FINALE
|
|
GameHost33 | Date: Thursday, 27-01-2011, 05:15 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Cetvrtak - 21:00 , kraj sezone je sve blizi , SuljoSa ili Mika ce postati Sole Survivor. Raspored ce biti sledeci , sutra od 21:00 do 22:00 , finalisti ce da dadnu svoje uvodne reci i odgovore na neka moja pitanja u tih sat vremena. Posle toga Veliko Vece stupa na snagu , svaki clan Velikog Veca ce MORATI da postavi po koje pitanje , ali sva pitanja ce postaviti u svom jednom komentaru. Znaci clanovi VELIKOG VECA ce postavljati pitanja jedni po jedni , prvo tinna pa ratko i sve tako do Cruelle i Nemanje. Oni ce postavljati pitanja do Petka u 22:00. Onda sledi glasanje. Veliko Vece glasa od Petka u 22:00 do Subote u 21:00. U Subotu u 21:00 citat cu glasove Sretno Finalistima !!!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 27-01-2011, 21:50 | Message # 2 |
Generalissimo
| Nakon vise od 40 dana dobrodosli u finale Virtual Survivor 6:Italy. Da vam obasjnim proceduru. SuljoSa i Mika prvo trebaju u jednom malo opsirnijom komentaru da napise svoj uvod u ovo finale , kako su oni zamisljali igru i sezonu , samo 1 post. Kada oni napisu , reci cu sta dalje
|
|
| |
Mika | Date: Thursday, 27-01-2011, 22:01 | Message # 3 |
Pobednik VS 6
Group: Users
| Mislim sta da kazem ,neki kazu da sam nezasluzeno dosao do finala pak neki da sam zasluzeno al svako ima pravo na svoje misljenje tako da je to ok ... Po meni ja ni sam ne znam jesam li zasluzio ili nisam al znam da sam se trudio na svakoj igri sto sam bio da doprinesem plemenu / igri ...Sezona ko sezona bilo je svega od zezanja ,zanimacije ,igranja do teskih reci i nerviranja ...Na kraju kad sve sagledam nemam kome sta da zamerim sve je to bilo u zaru "igre" tako se nadam da nema niko nista ni meni pa da smo sto se kaze "cist racun duga ljubav" Toliko ...
|
|
| |
Suljosa | Date: Thursday, 27-01-2011, 22:40 | Message # 4 |
Colonel general
| Pozdrav svima, prije svega bih rekao da sam presretan sto sam dobio sansu da postanem Sole Survivor. Spasavao sam svoje dupe, pokusao sam spasiti druge koliko sam mogao, ali splet okolnosti je doveo do toga da ispadam djubre iz dobrih razloga. Mozda zvuci pregrubo ali ja mislim da time nisam nikog iznevjerio. Niti povrijedio necija osecanja (Mozda Mikina u jednom trenutku). Pri pocetku survivora nisam htio da se toliko isticem sto me je moglo dovesti do toga da brzo ispadnem medjutim ja sam sklopio dil s mikom a s tim da smo bili najjaci takmicari vecina je bila s nama pa smo izbacili sladjana koji je imao „pik“ na nas dvojicu, imao sam podrsku Mike, Ratka, Andje i jos nekolicine. Ali i pored toga ja sam napravio dil i sa nekoliko ljudi iz plemena Sangue, konkretno mislim na Nemanju i Savu. I time bez obzira na zamjene,obrte, inferiornosti svog plemena obezbjedio svoju sigurnost. U Plemenima sam se isticao kao jak takmicar i „nosio“ tesoro s mikom, osvojio sam tajni imunitet i pobjedio citavo pleme u igri za dupli glas, u ujedinjenju sam osvojio jedan jako bitan imunitet koji me je doveo do finala, bio sam na gotovo svim igrama mislim da sam jednu izostao. Sa ljudima s kojim sam se tako svadjao sada sam ok, Lanco mislim da sam s njim sad ok, Mika takodje i vecina. Kao sto sam ja cuvao sebe trebalo je da svi tako cuvaju sebe. Toliko od mene za VV, nadam se da necete uzimati u obzir price „cula, kazala“ koje apsolutno nisu tacne i ja kakve price o sebi cujemo stvarno su nevjerovatne :S. Bit ce mi zadovoljstvo odgovorit na sva vasa pitanja... ETOO XD
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 27-01-2011, 23:02 | Message # 5 |
Generalissimo
| Sada je vreme da Veliko Vece pocne postavljati pitanja , prvo tinna , kada tinna postavi onda morate odgovoriti ... itd ... ne mozemo ici dalje dok tinna ne postavi pitanje
|
|
| |
Mika | Date: Thursday, 27-01-2011, 23:05 | Message # 6 |
Pobednik VS 6
| Ma daj ne lapetaj nek postave pitanja svi pa da odgovorimo ... inace ja do sutra posle podne tj posle 7-8 uvece necu moci ogovoriti ni na jedno pitanje...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 28-01-2011, 00:13 | Message # 7 |
Generalissimo
| Hajde da ne cekamo , ako budemo cekali tinnu i ostale necemo do maja , neka svaki clan velikog veca postavi po neko pitanje
|
|
| |
Cruella | Date: Friday, 28-01-2011, 00:22 | Message # 8 |
Major general
| kad se vratim iskucacu neka pitanja...sad moram da idem,pa nemam vremena...znaci za nekih pola sata,sat
|
|
| |
Lančo | Date: Friday, 28-01-2011, 01:27 | Message # 9 |
Major general
Group: Blocked
| pa da pocnem ja sa pitanjima i da otvorim sezonu finala koje smo duuuugo cekali... PITANJE ZA SULJAKA: DA SI TI BIO U MOGUNOSTI DA BIRAS, ZA KOGA BI SE ODLUCIO DA IDE U FINALE? MIKO ILI NEMANJA? ocekujem iskren odgovor... Quote (Suljosa) Lanco mislim da sam s njim sad ok i ja isto to mislim...
|
|
| |
Cruella | Date: Friday, 28-01-2011, 01:43 | Message # 10 |
Major general
| pitanja za obojicu... - Jeste li ocekivali finale? - Preko cega ili koga ste presli da bi stigli do finala? - Da li mislite da ste zasluzili finale? - Koliko dogovora ste imali tokom ove sezone,od prvog dana pa do finala? - Da se vi pitate ko bi bio pored vas u finalu? - Da li vam je bitno i koliko od 1 do 10 da postanete sole survivor,posto sam cula price da je "sramota" ili koja vec rec ide, biti drugi?!
|
|
| |