Cetrnaesti Plemenski Savet
|
|
Nemanja | Date: Saturday, 22-01-2011, 01:53 | Message # 61 |
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
| pa ok,ali spamujes vise od mene :P :P :P priznaj sad hahahaha
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Mika | Date: Saturday, 22-01-2011, 01:58 | Message # 62 |
Pobednik VS 6
| Tati reci da laze ne meni ...a mami i tati jos dodaj da te prevaspitaju malo ...Sretno na plemenskom ? to pretnja neka ? mislis da mene zabole kurac sto cu ispasti s VR survivora ? koliko ti ovo igras 2-3 sezone ? e mislim da je bio red da dodjes do finala kom mozes zahvalis crueli i lancu koji su te i sacuvali do njega...Prijavi se za rl survivor jbg vidim da si mnogo pametan ... a ne cek tamo ne moze otac da ti sapuce ? e jbg nista onda pici ovde mozda naucis i napamet neke igre
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:00 | Message # 63 |
Colonel general
| Nasmijavas me lanco, cruella s njima 2 rijeci progovorio nisam a usput TAJNI IMUNITET PAMETNO ISKORISTI Added (22-01-2011, 01:00) --------------------------------------------- s Cruellom jesam! pricao sam pred kraj...ali ne o glasanju nego opcenito
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:00 | Message # 64 |
Major general
Group: Blocked
| ma od 2002 kakve 2-3 sezone... malo je to njemu
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:02 | Message # 65 |
Colonel general
| MOJA RASPRAVA U OVOJ TEMI JE ZAVRSENA
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:02 | Message # 66 |
Generalissimo
| nzm ja ko koga ovde cuva...u reunion ce se sve videti...a jedini ko ce imati nesto protiv mene ce biti lanco...xDD coveku je toliko krivo sto je ispao, da je sad aktivniji vise nego pre dok je igrao xDD samo se prepucava ovde,strasno...i meni kaze da sam jadan...
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:05 | Message # 67 |
Major general
| jaooooj nemanja....znas koliko mi je krivoooo a da zaboravio si da kazes : NJEMU JE KRIVO STO SAM GA ''JA'' IZBACIO!
|
|
| |
Mika | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:06 | Message # 68 |
Pobednik VS 6
| ko je reko da si ti pricao s njima ? ja kazem samo da im se zahvalis sto si uopste dosao do finala jel oni su ti koji su odlucili za majka , kingya pre tebe ... tajni imunitet pametno iskoristi ??? idi dete na spavanje proslo pola noc...
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:06 | Message # 69 |
Generalissimo
| a da da..zaboravio sam,desava se...a kako to da si aktivniji sad od kako si VV nego dok si igrao xDD
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:11 | Message # 70 |
Major general
| pa sad imam lepo drustvo...sve normalini likovi... MAJK, TINNA (sa kojom sam se pomirio) KINGY se nejavlja... boji se verovatno xDDD a tu mi dobri ljudi (CRUELLA, MIKA I JA) nismo ni mogli da dodjemo do izrazaja od tebe ''SMEKERA'' i onog skota propalog 'DECKA U USPONU'' omg.... posle sam ja GAY ovde sam aktivan jer imamo lepe razgovore mi iz VV
|
|
| |