Thursday, 09-01-2025, 17:43Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Cetvrti plemenski savjet - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Cetvrti plemenski savjet
GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:21 | Message # 11
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Uredu,hvala pitanje za Laru sta mislis na skali od 1 do 10 do sada koju bi si ocjenu dala???

GALAKTIKOSDate: Saturday, 20-02-2010, 00:23 | Message # 12
Major
Group: Users
Awards: 0
PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE IZGUBILI IGRU ZA IMUNITET,NISTE SE DOBRO ORGANIZOVALI ZASTO NISTE SVI TRAZILI PA U PLEMENSKOJ TEMI NAPISALI ODGOVORE TAKO BI ZA 10MIN SVE URADILI

Mislim da je organizacija bila solidna.
A ne zavisi igra samo od nas nego i od protivnickog plemena koje se veceras bolje snaslo (iako ih je bilo manje)

PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE SU OVOGA PUTA NAJUGROZENIJI???

Vjerovatno ce Neve biti sledeci/a!

PITANJE ZA SVE : DA LI DO SADA IMA DILOVA

prerano je za to.

PITANJE ZA GALAKTIKOSA I NAUPARCA : TRUDITE SE DA BUDETE MEDJU GLAVNIM U PLEMENU DA LI VAM TO USPIJEVA???

Sto stalno meni neko provokatorsko pitanje??? dry
Pokusavam da dam sve od sebe, a to jesam li ja medju glavnim u plemenu ili nisam. To me bas i ne zanima.

GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:25 | Message # 13
Generalissimo
Zamolit cu sve veceras da glasaju ako nije problem

GALAKTIKOSDate: Saturday, 20-02-2010, 00:25 | Message # 14
Major
@ Survivor
a sto veceras??????????? valjda je rok do sutra u 7

GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:26 | Message # 15
Generalissimo
Ne do sutra u pola 4 a u 4 glasovi imas na pocetku pa bolje veceras jer ne znam kada cu sutra doci da saberem glasove posto idem skijati na Kozaru

GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:27 | Message # 16
Generalissimo
Od 9
7 vas je tu kda bi svi glasali i ovi kada dodju brze bi islo ne znam cemu odugovlaciti

GALAKTIKOSDate: Saturday, 20-02-2010, 00:29 | Message # 17
Major
Quote (Survivor)
Od 9
7 vas je tu kda bi svi glasali i ovi kada dodju brze bi islo ne znam cemu odugovlaciti

ti nisi htio pomjerati termin zbo survivor sebija koji gleda 19 od 20 ucesnika vs
a sad da mi glasamo zbog tebe jednog (ne ide) cool

GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:30 | Message # 18
Generalissimo
Ne,sto se mene tice,n morate ali ako odmah glasate objavit cu rezultate do 12 sutra a ovako ako ne tek sutra u 8 ili 9 cu objaviti zbog vas ne zbog mene

LaraCroftDate: Saturday, 20-02-2010, 00:30 | Message # 19
Lieutenant general
Awards: 7
evo i mene, pozdrav svima, posebno cenjenom game hostu...

1. izgubili smo za 5 sekundi i 1 odgovor, ja sam na nasem chatu upisivala odgovore iz atlasa i glave, ali je protivnicki igrac bio za malo brzi...
2. Aca je skoro jednoglasno izbacen, a otprilike smo se dogovorili ko sledeci ispada...u nasem plemenu nema muljanja...ja sam rekla da ako zele, mogu mene slobodno da izbace, samo neka mi kazu javno, i necu se ljutiti, ionako sam premorena od proslog VS
3. najugrozenija je Neve, jer se ne pojavljuje, a i sama je htela da izadje na proslom glasanju...zao mi je zbog toga, jer sam je ja birala kao delimicno iskusnu iz proslog VS
4. mislim da nema dilova, a i ako ih ima, ja nisam ni u jednom...ponavljam, ako u daljem toku igre ispadnem zbog dilova, necu se ljutiti...
5. nema me kada igre pocinju od 20.00, Miko, ti to dobro znas...nekoliko nas je trazilo da igre pocinju od 21.00 i ti si to u prvi mah usvojio, ali vidim da si vratio stari sistem...
doprinosim koliko mogu, meni licno ne odgovaraju ove brzopotezne "revolveraske" igre, ali se nadam da ce neka sledeca igra biti takva da doprinesem pobedi svog plemena...
6. do sada bih sebi, na skali od 1 do 10, dala ocenu 5...

nastavicu sa komentarima ujutru, laku noc svima...

DelijaDate: Saturday, 20-02-2010, 00:53 | Message # 20
Major
ne bih dao seb veliku ocenu ima i boljih u pemenu, ali kad bi imao samo vise vremena igrao bi i bolje. ja se nisam pojavio na zadnjem zadatku jer nisam ni znao da sam znao bio bi tu.

znam za koga cu glasati, mada mislim da sam pomalo ugrozen.

Search:

VS |