evo i mene, pozdrav svima, posebno cenjenom game hostu... 1. izgubili smo za 5 sekundi i 1 odgovor, ja sam na nasem chatu upisivala odgovore iz atlasa i glave, ali je protivnicki igrac bio za malo brzi...
2. Aca je skoro jednoglasno izbacen, a otprilike smo se dogovorili ko sledeci ispada...u nasem plemenu nema muljanja...ja sam rekla da ako zele, mogu mene slobodno da izbace, samo neka mi kazu javno, i necu se ljutiti, ionako sam premorena od proslog VS
3. najugrozenija je Neve, jer se ne pojavljuje, a i sama je htela da izadje na proslom glasanju...zao mi je zbog toga, jer sam je ja birala kao delimicno iskusnu iz proslog VS
4. mislim da nema dilova, a i ako ih ima, ja nisam ni u jednom...ponavljam, ako u daljem toku igre ispadnem zbog dilova, necu se ljutiti...
5. nema me kada igre pocinju od 20.00, Miko, ti to dobro znas...nekoliko nas je trazilo da igre pocinju od 21.00 i ti si to u prvi mah usvojio, ali vidim da si vratio stari sistem...
doprinosim koliko mogu, meni licno ne odgovaraju ove brzopotezne "revolveraske" igre, ali se nadam da ce neka sledeca igra biti takva da doprinesem pobedi svog plemena...
6. do sada bih sebi, na skali od 1 do 10, dala ocenu 5...
nastavicu sa komentarima ujutru, laku noc svima...