U ujedinjenju kao konkurenciju Anja ? Znaci da nisi osoba od dila ?
|
|
| |
Anja | Date: Tuesday, 05-10-2010, 00:43 | Message # 7 |
 Lieutenant general
| Quote (MikoSurvivor) U ujedinjenju kao konkurenciju Anja ? Znaci da nisi osoba od dila ? Bas tako, tek u ujedinjenju. Ne znaci. Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da ce Marko koristiti HI ? Mozda
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 05-10-2010, 00:52 | Message # 8 |
 Colonel general
| Quote Znate da ga Marko ima ? Mozda Quote Da li mislite da ce Marko koristiti HI ? Vidovitost mi nije jaca strana 
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 05-10-2010, 00:54 | Message # 9 |
 Generalissimo
| Troya ti si u 2 sezoni ispao jer si usao doslovce u slijepu ulicu , da li ce tako biti i ovaj put ili u ovoj sezoni ? Ili si se ti vec osigurao Marko , kazu za tebe da imas HI , recimo da ga imas , da si u pravom Survivoru , da li bi ga koristio ? Biba kako ti na sebe gledas u cijeloj ovoj prici ? Anja , konkurencija si , kada bi bila u top 3 sa nekim od 2 osobe iz ovog plemena , koju bi osobu vodila u finale da imas imunitet ?
|
|
| |
Anja | Date: Tuesday, 05-10-2010, 01:00 | Message # 10 |
 Lieutenant general
| Quote (MikoSurvivor) Anja , konkurencija si , kada bi bila u top 3 sa nekim od 2 osobe iz ovog plemena , koju bi osobu vodila u finale da imas imunitet ? cas kazes da sam konkurencija, cas da ne znam da igram survivor, cas me stavljas u treci sesir, cas kazes da sam osrednji igrac... Zavisi, morala bih prvo da im postavim neka blic pitanja
|
|
| |