Tuesday, 17-06-2025, 21:35Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Dvanaesti plemenski savjet - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Dvanaesti plemenski savjet
biba91Date: Monday, 08-11-2010, 01:25 | Message # 11
Colonel general
Group: Users
Awards: 5
Status: Offline
Sac....
Ovako ču napisati, ala vera svim koji su se uopšte prijavili za ovaj VS. Neki igrači nisu dolazili na igre a tisti koji jesmo dali smo sve od sebe...A kako i zašto je ko izpalo ovisi od sreče. Zato dajem svim koji su i još igraju čistu 10

Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....

MarkoNGDate: Monday, 08-11-2010, 02:02 | Message # 12
Colonel general
Awards: 8
@sac , nemoj da si na kraj srca,malo nam je sto moramo da se slihtamo Miki,i da ga ne vredjamo biggrin
Joj malo mi je falilo tokom igre da mu kazem sto sta lol

FM 2020

lazalaza93Date: Monday, 08-11-2010, 02:12 | Message # 13
Colonel general
Awards: 6
Pozdrav svim mucenicima smile

Ovako: prvo pitanje ce liciti na troyino - da li bi ste zeleli klasican VS na mom sajtu (ako znate da ga uopste imam xD) ili nesto drugacije?

Da li (iskreno) ocekujete moj glas?

Da, nekoliko recenica o meni - kakav sam takmicar, kakva osoba i sta je karakteristicno za mene.

smile

Added (08-11-2010, 01:12)
---------------------------------------------
Pitanje za urketa: zasto si poklonio imunitet? zar se ne osecas ugrozeno?

biba91Date: Monday, 08-11-2010, 08:41 | Message # 14
Colonel general
Awards: 5
Odgovori Lazi
Ovako: prvo pitanje ce liciti na troyino - da li bi ste zeleli klasican VS na mom sajtu (ako znate da ga uopste imam xD) ili nesto drugacije?
Sve što je normalno uredu je.....
Glas če dobiti onaj koji če doči u finale.

Da, nekoliko recenica o meni - kakav sam takmicar, kakva osoba i sta je karakteristicno za mene.
Več sam nekoliko puta sam rekla, da si veoma jak takmičar i ti nemaš dlaku na jeziku. Tvoja odlika je resnost do igre

Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....

GameHost33Date: Monday, 08-11-2010, 09:24 | Message # 15
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Kao prvo Urke svoj imunitet ne mozes dati Ethanu , valjda ste naucili iz prethodnih sezona da je kod mene pravilo da se licni ne moze davati nikome i nikada

tiksiDate: Monday, 08-11-2010, 10:23 | Message # 16
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Dobro jutro ljudi!

Troya

Pitanje za sve: Hocete li se prijaviti za moju sezonu kada budu pocele prijave xD?
Zavisi. Mislim da necu jer sam se malo zasitila VS-ova. Mada ako budes uporan ko Miko, nikad se ne zna. Zavisi koji ce termin biti, dal cu se do tada uzeleti i imati vremena. U svakom slucaju cu da pratim taj VS.

Sac
Napisite nesto o svakom clanu VV(da vidimo jos malo slihtanja i ulizivanja - sick)

Alexandra nisam imala priliku da posebno dobro upoznam. Mislim da je prijatna osoba blage naravi koja je dobar prijatelj ako vam za to da sansu. Osim toga Makedonac je, a poznato je sta ja mislim o makedoncima! Sto se tice same igre, mislim da je dobar igrac, ali mislim da je mana kod njega sto se lako predaje, tj. sto se predaje u momentima kada je najvaznije da se bori. Odatle zakljucujem da kod njega emocije igraju veliku ulogu u igri, sto ne vidim licno ni kao nedostatak ni kao snagu u igri.

LazaLaza93 je osoba sa crvstim stavovima i takodje dobar u igrama. Ima dosta smisla za ovaj tip igara koji mi igramo I mislim da bi kod njega VS bio stvarno uspesan, bar u delu igara. Znaci potencijalno dobar host. U igrama mu je nedostatak sto je pasivan u delu strategije, ususka se u dil i ne misli na svoj licni interes. A posto je obicno jedan od najjacih clanova tog dila, kada se dil osipa on medju prvima leti u dilu. Jos jedna od osoba koja je dosta emotivna.

Troya je osoba koja je dobar prijatelj. Zivi i igra za dobrobit osoba koje voli. Kao sto sam rekla vec veoma harizmatican takmicar. Nekad je previse energican u igrama I u ostvarenju svojih ciljeva I mislim da je to I razlog zasto kasnije ispadne. Kao sto je jednom sam rekao, ne ispada zbog svoje igre I svojih emocija vec zbog emocija drugih.

Sac je takodje jedan od igraca koji je veoma takmicarski raspolozen. Neprikosnoven u igrama, kada mu se igra, dobar strateg i dobar prijatelj. Jedna od najkompletnijih licnosti igraca u ovim igrama koja dobro razume koncept survivora. U delu odnosa sa ljudima ume da bude pasivan i imam osecaj da im ne pridje nikada dovoljno blizu jer to ne zeli, naravno ima izuzetaka gde ako mu pridjete daje celog sebe.

Merry je fina devojka, ponekad duhovita, uvek raspolozena. Medjutim njen stepen zainteresovanosti za VS je manji nego kod drugih koji ovo igraju. Osim toga, ona sve radi emocijama.

Laza

Ja sam uvek za nesto drugacije, ali da je nalik survivoru, znaci da je drustvena igra u pitanju.

Iskreno ne ocekujem tvoj glas. Zasto ne znam. Mozda jer nismo bili dovoljno bliski zadnjih par sezona. Sto rece Biba glasove ce dobiti oni koji budu u finalu.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Monday, 08-11-2010, 10:28

merryDate: Monday, 08-11-2010, 12:13 | Message # 17
Major general
Awards: 7
Quote (tiksi)
Merry je fina devojka, ponekad duhovita, uvek raspolozena. Medjutim njen stepen zainteresovanosti za VS je manji nego kod drugih koji ovo igraju. Osim toga, ona sve radi emocijama.

hvala tiksic .. heart .. bas si me lepo i tacno opisala smile

Don't hate me because i'm perfect,hate me because you're not :)

Message edited by merry - Monday, 08-11-2010, 12:16

urkeDate: Monday, 08-11-2010, 14:51 | Message # 18
Colonel general
Sac
Napisite nesto o svakom clanu VV(da vidimo jos malo slihtanja i ulizivanja - sick)

Svi su OK

Laza

Klasican VS

Ne, nismo se uopste upoznali

Ne znam. Ne poznajem te. Samo sam vidio da si dobar u igrama.

Pitanje za urketa: zasto si poklonio imunitet? zar se ne osecas ugrozeno?

Vratio mi ga je Miko

Message edited by urke - Monday, 08-11-2010, 14:56

urkeDate: Monday, 08-11-2010, 14:52 | Message # 19
Colonel general
MIKO, JA NISAM UCESTVOVAO U PRETHODNIM SEZONAMA.

troyaDate: Monday, 08-11-2010, 14:57 | Message # 20
Colonel general
Awards: 22
Quote (urke)
MIKO, JA NISAM UCESTVOVAO U PRETHODNIM SEZONAMA.

zaboravio si da dodas "kao prvo" tongue

I glasajte ljudi, brze brze biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |