Cetrnaesti Plemenski Savet
|
|
Mika | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:16 | Message # 71 |
Pobednik VS 6
Group: Users
Status: Offline
| oko tog cuvanja ste malo skrenuli... ja koga sam cuvao i "slusao" je jedino cruela lanca nisam nit cuvao nit ne znam sta vec ...al lik mi je skroz bio ok jel mogao si s njim nesta pametno i popricati za razliku od drugih ... A realno na ovom survivoru samo sam s 3 osobe i popricao a to su Suljosa , Lanco i Duki-Zmaj ... s osalima i ako sam "popricao" bilo je u plemenu za vreme igara...I zato al samo zato nemam ja kome sta od tih ljudi da zamerim i da imam nesta protiv njih... A verujem da ni oni nemaju nista protiv mene
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:21 | Message # 72 |
Colonel general
| Samo cu rec da nikog nisam "pregazijo" zato sto sam ga mrzio i ustvari nikog i nisam bas pregazijo ali ispalo je tako ali nbt necu da raspravljam o tome .. mozda ja jesam hrabar na netu, mozda sam i djubre, mozda se i kurcim al to je sve na NETU... toliko od mene
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:22 | Message # 73 |
Major general
Group: Blocked
| a cus' njega.... pa sta protiv tebe imam da kazem... pa jedini ste ti i Cruella ovde bili iskreni i pravicni... cak ni ja nisam bio toliko iskren, a ni pravican, cim sam mogao da poverujem tamo nekom nemanji da ste ti i mika u klanu, i da cete nas ti i ona sve izbaciti.... omg... to je jedino zbog cega se kajemmmm... ali bar posle toga znam ko je kakav, i kome jos mogu verovati
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:25 | Message # 74 |
Generalissimo
| pa zar nisu u klanu?
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:28 | Message # 75 |
Major general
Group: Blocked
| nisu bili protiv mene, kao sto si ti rekao.....a i nisu u nekom klanu.....vise smo ja i Cruella vodili nas klan, nego sto je mika ucestvovao u tim dogovorima.... on je samo glasao kako se nas dvoje dogovorimo..... a ti si se hteo tom nasem klanu prikloniti kad si skontao da te suljo ne zeli kod tebe, al opet vraca se lesi starom gazdi.... jadnooooo
|
|
| |
Mika | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:30 | Message # 76 |
Pobednik VS 6
| Vidi cruela i ja nikad nismo imali u planu "sve" da izbacimo cak smo se jedno vreme zezali takmicili jedno protiv drugog a naravno da joj glas ne bi (on meni mozda :))) ) I ja nikad nisam glasao za nekog jel imam nesta protiv njega nego jedostavno se tako nametnulo ...Nisam nikom nadmetao se kao VODJA odbijao sam to sto mogu i da potvrde a glasanje i kad je dogovor bio glasao sam za koga mi se kaze u vecini slucajeva a i rukuna srce da nije cruele ja ovo ni nebi igrao ni gubio zivce nit trpeo uvrede nekog ko je 5-6 godina mladji od mene ...
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:32 | Message # 77 |
Colonel general
| STO SE MENE TICE OVO OVAKO NIJE TREBALO BIT....SVE SE SJEBALO KAD JE SAVA NAPUSTIO OD TAD JE POCELO SRANJE....
|
|
| |
Mika | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:33 | Message # 78 |
Pobednik VS 6
| Quote (Lančo) nisu bili protiv mene, kao sto si ti rekao.....a i nisu u nekom klanu.....vise smo ja i Cruella vodili nas klan, nego sto je mika ucestvovao u tim dogovorima.... on je samo glasao kako se nas dvoje dogovorimo..... e vidis lanco upravo ja to sam i pokusavao da objasnim al ne vredi ispalo je ja sam zavadio sve e pa ja sam samo ovde dolazio iz zajebancije da se zanimam na tim kao igrama (de je vise smora bilo al ajde) nego sto je mene zanimalo nekog da izbacim... sto se mene tice napravite survivor i nek ispadaju najlosiji u igrama bez glasanja tako nece biti tih vasih "clanova"
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:34 | Message # 79 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Najbolje je da se vas 5-6 skupi u nekoj birtiji i medjusobno rascisti probleme , ko prezivi pricat ce ... Ne da mi vas 3 salje pp smiri njega smiri njega , ja ne mogu sve smirite , na vam je da li cete i ako ste pametni prestat cete
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 22-01-2011, 02:35 | Message # 80 |
Colonel general
| i meni je prikaceno dosta stvari koje nisam uradio, nekim ljudima bi volio sve lijepo objasnit ali jbga znam da je sad kasno i jbga ne moze se ni objasnit nista
|
|
| |