FINALE
|
|
Mika | Date: Friday, 28-01-2011, 22:27 | Message # 21 |
Pobednik VS 6
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Nemanja) pitanje za obojicu,sta mislite koliko cete glasova dobiti? 2 glasa od dvoje ljudi meni dragih ..za ostale nemam blage verovatno ce slusati sta im ti kazes a svi znamo da si ljubomoran i ljut sto tebe nisam izabrao tako da to nema potrebe komentarisati ... toliko ja do sutra uvece ne mogu dodjem tako da na tinnina pitanja ako sad postavi ne mogu odg...
|
|
| |
Suljosa | Date: Friday, 28-01-2011, 22:34 | Message # 22 |
Colonel general
| Quote (Nemanja) pitanje za obojicu,sta mislite koliko cete glasova dobiti? Za jedan sam siguran a to je tvoj glas Nemanja neka glasa za mene ko misli da treba da pobjedim, a ja necu okolo izmisljat neke price ili tako nesto da dobijem glas to je vas posao i vi odlucite za kog cete da glasate (da se razumijemo ne mislim na Miku sto se tice izmisljanja)
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Ratko22 | Date: Friday, 28-01-2011, 23:13 | Message # 23 |
Major
| Moje pitanja za finaliste su sledeca : 1. Koliko takmicara ste na neki nacin prevarili od pocetka sezone? 2.Da li ste se i na jednom plemenskom osetili ugrozenim ? 3.U kom trenutku ste znali da cete stici do samog kraja (ne mislim da ste bili 100% sigurni u to, nego da ste to ocekivali sa velikom verovatnocom) ? 4.Navedite po jednu osobu u kojoj ste imali najvise poverenja ? To je sve 0d mene Valjda je dosta .. ____________________________________________________________________ By:Ratko
Taurunum Bojs 1987
FK Zemun!
KOSOVO JE SRCE SRBIJE!♥
|
|
| |
Suljosa | Date: Friday, 28-01-2011, 23:16 | Message # 24 |
Colonel general
| Quote (Ratko22) Koliko takmicara ste na neki nacin prevarili od pocetka sezone? Bas da sam do kraja prevario nisam nikoga, kao sto sam predhodno rekao, sa Mikom sam pricao da izbacim nemanju a sa nemanjom miku to je jednio varanje ako se to tako moze nazvat inace nikog nisam prevario ono bas :S Quote (Ratko22) Da li ste se i na jednom plemenskom osetili ugrozenim ? Do ujedinjenja nisam, a u ujedinjenju jesam na vecini Quote (Ratko22) U kom trenutku ste znali da cete stici do samog kraja (ne mislim da ste bili 100% sigurni u to, nego da ste to ocekivali sa velikom verovatnocom) ? Nisam ni ocekivao mika je birao ko ce da ide s njim ja sam ocekivao da ce vodit nemanju Quote (Ratko22) Navedite po jednu osobu u kojoj ste imali najvise poverenja ? Nemanja u ujedinjenju a Mika do ujedinjenja
|
|
| |
Ratko22 | Date: Friday, 28-01-2011, 23:19 | Message # 25 |
Major
| Hvala na odg.. :D Cekamo MIku Added (28-01-2011, 22:19) --------------------------------------------- ____________________________________________________________________ By: Ratko :D [color=red]
Taurunum Bojs 1987
FK Zemun!
KOSOVO JE SRCE SRBIJE!♥
|
|
| |
Mika | Date: Friday, 28-01-2011, 23:41 | Message # 26 |
Pobednik VS 6
| Moje pitanja za finaliste su sledeca : 1. Koliko takmicara ste na neki nacin prevarili od pocetka sezone? ni jednog 2.Da li ste se i na jednom plemenskom osetili ugrozenim ? mnogim 3.U kom trenutku ste znali da cete stici do samog kraja (ne mislim da ste bili 100% sigurni u to, nego da ste to ocekivali sa velikom verovatnocom) ? ni u jednom tek kad sam usao u finale onda ... 4.Navedite po jednu osobu u kojoj ste imali najvise poverenja ? Cruela i Lanco
|
|
| |
Ratko22 | Date: Saturday, 29-01-2011, 00:08 | Message # 27 |
Major
| Hvala ____________________________________________________________________ By:Ratko
Taurunum Bojs 1987
FK Zemun!
KOSOVO JE SRCE SRBIJE!♥
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 29-01-2011, 05:30 | Message # 28 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Sto se mene tice vi znate kada je glasanje pocelo , u 21:00 ,MOZETE POCETI
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 29-01-2011, 11:16 | Message # 29 |
Colonel general
| Quote (MikoSurvivor) Sto se mene tice vi znate kada je glasanje pocelo Ne znamo miko Imas li jos pitanja
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 29-01-2011, 13:00 | Message # 30 |
Generalissimo
| Quote (Mika) verovatno ce slusati sta im ti kazes ofc :DDDDDDDDD ja nisam ljubomoran,nemam na koga da budem,ja sam samo igrao VS....
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |