FINALE
|
|
Nemanja | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:22 | Message # 41 |
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Lančo) ajde recite i meni ijuuuuuu...pa ne moras da mi persiras! sacekaj 22.00h pa ces saznati,ne bi bila fora da ti kazem,nadaj se jos ovih sat i po xDDDD
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:25 | Message # 42 |
Major general
Group: Blocked
| Quote (Nemanja) nadaj se jos ovih sat i po xDDDD nada poslednja umire... a i da izgubimo na posten nacin smo izgubili, jer nikog nismo molili za glasove...
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:29 | Message # 43 |
Generalissimo
| LOL pa nisam ni ja molio,daleko bilo xD
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:30 | Message # 44 |
Major general
| oooo da iz pouzdanih izvora znam da si molio...al videcemo oce li se to moljakanje isplatiti...
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:33 | Message # 45 |
Generalissimo
| zasto bih molio xD jel sam mozda ja u finalu!!?!!?!??? samo sam popricao sa clanovima VV o glasanju,jel to zabranjeno??
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:35 | Message # 46 |
Major general
| bez paljenja nemanja... naravno da nije zabranjeno... nista nije zabranjeno, pa ni moljenje, ni preporucivanje, ni vredjanje, ni laganje... Quote (Nemanja) jel sam mozda ja u finalu!!?!!?!??? jesi... al zamalo xDDD
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:41 | Message # 47 |
Generalissimo
| Quote (Lančo) jesi... biggrin al zamalo xDDD al' si me zajebaooo xDD kao tebe majka priroda... ja se ne palim,na koga? jel ti znas uopste sta znaci ''paliti se'' ?! Quote (Lančo) nista nije zabranjeno, pa ni moljenje, ni preporucivanje, ni vredjanje, ni laganje... pravo zboris
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Saturday, 29-01-2011, 21:41 |
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:44 | Message # 48 |
Major general
| Quote (Nemanja) ja se ne palim,na koga? jel ti znas uopste sta znaci ''paliti se'' dobro si glupav...palis se za svadju...jer oni upitnici i uzvicnici nista drugo ni ne znace...bolje ti je da ne pokazujes koliko si glup i da cutis tu gde si... opet si poceo sa svadjom...al nema veze...samo posle da ne bude da sam ja prvi pocinjao... Quote (Nemanja) al' si me zajebaooo xDD kao tebe majka priroda... e neka si mi rekao bate....znas koliko mi znaci sto je to iz tvojih usta izaslo? jel znas koliko? xDDDDDDDDD puuuuufff
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:46 | Message # 49 |
Generalissimo
| ? i ! stavish kad zelish da naglasish neshto...izvini ribo nisam te prepozn'o xD
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 29-01-2011, 21:49 | Message # 50 |
Major general
| ok to ! ? a sto onda ovo ??!!??!!!?!?!?!!?! aj necu da se spustam na taj nivo... nzm sto sam i usao ponovo sa tobom u komuniciranje...piiiiiiiiiiiiiiii
|
|
| |