Cetvrti plemenski savjet
|
|
Simo | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:55 | Message # 21 |
Major
Group: Blocked
Status: Offline
| 1.Mislim da nismo shvatili ozbiljno ovu igru i da smo mislili da cemo da olako uzmemo imunitet jer smo bili brojni i ti je to4 2.Aca jeste ispao jednoglasno mislim da ce tako biti i sa Neve ali moram da priznam da me ja Srki totalno razocarao sa ovi sto je ispisao sada na plemenskom,a on je osoba kojoj sam najvise verovao i najvise mu verujem i sada cak sam danas na chet/u dao predlog da bude vodja plemena znaju o cemu govorim oni koji su bili oko 23:15/23:30,a to sto je rekao da sam ja miko ili da je miko simo eto slibodno neka dodje u Banja Luku cak cu mu dati i ulicu i sve neka me nadje pa cemo i to da proverimo. 3.Neve i po srkiju ja. 4.U plemenu postoji nesto ali to nemogu nazvati dil 5.Sebi bi dao ocenu 5/6 Po ovome svemu sto je srki napricao ja sada sumljam da je on miko bar sam siguran 51%
|
|
| |
Delija | Date: Saturday, 20-02-2010, 01:51 | Message # 22 |
Major
Group: Users
| dao bih sebi 6! bar se trudim! Added (2010-02-20, 00:51) ---------------------------------------------
Quote (Survivor) E ovo mi tek nije jasno ugrozen je Simo vise nego PetarKondor ili Delija koji se ne pojavljuju ili naravno Neve ili Lara,objasni mi zasto??? kako mislis da se ja ne pojavljujem, samo u jednoj igri nisam bio jer nisam bio obavesten. mozda i svojom greskom ja uvek dajem sve od sebe! valjda si to primetio
|
|
| |
JessicaRabbit | Date: Saturday, 20-02-2010, 05:17 | Message # 23 |
Lieutenant colonel
| Meni je zao sto nisam bila tu na igri za imunitet, mada vidim da smo za dlaku izgubili... Sta da radim, odmah sam znala da necu biti tu i obavestila sam pleme o tome jos u toku dana... Ja cu glasati tek sutra kad se vidim sa ostalim takmicarima na chat-u, da proverim ove informacije za Neve, zao mi je ako hoce da odustane, ali ako je to tacno verovatno cu glasati za nju, posto su svi ostali manje ili vise redovni i hoce da igraju. Sto se tice klanova, mislim da ih za sada nema, jos je rano, mada ko bi ga znao...:D Za sebe znam da nisam u tim pricama za sada...
|
|
| |
cpdjaN | Date: Saturday, 20-02-2010, 09:05 | Message # 24 |
Colonel
| Quote (Simo) 2.Aca jeste ispao jednoglasno mislim da ce tako biti i sa Neve ali moram da priznam da me ja Srki totalno razocarao sa ovi sto je ispisao sada na plemenskom,a on je osoba kojoj sam najvise verovao i najvise mu verujem i sada cak sam danas na chet/u dao predlog da bude vodja plemena znaju o cemu govorim oni koji su bili oko 23:15/23:30,a to sto je rekao da sam ja miko ili da je miko simo eto slibodno neka dodje u Banja Luku cak cu mu dati i ulicu i sve neka me nadje pa cemo i to da proverimo. Ja sam morao da navedem dve osobe. A sa Neve i tobom nisam uopste razgovarao, tako da...
I intend to live forever - so far so good!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 20-02-2010, 11:58 | Message # 25 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Reklamiranje svojih stranica na ovom sajtu je zabranjeno nemoj se ljutiti ali ako budu gledali ucoz administratori glavni sto su izmislili ucoz mogli bi i ja i ti dobiti kaznu pa te molim da skines to sa avatara i da znas za svoj sajt nemoj niti jednu drugu stranicu reklamirati
|
|
| |
cpdjaN | Date: Saturday, 20-02-2010, 12:42 | Message # 26 |
Colonel
| U redu, skinuo sam, ali sto bi ucozu smetalo reklamiranje svojih sajtova? No, nema veze, skinuo sam.
I intend to live forever - so far so good!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 20-02-2010, 12:44 | Message # 27 |
Generalissimo
| Nemoj se ljutiti i meni je cudno imas dux1x2 kladionicarsku stranicu tamo sam ja reklamirao isto jednu preko uoza kada sam pravio sportski sajt i admin mi je rekao odmah da skinem ili cu biti banovan i morao sam skinuti
|
|
| |
petarkondor | Date: Saturday, 20-02-2010, 13:25 | Message # 28 |
Lieutenant colonel
| Quote PITANJE ZA PETRAKONDORA : TI SI TU PO MENI U ZLATNOJ SREDINI U PLEMENU,DALI JE TO DOBRO??? sredina je najbolja a verujem da mi moj intelekt ni ne dopušta da se pomerim odatle tako da je ovo moj maksimum a u ovim igrama sam toliko izgrešio da možda ni tu sredinu ne zaslužujem ....da ne kažeš da ne odgovaram na pitanja
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 20-02-2010, 13:27 | Message # 29 |
Generalissimo
| Sto se mene tice niko ne treba odgovoriti ni na jedno pitanje,ja postavim 4 bar na jedno odgovorite svi i sve uredu,ali volio bih kada bi na sve odgovorili ali kako vi hocete
|
|
| |
petarkondor | Date: Saturday, 20-02-2010, 13:28 | Message # 30 |
Lieutenant colonel
| e ništa loše nisam mislio ....
|
|
| |