|
Dvanaesti plemenski savjet
|
|
| GameHost33 | Date: Monday, 08-11-2010, 00:27 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Dobrodosli Rasprava traje do sutra ( Ponedeljak ) u 17:00 , glasanje od 17:00 do 21:00 sutra Urke ima imunitet i za njega ne mozete glasati Ako neko ima tajni imunitet ili zeli nekome da ga dadne reci ce na pp Veliko Vece mora da postavi pitanje nocas do 02:00 ako zele da na njega bude odgovoreno , mozete vise pitanja postavljati Ja nemam pitanja , mozete krenuti
|
| |
|
|
| troya | Date: Monday, 08-11-2010, 00:29 | Message # 2 |
 Colonel general
Group: Users
| Pozz svima malo vas ima Pitanje za sve: Hocete li se prijaviti za moju sezonu kada budu pocele prijave xD Pitanje za sve: Napisite nesto o meni u par recenica Tolko od mene, veceras imate srece 
Nisam zadovoljna ^_^
|
| |
|
|
| urke | Date: Monday, 08-11-2010, 00:29 | Message # 3 |
 Colonel general
| Miko, ja svoj IMUNITET poklanjam Ethanu
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Monday, 08-11-2010, 00:32 | Message # 4 |
 Major general
| Troya: Možda, ako budem imao vremena. Dobar si dečko, odan si i uvek držiš svoju reč. Emotivan si i ne voliš školu ( ). Savez koji sklopiš čuvaš do kraja. Urke, hvala. 
Outwit - Outplay - Outlast
|
| |
|
|
| urke | Date: Monday, 08-11-2010, 00:33 | Message # 5 |
 Colonel general
| Quote (troya) Pitanje za sve: Hocete li se prijaviti za moju sezonu kada budu pocele prijave xD Pitanje za sve: Napisite nesto o meni u par recenica Tolko od mene, veceras imate srece Prijavio sam se Sto obecas, to ispunis. Duhovit si...
|
| |
|
|
| MarkoNG | Date: Monday, 08-11-2010, 00:36 | Message # 6 |
 Colonel general
| Quote (troya) Pitanje za sve: Hocete li se prijaviti za moju sezonu kada budu pocele prijave xD Ne 100%,jer mi je,bar za neko vreme,dosta ovoga. Zelim malo da se opustim od svega. Mozda navratim da podjebavam. Quote (troya) Pitanje za sve: Napisite nesto o meni u par recenica Dosada od coveka koja bi trebala da glasa za mene ako udjem u finale 
You're either perfect.. or you're not me!
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Monday, 08-11-2010, 00:36 | Message # 7 |
 Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (EthanMorasca) Troya: Možda, ako budem imao vremena. Dobar si dečko, odan si i uvek držiš svoju reč. Emotivan si i ne voliš školu ( ). Savez koji sklopiš čuvaš do kraja. Da dodam posvecen veoma survivoru i duhovit.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
| |
|
|
| troya | Date: Monday, 08-11-2010, 00:38 | Message # 8 |
 Colonel general
| @tiksi moja sezona? @ethan skola zavrsena odavno, tako da nemam osecanja prema njoj @urke pitao bi te zasto ethanu imunitet ali me ne zanima @marko ko zna I glasajte ljudi pa da se razilazimo... tj. pozurite dok sac ne dodje sa pitanjima hehe 
Nisam zadovoljna ^_^
|
| |
|
|
| biba91 | Date: Monday, 08-11-2010, 00:42 | Message # 9 |
 Colonel general
| Pitanje za sve: Hocete li se prijaviti za moju sezonu kada budu pocele prijave xD Ako me povabiš...rado.... Pitanje za sve: Napisite nesto o meni u par recenica Mislim, da si jedan izmed boljih igrača. Nemaš dlake na jeziku, duhovit si......I nadam se da nisi zamirljiv, jer ja nisam....
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
| |
|
|
| Sac | Date: Monday, 08-11-2010, 01:16 | Message # 10 |
 Colonel general
| Napisite nesto o svakom clanu VV(da vidimo jos malo slihtanja i ulizivanja - sick)
|
| |
|
|